הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר? זה טרנד חולף

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
http://www.mako.co.il/men-mirror/fi...021006.htm&sCh=33450a2610f26110&pId=786102762

אם חשבת שלהקריב דלקת פרקים ואחוזי נכות על הגב שווים בכדי להידחס לחולצה צמודה במיוחד, אז יש לך עוד בשורות משמחות: גם האיברים הפנמיים שלך בסכנה ברגע שבו דרכת במכון. "להגיד שאימון בחדר כושר עושה טוב לאבירים הפנמיים שלנו לא יהיה דבר מדויק " קובע אבי זנזורי מאמן ספורט מדופלם ובוגר וינגייט. "בזמן מאמץ כאשר אתה מרים משקולות ישנה תופעה שנקרת ולסלוה, שזה בעצם עצירת נשימה בזמן המאמץ הגורמת לנזק ללב. בזמן אימוני משקולות לחץ הדם שלנו עולה והדופק עולה וזה עלול לגרום לסחרחרות ואיבוד שיווי משקל. תיתכן גם נפילת סוכר בגוף כתוצאה מאימון, באמצע התרגיל אתה יכול להרגיש שאין לך כוח פתאום וזה עלול להוביל להתעלפויות במקרים מסוימים".

העניין של הנשימה נכון(ראיתי את זה באתר),רק לאחרונה התחלתי להקפיד על נשימה נכונה ואני מרגיש יותר טוב.
השאר נראה לי שטויות,כי סבא בבא שלנו גר על עץ והיה צריך לסחוב דברים כבדים 😃

ברור שזה נכון, הרי ולסלבה היא הסיבה מספר אחת לתמותה בחדרי הכושר. רק אצלנו בחדר כושר מתו שלושים אנשים מזה בשבוע האחרון.

קראתי רק את הכותרות ונראה לי שקריאה של המאמר הזה תפגע לי בבריאות ("ברמות"). אני מוותרת.

ברוסיה היו הורגים אותך על מאמר כזה
בלאט בצ'רנוביל הרמנו דליים של 30 טון פלוטוניום עם ידיים חשופות ולא קרה לנו כלום

😆😆😆 🤡🤡

הוא לא סתם מדופלם! הוא סנסיי! כמו ספלינטר מצבי הנינג'ה.

איזה תותח, המציא כ״כ הרבה בולשיט רק כדי לגרום לעצמו להאמין שהוא לא צריך לעשות כושר.
חבל רק שהוא מפזר את ההזיות שלו ככה, בתקווה אף אחד לא נפל לשטות הזו.

אני די בטוח שהמאמר הזה בדיחה.

בכל מקרה להגיד שלא צריך להתאמן כי אם תעצור את הנשימה יהיה לחץ על הלב ואתה יכול להתעלף זה כמו להגיד אל תתאמן כי למה לצאת מהבית, אולי ידרסו אותך

ליצן עצלן על החיים רצה לתת לנו טיפ. שלא יתן עצות במאקו, ולא ימציא עובדות בשטח.

אולי לשלוח אימייל "ברוך הבא ללרדת בגדול"? כי המאמנים דובקים בתיאוריה "אתה עצלן, אתה שמן". אז אולי הוא שם איש עם כרס רק ללא שרירים (לעומתינו)?

איזה זבל - בושה לאתר MAKO

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית