הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע גיליתי איך מכינים ביצה קשה טעים

SpellStorm

משתמש קבוע
1,105
0
נק' מוניטין:
1,514
1,105
0
חשבתי לשתף את זה:
טוב אז אני אחד שאוכל לפעמים משהו כמו 6 ביצים בארוחה לפעמים יותר ותמיד הסתבכתי בלהכין ביצים קשות למרות שזה אמור להיות הדבר הכי קל בעולם. או שהביצה נשברת או שהיא לא מוכנה מספיק. גם כשהייתי מצליח להכין כמו שצריך אז הטעם של זה היה תמיד בלאי.
מנגד, גדלתי על נאפיס - שמן שכמותי - מאז הסניף הראשון שנפתח לי מתחת לבית - ותמיד היו להם ביצים קשות חומות כאלה הכי טעימות בעולם (לאחרונה זה ניהיה זבל של מסעדה מאד מסחרי פעם זה היה אוכל תימני איכותי).
אז אתמול עלה לי רעיון ואוולה זה פעל:

לוקחים ביצים (אני הכנתי 8) שמתי את כולם בתוך נייר כסף (לכל מקרה כדי שלא ילכלך) כולם ביחד עשיתי לא בנפרד. שמים בתנור או טוסטר אובן על 130-150 מעלות למשך 5 שעות.

ישר איך שמוציאים את הביצים שמים בתוך קערה עם מי קרח.

מוכן!

זה יוצא חום חום וטעים טעים!🤩
הביצים הכי טעימות שאכלתי בחיים שלי! יששש:IZAVno6Ssw:

יש מצב אני מפגר וכולם יודעים את זה אבל לא אכפת לי כי עכשיו טעים לי 🖕

קבצים מצורפים

• Image0179.jpg
    Image0179.jpg
    KB 84.7 · צפיות: 563
נערך לאחרונה:
פינג'אן או לא פינג'אן - כרגע שמתי בתוך הדבר הזה 2 ביצים עם מים ושמתי להתבשל על אש בינונית. 20 דקות בישול אחרי רתיחה והן מבושלות אחלה. לא אוהבת כשהן חומות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מכין כל פעם תבנית או חצי תבנית (של 30 ביצים) וזה מחזיק לי כמה ימים והכל בסדר. אני אף פעם לא מחזיק את זה יותר משבוע!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית