הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית HST במאזן חיובי

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
שלום,

ביצעתי את הHST בחיטוב (טעות כשלעצמה). כרגע מבצע ליניארית ואחר כך כנראה את הגלן.

אבל בלי קשר, רציתי לשמוע חוות דעת לגבי אנשים שבצעו את HST במאסה (מאזן קלורי חיובי כבד) - ואם כן האם היית עלייה משמעותית במשקל הגוף (מסת גוף רזה)
ודבר שני האם בביצוע התוכנית במסה - אתה אמור להתחזק ? (כשחוזרים חזרה לתוכנית כוח)

שאני עשיתי אותה גדלתי קצת בהיקפים ולא הכי התחזקתי, אולי ממש מעט.
אם אני זוכר נכון הייתיבפלוס קלורי קטן יחסית, אבל עשיתי טעות שעשיתי אותה בשלב מוקדם באימונים שלי, לא היה לי בסיס משקלים מספיק טוב בשביל התוכנית.

די קשה להתחזק בתוכנית כי כל שבועיים את משנה טווח חזרות, אבל כל אתה בפלוס קלורי + עובד כבד אתה צריך להתחזק בכל מקרה, בוא נגיד שאתה לא תתחזק בHST כמו בתוכנית כוח

• פותח/ת השרשור
כן ברור לי..

אני עשיתי אותה בחיטוב וכשחזרתי לתוכנית כוח אחרת שגם אותה ביצעתי בחיטוב - פשוט גיליתי שנחלשתי מאוד. (סדר גדול של 15-10 אחוז ירידה במשקלי עבודה)

השאלה שלי - עד כמה ניתן לגדול במסת השריר בתוכנית כזאת (*HST) לעומת תוכניות כוח אחרות (ליניארית, גלן טקסס וכו)?
האם ההפרש בפונטציאל בין סוגי התוכניות מצדיק בכלל את ביצוע התוכנית?

* הכל בהנחה של מאזן חיובי כבד + מתאמן מנוסה.

נערך לאחרונה:
לדעתי , במקרה ואתה אוכל טוב+ יש לך כבר בסיס טוב של משקלים(ויש לך ), אז הפוטנציאל גדילה בתוכנית הזאת גבוה יותר מתוכניות כוח, אבל פוטנציאל ההתחזקות הוא קטן יותר.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא עד כמה בממוצע.... וזה בכלל מעלה שאלות נוספות לגבי תוכניות גדילה לעומת תוכניות כוח לאנשים שמתאמנים טבעי.

איזה שאלות?
אם אלה תוכניות שמתוכננות טוב אז אין בעיה לקחת את זה לכיוון שלהן במקום תוכניות כוח, אבל אם אלה תוכניות כמו ABC אז אין מה לדבר.
HST זו תוכנית שמתוכננת טוב מבחינת נפח עצימות ותדירות, ועליה במשקלי עבודה לאנשים שכבר יש להם בסיס טוב של משקלים ושהם במאזן קלורי חיובי

• פותח/ת השרשור
למשל שאלות לגביי תוכניות כמו FBW עם כמות חזרות גדולה יותר\ תוכנית AB של לייל

יש לוג של מישל לשעבר בפורום לוגים תחפש אותו, ויש עוד כמה אנשים בפורום לוגים שעשו HST, פשוט תעבור על הלוגים שלהם זו האינדיקציה הכי טובה שתקבל.

• פותח/ת השרשור
ההיפרטרופיה שלהם לעומת תוכניות כוח ליניארית\טקסס וכו'

FBW לא קשורה כאן, זה אותו אימון 3 פעמים בשבוע על כל הגוף.
בקשר להיפרטרופיה(אנחנו מדברים על מתאמן בינוני - מתקדם)נטו, אז תוכניות עם יותר נפח ומנוחות קצרות כנראה יביאו ליותר היפרטרופיה.
גם ריפטו מדבר על זה שמנוחות קצרות יותר יעילות יותר לפיתוח היפרטרופיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית