הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון כמו שצריך

• פותח/ת השרשור beck
  • פורסם בתאריך

beck

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אהלן לכולם...
אני מתאמן כבר מזה שנתיים רציני גדלתי והתחטבתי יפה מאוד טבעי.. החלטתי להתחיל עם חומרים אבל פחדתי מזריקות עקב זה שלא רציתי לגעת בטסטוסטרון הטבעי שלי... עשיתי שני סייקלים אוראלים שאני יודע שזה טעות איומה סייקל ראשון היה דיבולים עם ווינסטרול בסוף... סייקל שני היה דיבול עם אנדרול ווינסטרול עם פרובירון כמובן שעשיתי ניקוי כבד בסוף הסייקל... כן אני יודע בניית סייקל בלי יותר מדי שכל והבנה....הלכתי על חודש מסה עם מעבר לחיטוב לקראת הסוף....עכשיו אני עומד להתחיל סייקל שהחלטתי כן להזריק אחרי יותר הבנה מעמיקה וקריאת מאמרים ואחרי שהבנתי קצת יותר מי נגד מי... הסייקל הבא נראה ככה:500 מ"ג טסטוסטרון אננתת לשבוע + 50 מ"ג דיבול ליום אחרי שישה שבועות אני מסיים את האננתת ומתחיל עם ספיונט גם 500 + ווינסטרול 70 מ"ג ליום עם פרובירון ובסוף מנקה את עצמי עם כוריגון 5000 IU +ככלומיד הייתי שמח לשמוע תגובות ועצות מאנשים עם ניסיון חשוב לי לציין שזה כל עולמי כרגע .... תודה ח'ברה...

שלום לך,

לפני שאני עונה לך, אפשר קצת לרשום בצורה יותר נעימה לעין, לא צריך לרשום עם הרבה נקודות, בעולם נברא הפסיק שמבדיל בין משפט למשפט ולא 3/4 נקודות.
אבקש ממך להבא לרשום בצורה יותר נורמלית לעין.

לשאלה שלך, אני לא רואה היגיון להחליף טסט אננתת בטסט סיפיונט, אשמח אם תסביר לי מה ההיגיון שלך כי שניהם אסטרים ארוכים.
פרווירון מיותר אם אתה לקוח טסט, חבל על הכסף.
כוריגון - תקרא את המאמר על הכוריגון במהלך הסייקל.

אם קראת מאמרים - אז איך זה שה PCT שלך רק מורכב מכלומיד וכוריגון?
במדריך למתחילים יש חלק שנוגע ב PCT ורשמתי איך PCT צריך להיות.

יש עוד מה לומר על הסייקל שלך, הוא לא מתוכנן כמו שצריך, אבל פרה-פרה.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי, מה אני יעשה הייתי מבריז משיעורי לשון גבר.😃 הדילר שלי אמר לי זה נותן מראה פחות נוזלי אלא יותר נוקשה יש לי אופציה לקחת שתי אננתת.
הפרובירון הוא אמר לי שזה בגלל הוינסטרול , עכשיו לגבי הPCT אתה צודק בכל הפורטל הזה מכל מה שקראתי הבנתי שצריך לקחת HCG לאורך כל הסייקל על מנת למנוע בעיות ממשיות, עכשיו כל מי שאני מכיר שהוא משתמש אמר לי תתחיל עם הכוריגון שבועיים לפני שאתה מסיים עם הטסט.
אני ישמח לשמוע את כל הטעויות שלי פתחת לי חלק מהדברים.

פרווירון זה אנדרוגן, הטסטוסטרון הוא אנדרוגן גם בעצמו, לכן מיותר לקחת את הפרווירון.
בסייקלים יבשים, אנשים לוקחים חומרים יבשים כמו טרן, וינטסרול ללא טסטוסטרון - במקרה הזה כן צריך פרווירון.

מה שאתה מדבר על הכוריגון, זאת השיטה הקדומה של פעם, היא לא יעילה והשיטה של כוריגון במהלך הסייקל הרבה יותר יעיל, בפרט - בפורומים בחו"ל, אנשים מדווחים שיפור משמעותי בהתאוששות עם השיטה הזו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך,תודה רבה.
הייתי רוצה לדעת אם תוכל לייעץ לי איך הכי טוב בשבילי להעביר את הסייקל בצורה הטובה ביותר, ללכת על בטוח עם תוצאות וכמובן בריאות בראש ובראשונה.
הבנתי שהפרובירון מיותר שמתי אותו בצד כרגע,האם זה נכון להוסיף ווינסטרול לסייקל? האם זה ייתן תוצאות ממשיות?
ואם תוכל לומר לי בפרט בבקשה לגבי הpct מה בדיוק וכמה?
ולגבי הHCG מתי להתחיל ? במשך כמה זמן וכמה להזריק בשבוע?
ועוד דבר קטן אני יכול להביא אננתת במקום הספיונט שיש לי ככה שזה אומר שאני לא יערבב בינהם זה קריטי ללכת על סוג טסטוסטרון עם אסטר ארוך מאותו סוג?
תודה רבה על העזרה.

איש,

עם כל הכבוד, אתה שואל שאלות של מתחילים בשביל זה מיועדים המדריכים, אם אתה שואל אותי לגבי ה PCT, זה אומר שלא קראת את המדריך, אותו דבר לגבי ה HCG זה רשום שחור על גבי לבן בתמצית איך לוקחים.
יש בפורום חוקים, אחד מהם שלא עונים על שאלות שכבר התשובות שלהם בתוך המדריכים.

אין שום הבדל בין אננתת לסיפיונט, אתה יכול לקחת אננתת כל הסייקל, לכן אין שום היגיון לערבב 2 סוגים של אסטרים ארוכים במהלך הסייקל.

הדילר שלך כנראה רוצה לדחוף לך חומרים שעומדים אצלו כבר מלא זמן, בקשר לעירבוב של הטסט'.
עוד משהו הידע שלך בקנטים, ואתה מחפש אישור למה שנכון, ומה שלא נכון, בלי לדעת ממש מה אתה עושה.

היתי מציע לך לשבת על המאמרים בקפידה, ולדעת מה אתה עושה..
ולא לתת לדילר לדחוף לך סתם דברים כמו שעשית עד עכשיו.

אבל קרוב לוודאי שאפילו לא טטרח לעזור לעצמך, אז כל מה שנותר לאחל לך בהצלחה.

אגב בסייקל ה-1
איזה תוצאות קיבלת בדיוק?.

• פותח/ת השרשור
גבר, מתחיל אני כן אבל עיוור אני לא, קראתי את רב הפורטלים שלך ואני הבנתי שצריך להתחיל עם הכוריגון שבועיים לפני הזריקה האחרונה, קראתי עוד מאמרים של כאלה שאמרו שלוקחים את הכוריגון בכל מהלך הסייקל לכן כל עוד אני מדבר איתך ישירות העדפתי לקבל תשובה ישירה אבל אחי עם זה מפריע לך ששאלתי שאלה שיש לה את התשובה פה איפשהו אז סבבה לא אשאל אותך שאלות כאלה.
רק אם לעזור לי לגבי הווינסטרול אני יודע שזה לא מומלץ לערבב שתי חומרים אוראלים בסייקל אבל הייתי שמח לשמוע את הדעה שלך בנושא.

בנדה.
ברור שהידע שלי לא בשמים ואף רחוק מזה אבל תסכים איתי שגם אתה נכנסת לעסק הזה או חשבת להיכנס היו המון דברים שאתה קורא וזה פשוט יפנית בשבילך, אז אני בכלל לא חושב שיש לי את כל הידע הז בכיס שלי שאני רק צריך לשלוף, לכן אני פה ללמוד,להתייעץ ולקבל עזרה מאנשים מנוסים.
וכן תתפלא אבל קרוב מאוד לוודאי שאני כן יטרח ולא ידחוף שום מחט לתחת עד שאני לא יהיה סגור על הסייקל שלי בצורה מושלמת.
לגבי תוצאות הסייקל: הראשון התוצאות לא היו ברורות כ"כ לגבי השני היו תוצאות מרשימות עליתי שבע קילו בחודש לאחר חודשיים הגעתי לרמת חיטוב יפה 8 אחוז שומן בלי פעילות ארובית רק תזונה נכונה.

גבר, מתחיל אני כן אבל עיוור אני לא, קראתי את רב הפורטלים שלך ואני הבנתי שצריך להתחיל עם הכוריגון שבועיים לפני הזריקה האחרונה, קראתי עוד מאמרים של כאלה שאמרו שלוקחים את הכוריגון בכל מהלך הסייקל לכן כל עוד אני מדבר איתך ישירות העדפתי לקבל תשובה ישירה אבל אחי עם זה מפריע לך ששאלתי שאלה שיש לה את התשובה פה איפשהו אז סבבה לא אשאל אותך שאלות כאלה.
רק אם לעזור לי לגבי הווינסטרול אני יודע שזה לא מומלץ לערבב שתי חומרים אוראלים בסייקל אבל הייתי שמח לשמוע את הדעה שלך בנושא.

זה לא קשור, כל אחד רוצה תשובה ישירה כי זה הכי נוח מאשר להתחיל לחפש, הפורום הזה קיים כדי לתת ייעוץ, לא לענות על שאלות שכבר התשובה שלהם כבר רשומה במדריכים, אשמח לראות איפה בדיוק אני ציינתי שצריך להתחיל על הכוריגון שבועיים לפני הזריקה האחרונה.
אפילו במאמר של הכוריגון בתמצית רשמתי בבירור כמה צריך לקחת ומתי מתחילים, אני חושב שיותר פשוט מזה - אין. עם כל הכבוד, אני ישבתי ורשמתי את כל זה כדי לחסוך את השאלות החוזרות, לכן זו אחת הסיבות מדוע אני לא עונה לך.
אפילו גם במדריך למתחילים יש הסבר איך להכין כוריגון וגם קטע וידאו איך מכינים.
בדקתי לאחרונה (שזה היה אתמול) במדריך אשר נעוץ בפורום ושמה מצוין בבירור שכוריגון לוקחים במהלך הסייקל ואפילו יש לינק למאמר הזה.
ואוראלים לא מערבבים או לוקחים אחד אחרי השני, עקב הרעילות לכבד מגבילים לשימוש של עד חודש וחצי חומרים כמו דיאנבול, אנדרול/וינסטרול עד חודש בלבד.

אחי. אני חושב שיש לך עוד מה ללמוד לפני שאתה נכנס לסייקל. לגבי פרווירון היתרון יחידי שלו הוא שהוא מוריד משמעותית את רמות ה SHBG (חלבון נשא של טסט) מה שגורם לעליה ברמות הטסט החופשי בדם. (כמה שיותר טסט חופשי ככה הוא יותר זמין לבוא באינטרקציה עם קולטנים אנדרוגניים בשריר) הבעיה היא שזמן מחצית החיים של טסט חופשי בדם הוא מאוד קצר ככה שזה לא כזה שחור לבן. אני לא הייתי מתעסק עם זה כי גם פרווירון טיפה רעיל לכבד ואתה כבר הולך לקחת אורליים ובכלל אני בדיעה של לשמור על דברים הכי פשוטים שאפשר.
לדעתי תעשה 10 שבועות של טסט אנטט 500מג בשבוע עם דיבול 40 מג כל יום למשך 4 שבועות.
קח כוריגון 500 יחדיות בשבוע לאורך כל הסייקל. PCT כלומיד וטמוקספין. הכל רשום במדריכים.

שניר אני שם לב שהנושא הזה עלה כל הזמן. אולי כדאי להוריד את המדריך ל PCT הישן כדי שלא יהיו בילבולים.

לא יודע. אולי צריך לערוך אותו מחדש כי כל הזמן הנושא הזה עולה שוב ושוב אולי זה לא מספיק ברור במדריך. אולי יש שם גם את הגרסא הישנה. אחרת אני לא רואה סיבה שעל שני וחמישי עולה פה מישהו חדש ושואל את אותם שאלות שוב ושוב.

במדריך למתחילים אין זכר לגרסא הישנה, מדובר על לקיחה של כוריגון במהלך כל הסייקל, מי שבאמת קורא את המדריך אמור לקבל מושג מצויין על איך לעשות סייקל ואיך עושים PCT

במדריך למתחילים אין זכר לגרסא הישנה, מדובר על לקיחה של כוריגון במהלך כל הסייקל, מי שבאמת קורא את המדריך אמור לקבל מושג מצויין על איך לעשות סייקל ואיך עושים PCT

לדעתי פשוט צריך לעבור על המדריך שוב פעם ולתקן כמה דברים כי יש דברים לא נכונים.
כמו שאני לא הבנתי את הקטע של הPCT 40/40/20/20 12-18 ואתה הסברת לי שזה צריך להיות 12-16.
והיו עוד כל מיני דברים שאני חושב שראיתי שהיו טעויות.
דרך אגב Muchinhead אתה חייב לתקן את כל המקומות שרשום "ישנן 2 סוגים, ישנן 2 סוגים" וכו'...
זה ממש קוטע את הקריאה וזה נשמע כמו האנשים שמנסים לדבר נכון ואומרים "שלושה פעמים"
אני מקווה שלא תיקח את זה אישי כי אני לא בא בקטע של לרדת עליך אלא סתם רק להסביר לך.

• פותח/ת השרשור
חברים תודה רבה על העזרה רק עוד שאלה קטנה: רשום במדריך לקחת כוריגון ED איפשר לפצל את זה לזריקה אחת בשבוע או מקסי לפעמיים?

חברים תודה רבה על העזרה רק עוד שאלה קטנה: רשום במדריך לקחת כוריגון ED איפשר לפצל את זה לזריקה אחת בשבוע או מקסי לפעמיים?

אידיאלי לקחת כוריגון כל יום, אבל גם יום כן יום לא זה בסדר גמור, מעבר לכך זה לא טוב, זמן החיים של HCG הוא 33 שעות, דהיינו: קצת פחות מיום וחצי.

ממליץ להסתכל בקישור הבא:

http://home.intekom.com/pharm/donmed/pregnyl.html

אם אתה מזריק סב-קוטן השחרור איטי יותר וזה בסדר גמור להזריק כל 3.5 ימים בדיוק כמו את הטסט', זו הדרך הנפוצה ביותר לפי מה שראיתי אחרים עושים, כך גם אני עשיתי ב2 הסייקלים האחרונים והלך לי מצויין, אטרופיה מינימלית של האשכים אם בכלל ולא הייתה ירידה בדחף המיני במעבר בין הסייקל ועד אחרי הPCT..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית