עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא האמנתי שזה יתפוס...משהו הולך לעשות הרבה כסף עם הצמידים האלה על גבם של אנשים מטומטמים...
רק לפני יומיים משהו שאל אותי במכון על גבי הצמידים האלה, אמרתי לו שזה חרטא והוא כמובן לא הקשיב לי וקנה.. עכשיו הוא מסתובב אתם כמו איזה טמבל
אני לא האמנתי שזה יתפוס...
אם זו היתה עוד "תרופת פלא" אז עוד הייתי מאמינה.. אבל גם אם בנאדם לגמרי בור - כשאומרים לך בפנים שזה סתם צמיד שלא עושה כלום חוץ מלהיות תזכורת לזה שאתה בדיאטה אז למה שתוציא על זה כסף?
כן ראיתי. נשבר לי הלב והלכתי לראות מרתון "יורדים בגדול" כדי לראות שלאנושות יש תקווהאבל בסוף הוא כן אכל את הטובלרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
נכון, מסכים לגמרי אבל כדי למכור דברים מהסוג הזה(חארטות), צריך לעשות פרסום או הייפ כמו שצריך, כדי שאנשים יאכלו את זה, וזה מה שקורה עם הצמידים האלה, ככה שאפילו שאומרים לאנשים בפנים שזה לא נכון וזה חרטא, אם לא יאמינו לך כי הם שומעים "מומחה" בטלויזיה שאומר שזה עובד...אני לא האמנתי שזה יתפוס...
אם זו היתה עוד "תרופת פלא" אז עוד הייתי מאמינה.. אבל גם אם בנאדם לגמרי בור - כשאומרים לך בפנים שזה סתם צמיד שלא עושה כלום חוץ מלהיות תזכורת לזה שאתה בדיאטה אז למה שתוציא על זה כסף?
עגילים מורידי משקל!
בוא נייצר עגילים כבדים שכל פעם שאנשים שיענדו אותם ירגישו את משקלם.. הם יזכרו שאסור להם לאכול
אל תכנעו לטובלרון!!!!..אוווווו בבקשה........ אל תכנעו לטובלון!!!!!!!!!!!!!
תחתונים מורידי משקל
ב 3 צבעים
צהוב שמש
ירוק דשא
ושחור זפת
כל תחתון מיועד לרמה שונה....
אל תכנעו לטובלרון!!!!..אוווווו בבקשה........ אל תכנעו לטובלון!!!!!!!!!!!!!
אני חושבת שכבר יש עגילים כאלה.. רק שהם עובדים על עקרון של דיקור סיני לדיכוי רעב 👏
תחתונים מורידי משקל זה כבר יותר טוב!
צהוב חום?😵💫🥊באמת הייתי היום עם תחתונים צהובים וירדתי 4 קילו.
מה זאת אומרת צמידים? הם מתכוונים שאתה צריך לשים צמידים וזה מה שייחטב אותך?