הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדיאטה החדשה שמטריפה את ישראל

רגע רגע, זה עובד גם הפוך? אם אני עולה 10 קילו אני גם מקבל את הצהוב?
אני אסתכל אל הצמיד ואז לא תהיה לי בעיה של שובע? 😆

משהו הולך לעשות הרבה כסף עם הצמידים האלה על גבם של אנשים מטומטמים...
רק לפני יומיים משהו שאל אותי במכון על גבי הצמידים האלה, אמרתי לו שזה חרטא והוא כמובן לא הקשיב לי וקנה.. עכשיו הוא מסתובב אתם כמו איזה טמבל

משהו הולך לעשות הרבה כסף עם הצמידים האלה על גבם של אנשים מטומטמים...
רק לפני יומיים משהו שאל אותי במכון על גבי הצמידים האלה, אמרתי לו שזה חרטא והוא כמובן לא הקשיב לי וקנה.. עכשיו הוא מסתובב אתם כמו איזה טמבל
אני לא האמנתי שזה יתפוס...
אם זו היתה עוד "תרופת פלא" אז עוד הייתי מאמינה.. אבל גם אם בנאדם לגמרי בור - כשאומרים לך בפנים שזה סתם צמיד שלא עושה כלום חוץ מלהיות תזכורת לזה שאתה בדיאטה אז למה שתוציא על זה כסף?

• פותח/ת השרשור
אם זו היתה עוד "תרופת פלא" אז עוד הייתי מאמינה.. אבל גם אם בנאדם לגמרי בור - כשאומרים לך בפנים שזה סתם צמיד שלא עושה כלום חוץ מלהיות תזכורת לזה שאתה בדיאטה אז למה שתוציא על זה כסף?

אבל בסוף הוא כן אכל את הטובלרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

נכון, מסכים לגמרי אבל כדי למכור דברים מהסוג הזה(חארטות), צריך לעשות פרסום או הייפ כמו שצריך, כדי שאנשים יאכלו את זה, וזה מה שקורה עם הצמידים האלה, ככה שאפילו שאומרים לאנשים בפנים שזה לא נכון וזה חרטא, אם לא יאמינו לך כי הם שומעים "מומחה" בטלויזיה שאומר שזה עובד...

מעניין אותי מה יהיה המוצר הבא של החברה...
גרב שגורמת לאלכוהוליסטים לא לשתות אלכהול
מדהים אותי שאנשים קונים דברים כאלה

העיניין הוא פשוט בורות של אנשים. אנשים אם חוסר ידע בונגע לדברים מסוימים חושבים שכל "מומחה" בעל תואר חרטאכלשהי הוא בטח יודע על מה מדובר ובנוסף גם אמר מילים 'גבוהות' ובהקשרים רפואים אז הוא בטח הוא צודק.
וזה ניתפס בהרבה דברים [כמו מדריכי וינגייט במיוחד האלה ששוקלים 60 קילו, ועוד המון המון דברים]
אנשים מעדיפים ללכת על הפיתרון שניראה להם "קל" משהו שהוא יכול לעשות את זה בלי מאמץ של עבודה קשה או חס וחלילה לקרוא קצת מאמרים על הדברים.

נערך לאחרונה:
יש לי רעיון שיווקי למשה:
לעשות דיסקים עם גרסת אודיו של המאמרים של הפורטל ולמכור אותם כשיטה להרזיה וצבירת מסת שריר. שאנשים ישמעו את ההקלטה כל ערב לפני השינה וזה יעזור להם לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
תחתונים מורידי משקל

ב 3 צבעים

צהוב שמש
ירוק דשא
ושחור זפת

כל תחתון מיועד לרמה שונה....

אל תכנעו לטובלרון!!!!..אוווווו בבקשה........ אל תכנעו לטובלון!!!!!!!!!!!!!

עגילים מורידי משקל!

בוא נייצר עגילים כבדים שכל פעם שאנשים שיענדו אותם ירגישו את משקלם.. הם יזכרו שאסור להם לאכול

אני חושבת שכבר יש עגילים כאלה.. רק שהם עובדים על עקרון של דיקור סיני לדיכוי רעב 👏
תחתונים מורידי משקל זה כבר יותר טוב!

תחתונים מורידי משקל

ב 3 צבעים

צהוב שמש
ירוק דשא
ושחור זפת

כל תחתון מיועד לרמה שונה....

HAIL MASTER TOBLERON
HAIL MASTER TOBLERON
HAIL MASTER TOBLERON
HAIL MASTER TOBLERON

• פותח/ת השרשור
אני חושבת שכבר יש עגילים כאלה.. רק שהם עובדים על עקרון של דיקור סיני לדיכוי רעב 👏
תחתונים מורידי משקל זה כבר יותר טוב!

כה משום המ גם אני זכרתי שיש כזה שמהו..

אז שיניתי לתחתונים החדשיםש לנו להורדה במשקל

לתחתונים מצורפת ערכת אנטי-טובלרון + ספרון הדרכה למשתמש באורך של 18 עמודים

שיטת תחתוני ההרזייה נבדקה ואובחנה עם טובי המאמנים בארץ! [ביניהם אראל אורן ויוסי יד 50]

כמו כן שיטת ההרזייה שלנו נבדקה עם מספר תוכניות אימונים ונראה שיפור ניקר ביותר בעזרת שיטת הסייבורג של המאמן אראל אורן

סך החבילה הכוללת 3 זוגות תחתונים בצבעים שונים, ערכת אנטי-טובלרון חד פעמית וספרון הדרכה הינו כ 86 ש"ח [ללא מע"מ]

כמו כן ניתן להרחיב את החבילה ובתוספת צנועה של 731 ש"ח לקבל עוד זוג תחתונים מתנה ומפגש חינם עם אראל אורן מבחירי המאמנים בארץ והדרכה ע"י על שיטת הסייבורג המהפכנית שעזרה לו לרדת 52% שומן תוך כדי העלה של 5.2 ק"ג שריר נקי

נערך לאחרונה:
לדעתי אם השיטה באמת מצאת חן בעייני האנשים
של "הצמיד " והאי בזבוז כסף על שיטוט מהפכניות כאלו ואחרות
שילבשו גומי רגיל לשיער וזהו חסחון כסף ו פאדיחות

באמת הייתי היום עם תחתונים צהובים וירדתי 4 קילו.

מה זאת אומרת צמידים? הם מתכוונים שאתה צריך לשים צמידים וזה מה שייחטב אותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית