אחר NAC ISRAEL

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
iyieqh.jpg

---------- התגובה התווספה ב 15:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:38 ----------

n55sic.jpg

---------- התגובה התווספה ב 15:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:49 ----------

לערי אלירן לא נכנס לפיינלס. לפעמים הכי טוב זה לא מספיק טוב

אלירן נראה מדהים. העתיד של הבאדיבילדינג הישראלי.

• פותח/ת השרשור
אלירן נראה מדהים. העתיד של הבאדיבילדינג הישראלי.
אני מאמין בעתיד בשירות ביחידה נבחרת,שנתיים הבטחת אישיים,תו כדי תואר ראשון ואז...שיעשה בודיבילדינג כמה שהוא רוצה. לשם אנחנו מכווינים אותו.

---------- התגובה התווספה ב 16:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

חבל שלא עלה לפיינלס. בן כמה הוא?
בן 17

אני מאמין בעתיד בשירות ביחידה נבחרת,שנתיים הבטחת אישיים,תו כדי תואר ראשון ואז...שיעשה בודיבילדינג כמה שהוא רוצה. לשם אנחנו מכווינים אותו.

---------- התגובה התווספה ב 16:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

בן 17

הבנאדם מכוון להתגייס עוד ליחידה מובחרת? הערך שלו עלה עוד יותר בעיני.
במקום שיקח איזה ג'וב שיצא יומיות הוא מתכוון לתרום את ה3 שנים למדינה. כבנאדם בגיל שלו אין עוד הרבה אנשים שאני תופס מהם כמו שאני תופס ממנו.

לא פחות אני תופס ממכם שאתם מכווינים אותו לכיוון הזה.
הלוואי היה לי ככה אנשים שיעזרו וידריכו, לצערי בירושלים המצב בקאנטים מבחינה מיקצועית.

יש עדכון על המקומות שזכו המתחרים שלכם?

סטס מתכוון להמשיך להתחרות?

התמונות האלו זה אמיתי הדבר הזה? חח איזה יופי 😃 בהצלחה!

יש שמה איזה אחד שאני לא מבין בכלל מה הוא עושה שמה אחותי יותר גדולה ממנו

• פותח/ת השרשור
מה זה קשור אליי?
אני אומר שביחס למתחרים שמה הוא ניראה עלוב ובושה לעלות ככה
גבר,רק ברוח טובה .... סורי עם נפגעת,לא התכוונתי. PEACE

• פותח/ת השרשור
כן,אני עוזר להם להרים את המכירות של אפפפקות

יש שמה איזה אחד שאני לא מבין בכלל מה הוא עושה שמה אחותי יותר גדולה ממנו

בוא לא נשכח שמדובר בסה"כ בילדים בני 17 ואם לומר את האמת כנראה שהוא הבחור הטבעי היחידי שמה, בכלל לדעתי יש לאסור תחרויות בפיתוח גוף לגילאים נמוכים מ21.

בלי קשר לזה כמובן שהוא סתם עשה לעצמו פאדיחות ולא הייתה לו שום סיבה לבוא להתחרות..

Back
למעלה תחתית