הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה גיינר לקנות?

מצב
השרשור נעול

MaTaN-

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-1
79
0
אני לא יודע איזה גיינר לקנות אני בתקופת מסה אבל עד עכשיו
היה לי תפריט מסה שהכנתי לעצמי אבל אין לי זמן לממש את התפריט בזמן האחרון בגלל העבודה ואני מרגיש שאני מזייף בתפריט ...

אני כבר שוקל 68 ק"ג , מטר 78 זה עדיין על האנורקסיה בגלל זה חשבתי לקנות
SERIOUS MAS

או
ISS GAINER MATRIX

???

תלך על ה ISS גיינר יש בו יותר מנות, יותר חלבון פר מנהף ומחיר מעולה, הוא הכי חסכוני שיש. אם תרצה יותר פחמימה בתפריט פשוט תוסיף לבד וככה תחסוך כסף כי פחמימה זה רכיב זול שקל להוסיף עצמאית.

בסדר בISS יש יותר מנות בגלל שהמנה שוקלת ממש קצת עם הרבה פחות קלוריות מהסיריוס מאס.
וחוץ מזה קונים גיינר כדי לא להוסיף פחמימה מה הקטע בלקנות גיינר אבל להוסיף לו עוד פחמימה?
אתה גם תמיד אומר שאפשר לחלק את המנה לחצאי מנה עם 20 גרם חלבון וזה הכי דפוק
אתה מקבל 20 גרם חלבון ואיזה 40 גרם פחמימה,כאילו אם קונים גיינר צריך לקבל הרבה לא קלוריות לא איזה 300
ISS זאת חברה לא ממש מוכרת עם כל הכבוד ועשיתם ממנה חתיכת מותג בארץ

אתקן אותך בכמה דברים
1- החברה מאד מוכרת, ובוא נגיד שהיא פחות מוכרת קצת אז מה זה אומר שהמוצר פחות טוב מחברה מוכרת? יש חברה שמשה בדק אותה והיא מאד מוכרת בארץ והוא מצא 20 אחוז חלבון פחות במנה אז? סבבה היא מאד מוכרת, אבל ראית מה יצא איתה בבדיקות! נפילה, מה שאתה אומר זה לא מדד לחברה טובה.

2- אני אומר לחלק את המנה של ה ISS גיינר לחצי ואז יש 30 גרם חלבון ו 50 גרם פחמימה ולא המספרים שכתבת, מי שחכם ולא חושב כמוך פשוט מבין שלשלם על גיינר שיש בו בעיקר פחמימה 440 שח כמו סריוס מאס ולקבל בעיקר מלטודקסטרין שעולה 15 שח קילו פשוט מבזבז את כספו, מי שחכם קונה גיינר ISS מקבל בדלי שלו 400 גרם יותר חלבון בדלי מאשר בשק של סריוס מאס, ואם הוא רוצה להוסיף פחמימה לבד פשוט יוסיף וככה יחסוך עשרות שקלים. אם אתה מוכן לשלם לאופטימום 400 שח על זה "שהם שמו לך בעצמם מלטודקסטרין" אז סבבה החלטה שלך, אני יכול להגיד לך שהמון התחילו להבין את מה שאני מסביר פה וקונים גיינר ISS.

בשק של סריוס מאס יש רק 16 מנות
מנה של 334 גרם מכילה:
רק 50 גרם חלבון( תראה איזה יחס נמוך)

בגיינר ISS יש 20 מנות
מנה של 177 גרם מכילה:
60 גרם חלבון-יחס גבוה ומעולה!

רוב המנה הענקית בגיינר סריוס מאס זה מלטודקסטרין שעולה גרושים( מה שנותן את "הכמות קלוריות שאתה מתרשם מהם", לכן אני אומר, חסרה לך פחמימה, תוסיף לבד זה חוסך לא מעט כסף, הרכיב הכי יקר בגיינר זה החלבון, ב ISS יש 400 גרם חלבון יותר בדלי.

תרצה סריוס מאס אחלה יש לנו, פשוט לנו כחנות חשוב לתת את כל התמונה ללקוח שיחליט לבד.

נערך לאחרונה:
והסתכלת על ההשוואת קלוריות בין שני הגיינרים?
ושנינו יודעים טוב מאד למה ממליצים אצלכם רק על דיימטיז וISS
אז אל תשחק לי אותה תמים פה

ברור שהסתכלתי 😃
מרקוביץ אתה צריך ללמוד שברור שבגיינר שהיצרן אומר לך לקחת מנה של 334 גרם כמו סריוס מאס אז יהיו לך 1250 קלוריות, בגיינר ISS המנה היא רק 177 גרם ולכן יש 700 קלוריות, אם ISS היו אומרים לך לקחת גם כמות גדולה של אבקה בכל מנה אז היית מקבל גם 1250 קלוריות למנה 😃 אתה פשוט צריך ללמוד לקרוא תווית ואז להבין שכל יצרן עושה משחק עם התווית שלו, בסריוס מאס רוצים שתגמור את הגיינר יותר מהר לכן המנה שם ענקית.

לשאלתך, אנחנו ממליצים על חברות שיש עליהם תגובות טובות, יש לנו את כל המוצגים בחנות ותאמין לי שעל המוצרים שהזכרת יש לנו כחנות פחות רווח, אני לא רוצה להגיד על איזה מותגים יש לנו יותר כי זה באמת לא אמור לשנות לך, אצלנו המוטו זה להוציא לקוח עם מוצר טוב ושהתגובות עליו מעולות, מכרנו עד היום אלפי מוצרים והתגובות הכי טובות היו על ISS ודיימטייז.

נערך לאחרונה:
איך לא?
מישהו שואל על אופטימום ישר דיימטיז,על מטריקס ישר דיימטיז על אופטימום קלאסיק ישר ISS
אז אל תשחק לי אותה תמים
אתם רוצים למכור רק ISS ודיימטיז כדי "להתנקם" באופטימום וזה כבר כל כך שקוף שזה כבר דפוק

חח להתנקם באופטימום? מה יש לנו להתנקם בהם 😃 ? עזוב אתה כבר יורד נמוך וזה גם מצחיק אותי 😃
זה בסדר הבנתי שאתה הבנת שאתה טועה ואתה לא יודע לקרוא תווית נכון ועכשיו אתה יוצא בהתקפה חדשה, אתה מוזמן לבוא לחנות, יש לנו דיימטייז, ISS, יוניברסל, אופטימום, אולטימט, מטריקס ועוד חברות...

היום ISS ודייימטייז מותגים שנמכרים המון עם לקוחות מבסוטים, מה נראה לך שנמכור מוצר שלקוח לא יחזור אלינו? אנחנו גם מרווחים פחות על ISS ודיימטייז אבל בטווח הארוך זה שווה לנו כי זה יוצר ללקוחות שלנו תחושה שאנחנו לא מוכרים מוצרים זולים שאנחנו מרווחים עליהם יותר אלא מוצרים שהלקוח יאהב ויחזור אלינו גם עם החברים שלו שיקנו מאיתנו 😃

נערך לאחרונה:
מי שקונה גיינר סריוס מאס פראייר, זה באמת אשכרה לשלם 440 שח על גיינר שהכל בו זה פחמימה שאפשר להוסיף לבד, שהייתי בן 16 גם אני האמנתי לכל הקשקושים על הסריוס מאס, זה בזבוז כסף נטו. גיינרים כמו ISS ודומיו עדיפים והם יותר חסכוניים, מה גם שהסריוס מאס עושה תחושת כבדות בבטן וגזים חבל על הזמן.

Optimum Serious Mass (שוקו) מכיל 16 מנות הגשה של 340 גרם סה"כ 32 סקופים (סקופ = 170 גרם – מנה = 2 סקופים) [סה"כ 5.5 ק"ג]
חלבון לקופסה: 800 גרם (מנה = 50 גרם)
פחמימה לקופסה: 4,032 גרם (מנה = 252 גרם)
שומן לקופסה: 72 גרם (מנה = 4.5 גרם)
קלוריות לקופסה: 20,000 קלוריות (מנה = 1,250 קלוריות)
מחיר מומלץ לצרכן: 420 ש"ח (מנה = 26.25 ש"ח)

ISS Research Gainer Matrix (קרם עוגיות) מכיל 20 מנות של 177 גרם סה"כ 80 סקופים (סקופ = 44.25 גרם – מנה = 4 סקופים) [סה"כ 3.6 ק"ג]
חלבון לקופסה: 1,200 גרם (מנה = 60 גרם)
פחמימה לקופסה: 2,040 גרם (מנה = 101 גרם)
שומן לקופסה: 100 גרם (מנה = 5 גרם)
קלוריות לקופסה: 13,800 קלוריות (מנה = 690 קלוריות)
מחיר מומלץ לצרכן: 350 ש"ח (מנה = 17.50 ש"ח)

עכשיו, אחרי שקראנו את זה, בוא נעשה סדר במתמטיקה כאן.
קופסה של סיריוס מאז שוקלת ב- 1.9 ק"ג יותר מקופסה של ISS ועולה ב- 70 ש"ח יותר ( או 100 ש"ח יותר אם מחשבים את ההנחה שמקבלים כאן בפורום ה 10%).
ההבדל בקלוריות הוא 6,200 קלוריות לטובת הסיריוס מאס, אבל עדיין הוא שוקל בכמעט 2 ק"ג יותר, הרוב פחמימה.
ב ISS יש 400 גרם חלבון יותר לקופסה.

1 ק"ג מלטודקסטרין = 20 ש"ח = 3800-3600 קלוריות.
אם אתה קונה 2 ק"ג מלטודקסטרין שזה בערך 40 ש"ח, יוצא לך יותר מההפרש ב-2 הדליים ועדיין חסכת 60 ש"ח לערך אם לא יותר כי קיבלת עוד 400 גרם חלבון שאם מחשבים את זה בכסף זה בערך 18 סקופים של אבקת חלבון ISS (עם 22 גרם חלבון למנה) שכל מנה עולה 4.35 ש"ח כפול 18 = 80 ש"ח לערך.
אז סה"כ חסכת 80 ש"ח על תוספת החלבון + 60 ש"ח על המלטודקסטרין, ככה שעל כל דלי גיינר (ISS) שאתה קונה אתה חוסך בעצם 140 שקלים, אם אתה קונה אחד כזה כל 3-4 שבועות יוצא לך שנתית חיסכון של 1700-2000 ש"ח.

MRKO102,אתה מזכיר לי אותי, גם אני הייתי פעם מסתכל על הכמות של הקלוריות במנה, אתה צריך לראות כמה אבקה היצרן אומר לך לקחת, בסריוס מאס הוא אומר לך לקחת פי 2 אבקה יותר מגיינר ISS, זה למה יש פי 2 קלוריות. עכשיו אל תתלהב ששק סריוס מאס שוקל 2 קילו יותר, רובו רובו של הסריוס מאס זה פחמימה שאתה יכול להוסיף לבד בעלות של 20 שח לקילו, אם אתה פראיר לשלם לאופטימום 440 שח על שק שרובו מלטודקסטרין אז תמשיך להיות פראיר. גיינר ISS באמת יותר משתלם וכמו שאמרתי הסריוס מאס עושה גם המון גזים שזה מבאס

משה,
יפה על ההשקעה.
מה שאמרתי למרקו זה שנכון שסריוס מאס שוקל 2 קילו יותר אבל זה מפחמימה שעולה קילו 20 שח, המשמעות היא אולי 40 שקל שאפשר לבד להוסיף ולא לשלם על שק שכזה 440 שח עם פחות מנות ופחות חלבון, כאשר בגיינר ISS יש 400 גרם חלבון שזה הרכיב הכי יקר בגיינר. יש טעות לאנשים שהן חושבים שבגיינר צריך להתסתכל רק על הפחמימות, זה נכון שצריך להתסכל גם עליהן אבל חלבון רכיב משמעותי מאד גם בגיינר!

אני תמיד אומר ללקוח- אתה רוצה לחסוך? תלך על גיינר ISS ותוסיף לבד את הפחמימה, בא לך לקחת סריוס מאס גם אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
האמת שהבנתי מה שכל אחד אמר פה אבל השאלה שלי אם אני קונה ISS מאיפה אני יקנה אחרי זה בארץ מלטודקסטרין?

מלטודקסטרין זאת רק אפשרות אחת, אתה יכול להוסיף סוכר ענבים או סתם לאכול פחמימה אחרת זולה.

אף אחד גם לא אומר שאתה חייב להוסיף פחמימה לגיינר, רק הסברנו שמי שכן חסרה לו פחמימה יכול להוסיף לבד.מה שיפה שבגיינר ISS יש לך שליטה בכמות של הפחמימה, חסר לך תוסיף לבד, לא חסר לך תשאיר אותו ככה.
סתם שתדע מנת הגשה יומית של גיינר ISS מעורבב עם חלב 3% מביאה אותך למעל 1000 קלוריות ביום!
אל תשכח שאתה אמור גם לאכול אוכל רגיל והגיינר הוא רק השלמה על מנת להגיע למאזן קלורי חיובי.

נערך לאחרונה:
נחמד שכל הפורום מתגייס לטובת מאסל האוס
זה כבר מתחיל להזכיר את FXP

באמת שאני לא רוצה לרדת לרמה נמוכה כמו שלך,אם מפריע לך שיש אנשים שאוהבים את המוצרים שלנו וזה כואב לך אתה מוזמן להגיד יפה שלום. הוכיחו לך שחור על גבי לבן שגיינר ISS חוסך 140 ש"ח בעלות הכוללת( ההסבר של משה)אם אחרי הסבר כזה אתה מדבר ככה אז אתה לא שווה יותר יחס כי הכוונות שלך לא תמימות .עברתי על ההודעות שלך וראיתי מי אתה, ילדון חמוד שרוצה להוציא אנרגיות, בשביל זה יש בחורות 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מלטודקסטרין זאת רק אפשרות אחת, אתה יכול להוסיף סוכר ענבים או סתם לאכול פחמימה אחרת זולה.

אף אחד גם לא אומר שאתה חייב להוסיף פחמימה לגיינר, רק הסברנו שמי שכן חסרה לו פחמימה יכול להוסיף לבד.מה שיפה שבגיינר ISS יש לך שליטה בכמות של הפחמימה, חסר לך תוסיף לבד, לא חסר לך תשאיר אותו ככה.
סתם שתדע מנת הגשה יומית של גיינר ISS מעורבב עם חלב 3% מביאה אותך למעל 1000 קלוריות ביום!
אל תשכח שאתה אמור גם לאכול אוכל רגיל והגיינר הוא רק השלמה על מנת להגיע למאזן קלורי חיובי.

הבנתי אני כנראה יתחיל כבר חודש הבא לקנות גיינר כנראה מימכם וסוכר ענבים אני יקנה באיזה סופר לא בעיה למצוא. וחלב 3 אחוז אין מצב שאני ישים כי אני משתדל לעלות במסה בכמה שפחות אחוז שומן אז ב1 אחוז גם טוב . תודה על העזרה אבל יש לי שאלה אחרונה הגיינר ISS צריך לערבב עם שייקר שאני ידע אם לקנות גם את זה על דרך או שה מתערבב עם כפית?

נחמד שכל הפורום מתגייס לטובת מאסל האוס
זה כבר מתחיל להזכיר את FXP

אחי אתה יוצא טיפש יודע למה? כי אם באמת הוא היה רוצה לדפוק אותי הוא היה אומר לי לקנות את סריוס מסה כי הוא מוכר את זה גם והייתי משלם יותר בהרבה אז למה לו לדפוק אותי ואיך בדיוק אם יוצא לי אפילו פחות במחיר והוא מציא לי מגוון דרכים לעלות את הקלוריות בשייק.....

סליחה על שגיאות כתיב אם יש אני דיסלקט.😃

נערך לאחרונה:
אל תתייחס לMRKO102 הוא ילדון חמוד שמוציא אנרגיות 😃
אתה מקבל שייקר מתנה מאיתנו 😃
הגיינר של ISS מתערבב בקלות עם שייקר, תדבר איתי לפני הקנייה או עם החנות בהרצליה ונעזור לך להגיע להחלטה הכי טובה בשבילך.

• פותח/ת השרשור
תודה למאסל האוס , מנהל אפשר לנעול את האשכול זה סתם נגרר לשטויות שאדון MARKO0102 רושם ...

למאסל האוס אני יצור איתך קשר בפרטי חודש הבא שאני יקבל קצת כסף מהעבודה...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית