הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 200 ק"ג 2 חזרות

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך
אם הייתי רואה אותו ברחוב בחיים לא הייתי מאמין שהוא מרים 200 קילו סקוואט LOL

---------- התגובה התווספה ב 20:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:21 ----------

אגב שניר בן כמה אתה?

אם הייתי רואה אותו ברחוב בחיים לא הייתי מאמין שהוא מרים 200 קילו סקוואט LOL

---------- התגובה התווספה ב 20:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:21 ----------

אגב שניר בן כמה אתה?
אני בטוח שאלו שעושים 200 ק"ג אתה מזהה ישר ברחוב.

מה 16 וחצי?! וזה אתה בסרטון??

---------- התגובה התווספה ב 20:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

אני לא מבין מה הולך פה... סקוואט HB עם אחיזה LB וברכיים לא נוטות החוצה וכו' וכו'.

תשמע אחי, צריך להמציא בשבילך FAIL חדש

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחח רציתי להעיר שזה לא אני בסרטון אבל בגלל שכתבת "אותו" הייתי בטוח שאתה מבין לבד שזה לא אני חחח

מה 16 וחצי?! וזה אתה בסרטון??

---------- התגובה התווספה ב 20:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

אני לא מבין מה הולך פה... סקוואט HB עם אחיזה LB וברכיים לא נוטות החוצה וכו' וכו'.
:nono: הוא לא אמר שזה הוא בסרט

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחחחח רציתי להעיר שזה לא אני בסרטון אבל בגלל שכתבת "אותו" הייתי בטוח שאתה מבין לבד שזה לא אני חחח

לא שמתי לב...

---------- התגובה התווספה 02-11-2010 ב 10:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה 01-11-2010 ב 21:41 ----------

תשמע אחי, צריך להמציא בשבילך FAIL חדש

כן גם אולי דף שער ב Ynet

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית