הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה למביני האייפון וענייניו

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
אהלן. מכיוון שהמכשיר שלי הלך לעולמו, ויש לי חבר שנוסע בשבוע הבא לארה"ב, התחלתי להתעניין בקניית אייפון.
אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שמבינים בכל העסק (מר לטיסימוס, משה שגר שם וכ'ו), אז רציתי לשאול איך הולך כל העניין של הקנייה?
אפשר לקנות אותו היישר מחברת הסלולארי שם ללא התחייבות? או שאולי עדיף להזמין מאיביי (בהנחה שחבר שלי יכול לאסוף את זה מכתובת בארה"ב של קרובי משפחה שלו)?
בקיצור, מה הדרך הכי זולה ובטוחה להביא אייפון כיום?

עדיף לקנות טלפון זבל ואיפוד טאץ

אבל אם כבר אז בארצות הברית אי אפשר לקנות בחנות רגילה בלי התחייבות

העניין עם ההחזר מעצבן. גם אני חשבתי שזה מה שאני אעשה, אבל אין לי זין להתחיל לספור שיחות ושטויות כאלה. אם יש לך עצבים (מה שאני לא חושב, אתה תשבר אחרי כמה זמן)
זה טוב אם אתה מדבר הרבה...

• פותח/ת השרשור
העניין עם ההחזר מעצבן. גם אני חשבתי שזה מה שאני אעשה, אבל אין לי זין להתחיל לספור שיחות ושטויות כאלה. אם יש לך עצבים (מה שאני לא חושב, אתה תשבר אחרי כמה זמן)
זה טוב אם אתה מדבר הרבה...

ואם אני בכל מקרה מדבר מעל 200 שקלים בחודש?

עוד משהו שמצאתי עכשיו באורנג'- מסלול סטודנטים שנראה משתלם, קצת יותר מדי הייתי אומר
http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/orangesmart_students/
מעל 148 שקלים בחודש ואני מקבל החזר מלא?
מישהו ניסה את זה?

יש כמה מבצעים..
הכי משתלם אבל זה ב298 ש"ח אתה מקבל 400 דק' לכל היעדים, 3500 דק' לכל מי שברשת אורנג'
800 SMS + 1 ג'יגה גלישה ואייפון 4..

אני גם אגלה לך סוד, אם תגיד לאדם באורנג' שאתה רוצה שיעשה לך ORANGE MASTERS
(סוג של מבצע של סטודנט מביא סטודנט, גם אם העובד שמולך לא סטודנט הוא בטוח אוגר נקודות עבור חבר שלו שעובד בחברה והוא סטודנט)
אתה מקבל הנחה חודשית של 50 שקל.
ובכלל אם אתה מתנייד מחברה אחרת זה עוד 28 שקל הנחה חודשית.
מה שיוצא 220 שקל לאייפון 4 + חבילה..

מבצע ממש מטמטם, אבל זה אמיתי מניסיון.

יש רק חברת סלולאר אחת שמחזיקה את זה כרגע וזה AT&T ושם צריך להתחייב לשנתיים.
את המכשיר אתה תקנה באפל סטור, זו חנות של אפל, המחיר משתנה בהתאם לקיבולת ובהתאם ל STATE שתקנה שם את המכשיר (מיסים, בין 3% ל 10%).
המחיר (ללא מיסים) ל 16GB זה $600 וה 32GB זה $700 (אם אתה קונה את זה בקליפורניה לדוגמה אז זה בערך עוד 9-10% מיסים תוספת ככה ש 16GB יעלה באזור ה $660 [כולל מיסים]).
המכשיר נעול ל AT&T בלבד ואתה מקבל מיקרו סים אבל הוא לא פעיל ונדרש לעשות לו ACTIVATION.
יש פריצה למכשירים 4.1 (הגירסה הכי חדשה), הבעיה היא שאם יביאו לך כבר מכשיר עם 4.1 אז גם שידרגו לו את המודם, ולזה אין פריצה. אם אתה מקבל כל גירסה מתחת ל 4.1 אז אתה יכול לפרוץ ולעשות שזה יעבוד בארץ, אחרת אין לך סיכוי (וגם כשאתה משדרג ל 4.1 נדרש לשדרג את זה בדרך מיוחדת עם tinyumbrella).
הבעיה שאתה לא יכול לדעת איזו גירסה תקבל, אבל אפשר לקבל זיכוי מלא למכשיר תוך 30 יום מיום הקנייה ככה שז לא בדיוק בעיה אבל תברר את זה.

ולגבי 148 ש"ח, לא מבין למה כותבים את זה... הרי התוכנית מראש עולה 198 ש"ח בתצורה הכי נמוכה שלה..
וכשמחשבים סיבות להחזר זה שיחות + SMS + גלישה וזה בדיוק מה שיש לך בתוכנית עוד לפני המכשיר (שהוא 118 ש"ח לחודש)
ככה שגם בחבילה הכי זולה זה אייפון + חבילה.. כשהאייפון בהחזר מלא.
אם אתה חורג מהסכום דקות\סמס אז לך על החבילה האמצעית..
מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
יש כמה מבצעים..
הכי משתלם אבל זה ב298 ש"ח אתה מקבל 400 דק' לכל היעדים, 3500 דק' לכל מי שברשת אורנג'
800 SMS + 1 ג'יגה גלישה ואייפון 4..

אני גם אגלה לך סוד, אם תגיד לאדם באורנג' שאתה רוצה שיעשה לך ORANGE MASTERS
(סוג של מבצע של סטודנט מביא סטודנט, גם אם העובד שמולך לא סטודנט הוא בטוח אוגר נקודות עבור חבר שלו שעובד בחברה והוא סטודנט)
אתה מקבל הנחה חודשית של 50 שקל.
ובכלל אם אתה מתנייד מחברה אחרת זה עוד 28 שקל הנחה חודשית.
מה שיוצא 220 שקל לאייפון 4 + חבילה..

מבצע ממש מטמטם, אבל זה אמיתי מניסיון.

החשבון החודשי שלי נע בין 150-200 ש"ח, באופן קבוע, אז נראה לי שבכל זאת יהיה לי משתלם יותר לקחת את החבילה של ה148 ש"ח, כי אז זה יוצא בערך מה שאני מדבר גם ככה, לעומת זאת של ה298, שאני אשלם איתה יותר.
בכל מקרה, אני חושב שאני כבר אקח אותו בארץ עם איזה חבילה, אבל אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח. ✌️

אני חושב שכדאי לך לחקור את עניין סמרטפונים, כי היום השוק מלא בסוגי פלאפונים שהם סמרטפונים. יש יותר טובים ופחות טובים, יש הרבה דעות באתרים. לכן ישר להיות נעול על איפון לדעתי זו טעות. אפשר גם למצוא מחיר טוב יותר למכשיר טוב יותר מאיפון.
אם תחפש באינטרנט קהילות איפונים, תמצא. אם תרצה למצוא קהילת פורומים של אנדרואיד (מערכת הפעלה של גוגל) גם תמצא. נוקיות, וווינדוס מוביל תוכל למצוא בפוקט.

בהצלחה בקניה.

עדיף לך לחפש ב FXP כאן יש אולי 3 אנשים אם אייפון...
אתר פוקט יכול לדעתי מענה יותר הגיוני למי שרוצה לקנות מכשיר סוללרי בארץ. FXP זו עוד חבורה של ילדים קטנים שנותנים ביקורת על מכשירי סלולר כאילו שהם כתבים.

אני לא חושב שמישהו יכול לומר שסמארטפון כזה או אחר הוא יותר טוב מהשני, כי:
1. זה תלוי בשימושים
2. זה תלוי בהעדפות וחווית המשתמש
3. עד שאתה לא עם כל אחד מהמכשירים במשך כמה שבועות אתה לא ממש יכול לדעת

אני דיי מרוצה מהאייפון 4, יש בו כל מה שאני מחפש ואני לא מחפש כל כך הרבה.

אני לא חושב שמישהו יכול לומר שסמארטפון כזה או אחר הוא יותר טוב מהשני, כי:
1. זה תלוי בשימושים
2. זה תלוי בהעדפות וחווית המשתמש
3. עד שאתה לא עם כל אחד מהמכשירים במשך כמה שבועות אתה לא ממש יכול לדעת

אני דיי מרוצה מהאייפון 4, יש בו כל מה שאני מחפש ואני לא מחפש כל כך הרבה.
איפון 4 בחנות פרטית עולה 4000 ש"ח, האמת המחיר מצדיק את עצמו לדעתך?
למרות שפותח האשכול קונה בארה"ב, בכל מקרה 4000 ש"ח שווה את המחיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית