אז טעיתי כי אני דיסלקט ויש לי שגיאות כתיב קלות. זה אומר שאפשר לצחוק על אנשים?אני כאילו היחיד ששמתי לב לעילגות???
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז טעיתי כי אני דיסלקט ויש לי שגיאות כתיב קלות. זה אומר שאפשר לצחוק על אנשים?אני כאילו היחיד ששמתי לב לעילגות???
אני גם נגד שאיפת שומן! לכן לא התיחסתי 😆אני כאילו היחיד ששמתי לב לעילגות???
די אתה לא רציני חחח...
גם אני בנטורפיל, לייטשר.
ז"א שאתה לבן עם שיער יחסית כהה, אתה במקרה עושה את זה ברעננה?
---------- התגובה התווספה ב 14:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:21 ----------
דרך אגב על איזה דרגה אתה ואיזה מס' טיפול?
אז טעיתי כי אני דיסלקט ויש לי שגיאות כתיב קלות. זה אומר שאפשר לצחוק על אנשים?
אהה הבנתי... מחכה לך גיהנום LOL
אני כבר עשיתי על דרגה 54 והרופא פחד לעשות לי כי זה ממש גבוה.
אחרי ובזמן הטיפול אתה מרגיש כאילו דורסת אותך משאית, לפחות בדרגות האילו.
פעם הבאה תבדוק על איזה רמה אתה ואל תשכח לשאול אם אתה עושה על אוטומט או לא (זה חשוב זאת תוכנה שונה בלייטשר)
אני בחודש ינואר מסיים את הטיפול ה-10 ואני לא הכי הכי חלק שבעולם אבל כן יש דילול משמעותי (לפחות זה מה שהיה אחרי הטיפול ה-8 כי עכשיו עשיתי טיפול 9 אז בטח זה יותר טוב ואחרי ה-10 אז מקווה מאוד שיהיה עוד יותר טוב)
שיהיה בהצלחה!
הרמת שדיים (Mastopexy)ומה בדיוק נשים חייבות לנתח בשלב מסוים? מי מחייב ולמה?
לא ממש ענית לי - סתם פירטת ניתוחים שנשים עושות. דבר שאני לא שוללת כשלעצמו (אני גם לא שוללת ניתוחים אסטטים בגברים).הרמת שדיים (Mastopexy)
מתיחת פנים (Rhytidectomy)
הרמת העפעפיים (Blepharoplasty)
סיליקון בלחיים, תחת, שדיים, שפתיים (לתחזק עם בוטוקס כל 2-3 חודשים)
הסרת שיער בלייזר (רגליים, בית שחי, vulva (פות))
שאיבת שומן מהתחת, ירכיים, בטן, מותניים, צוואר, יד אחורית (כן, ה"מידלדל")
לייזר לסימני מתיחה אם יש, צילוליט, מתיחת עור בעיקר בטן אם אחרי לידה וגם בתחת לא יזיק.
את שאלת - אני עניתי.
אף אחד לא מושלם. כולם חייבים ניתוח? 😵אז אני אסתייג,אישה מושלמת שמתכננת להשאר מושלמת לעד-לא חייבת...
אותי אישית מעניינת אישה אחת בלבד, מאד-מאד ספציפית,כל השאר שישארו בהתאם לתובנות האסטטיקה מזוייפות שלהם (אני מתכוום ל"הכי טוב טבעי")
משה תודה.
מייקל ג'קסון זו הגזמה בכל מובן אפשרי.למייקל ג'קסון הייתה מחלה נדירה זו לא ממש דוגמה.
ותהיי בטוחה שאם אחת מהחברות/מכרות שלך תעשה ניתוח את לא ממש תדעי כי היא לא ממש תספר לך, אלא אם זה משהו ויזואלי מטורף שכולם ישימו אליו לב אז אין ברירה.
אומללה שכמותי - אני אצטרך להסתפק במה שיש ולעולם לא אגיע לשלמות LOLתסתפקי במה שיש,אין בעיה,מוחק אותך מרשימת ה''חייבות''
הקהל של הפורום כבר ראה אותי בסרטונים בפורום פאוורליפטינג. אבל אני מתאמנת מתאפרת וצובעת את השיער אז זה כבר לא נחשב ליצירת מופת של הטבע! 😆תשתפי את הקהל של הפורום ביצירת המופת של הטבע שלא חייב תיקונים או שיפוצים ואני מתנצל בפומבי תוך כדי סקווט 200 קילו לחזרות
יש לי הרגשה שהאנשים המצדדים מיד (ומדי) בניתוחים הם גם אותם האנשים שמצדדים בשימוש בתרופות הורמונאליות ללא מחלה הדורשת טיפול בתרופות אלו.
מעניין מה פרוייד היה אומר על זה 😆