הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימני מתיחות באזור הבית שחי

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
1.מישו יכול להסביר למה זה קורה??
2.זה סימן לזה שגדלתי במסת שריר או בשומן??
3.אם למשל אני עולה מסת שריר נקי אז לא יהיו סימני מתיחה?
4.זה קורה בגלל שגודלים מהר??

סימני מתיחה יש גם למתבגרים שלא מתאמנים, כך שהתשובה לרוב השאלות שלך זה: תלוי בעיקר בגנטיקה.

1. מתיחה של העור עקב הורדה/העלה דרסטית במשקל בזמן קצר או גדילה של הגוף בכללי (מתבגרים - לגובה)
2. אחד מהם או שניהם יחד.
3. אין דבר כזה לעלות מסת שריר "נקי"
4. ראה 1

• פותח/ת השרשור
כי זה די מבהיל אותי ואת המשפחה שלי זה ממש ניראה כמו צלקות

1.מישו יכול להסביר למה זה קורה??
2.זה סימן לזה שגדלתי במסת שריר או בשומן??
3.אם למשל אני עולה מסת שריר נקי אז לא יהיו סימני מתיחה?
4.זה קורה בגלל שגודלים מהר??

תשובה כללית על הכל- זה גנטי, יש כאלה שיש להם עור אלסטי יותר ולכן כמעט ולא יהיו להם סימני מתיחה.אין קשר לעלייה עם שומן או לא, אם לעור שלך יש אלסטיות מסויימת ותעלה בהיקף מסויים אם זה בשריר או שומן ושם אמורה להיות לך מתיחה בעור שתגרור את הסימני מתיחה אז הם פשוט יופיעו.

יש לי כאלה מלפני איזה 6 שנים, אם תשאל אותי אגיד שזה מוצא חן בעיניי 😃 סימן שאני בודיבילדר לכל החיים!

איכ זה הכי מבאס בארץ.
גם לי יש בבית שחי וזה סתם מכוער.
לגבי ניתוח לייזר אין לי מושג איך זה עובד אבל אני יודע שעם השמש זה מטשטש אותם קצת או שעם הזמן הם נהיים לבנים.
האמת שהנושא הזה כבר דובר ואני העלתי כל מיני לינקים של מכשירים שאומרים שהם מורידים את הסימנים אבל אי אפשר לדעת זה ניראה לי BS אחד גדול.

גם לי יש סימנים כאלה..
מעניין,אף פעם לא שמעתי על לייזר להלעמת סימני מתיחה( לא שחיפשתי..)
למישהו יש מושג לגבי העלות של טיפול כזה?

כשהייתי קטן הלכתי לרופא עור וזה מה שהוא הסביר לי.

הוא אמר לי שהעור מורכב מהמון רצועות אלסטיות וברגע שהעור נמתח אז הרצועות האלה פשוט נמתחות ומסתגלות.
הבעיות מתחילות כשהעור נמתח יחסית מהר מדי ואז לרצועות האלה אין זמן להסתגל והם פשוט נקרעות (ממש כמו גומיות) ואז הן נהיות בצבע אדום. עם הזמן הן מאבדות את הצבע, אבל לא נעלמות לעולם.

מאז הבנתי שיש כל מני טיפולים וכו' אבל לא התעמקתי בזה.
לפי דעתי צריך לקבל את הסימנים האלה כמו צלקות קרב. בדיוק כמו הצלקות על השוקיים מדדליפט.
צלקות כבוד!

חחח היה לי פול כאלה בכתפיים ובחזה בהתחלה זה אדום/סגול מפחיד כזה גם אני נבהלתי אבל הנה עברה שנה + הייתי רוב הקיץ בים וכמאט ולא שמים לב שנשארו לי סימני מתיחה הצבע של זה מסתדר עם הזמן. אל תדאג :]

לפי דעתי צריך לקבל את הסימנים האלה כמו צלקות קרב. בדיוק כמו הצלקות על השוקיים מדדליפט.
צלקות כבוד!

yea! צלקות קרב!!!😵‍💫🥊
יש לי כמה כאלה גם 😃 יש לי אחת בטרייספ למרות שאני לא עובד ידיים 😛
זה נעלם עם השנים (לי לפחות)
למה לעזאזל לשלם על ניתוח להוריד אותם? גם בזבוז וגם גיי

yea! צלקות קרב!!!😵‍💫🥊
יש לי כמה כאלה גם 😃 יש לי אחת בטרייספ למרות שאני לא עובד ידיים 😛
זה נעלם עם השנים (לי לפחות)
למה לעזאזל לשלם על ניתוח להוריד אותם? גם בזבוז וגם גיי

לא ניראה לי שזה גיי לעשות ניתוח או שימוש בתכשיר כלשהו כדי להוריד את הסימני מתיחה כמו שזה לא גיי לעשות לייזר.
כל אחד ומה שמפריע לו.

לא ניראה לי שזה גיי לעשות ניתוח או שימוש בתכשיר כלשהו כדי להוריד את הסימני מתיחה כמו שזה לא גיי לעשות לייזר.
כל אחד ומה שמפריע לו.

תשמע ת'אמת ובלי להעליב פה אף אחד לייזר זה גם גיי.
טוב נו אני old school
אבל תכלס כמו שאישה חלקה זה יותר יפה מאישה שעירה (איכס) אני מניח שזה גם פועל הפוך בשבילהם, פשוט לא פגשתי הרבה בנות בחיים שלי שזה היה באמת חשוב להם. היו כמה שאפילו אמרו שלהוריד שערות זה נשי ומגעיל.
אם זה בשביל לשפר את הסקס אני מניח שזה בסדר אבל מלהוריד שיער בבטן ללעשות ניתוח זה כבר מדרגה שאני אישית לעולם לא יעבור וזה סוג של vanity וזה מפריע לי מבחינה עקרונית. - גם לגברים וגם לנשים.

נערך לאחרונה:
זכותך, אני מכבד כל אחד ולא משנה לי אם הוא עושה לייזור או לא עושה או שיש לו תלתלים בעורף או לא וכו' וכו'..
live and let live

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית