הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחר אני חוגג יום הולדת 28.

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
לרגל יום הולדתי וסיבות נוספות שלא אציין כאן, מכרתי את האופנוע שלי לצורך שדרוג.
אני מתכנן לקנות משהו כזה (רק לא בהכרח המודל הספציפי הזה - תוך כמה ימים אעדכן מה הרכש החדש שלי):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בהצלחה.
הוא באמת מגיע ל360?

הוא יוצא מהמפעל עם הגבלה אלקטרונית ל-300. אפשר לקנות צ'יפ מאיביי שעולה 100$ ולהסיר את ההגבלה הזאת ולשפר אותו עם מגדשים, אגזוזים ושאר ירקות ואז אפשר גם להגיע לאזור ה-400.

נערך לאחרונה:
יש כביש בארץ שאתה באמת יכול להגיע למהירות כזאת? יש לך יכולת לשלוט באופנוע במהירות כזאת?
כמה הוא עולה?

• פותח/ת השרשור
שמעתי שמועה על איזה חבר רחוק של בן דוד של בן דוד של סבתא שלי שנסע 240 בכבישים ישרים, 215 בעליות מצומת הלידו לירושלים ובעליות ממחלף זכרון ליקנעם. 😉
הוא עולה כמו כל משפחתית יפנית ממוצעת - חדש מהמפעל עולה בערך 110. אני הולך על מודלים יותר ישנים בהרבה פחות מזה.

---------- התגובה התווספה ב 17:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:25 ----------

ואם זה לא ברור עד כה - אני תמיד נוסע כחוק.
אופנוענים שנוסעים במהירויות האלו צריכים להיאסר! אני בכלל קונה את האופנוע בשביל הצ'וצ'יות. גם האשמות השווא שהוטחו נגדי בדרכי לאילת יופרכו בבית המשפט. 🤪

שמעתי שמועה על איזה חבר רחוק של בן דוד של בן דוד של סבתא שלי שנסע 240 בכבישים ישרים, 215 בעליות מצומת הלידו לירושלים ובעליות ממחלף זכרון ליקנעם. 😉
הוא עולה כמו כל משפחתית יפנית ממוצעת - חדש מהמפעל עולה בערך 110. אני הולך על מודלים יותר ישנים בהרבה פחות מזה.

---------- התגובה התווספה ב 17:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:25 ----------

ואם זה לא ברור עד כה - אני תמיד נוסע כחוק.
אופנוענים שנוסעים במהירויות האלו צריכים להיאסר! אני בכלל קונה את האופנוע בשביל הצ'וצ'יות. גם האשמות השווא שהוטחו נגדי בדרכי לאילת יופרכו בבית המשפט. 🤪
שמע בהקשר של מודל ישן תזהר באופנועים כאלה עדיף לשים את הכסף ולקנות משהו חדש שלא עבר יותר מדי. אתה אף פעם לא יכול לדעת מה האופנוע עבר ואיזה תיקוני שלדה עשו לו. כבר שמעתי על אנשים שנהרגו באמצע נסיעה כי קנו אופנוע עם שילדה מתוקנת. אין לך מושג(או יש לך) על הכוחות המטורפים שעוברים על השלדה במהלך נסיעה מהירה. לדעתי מתחת ל80 אלף או מעל לגיל של כמה שנים בודדות (2-5 גג) לא שווה את הסכנה. כמובן יד שניה ולא יותר.
ותשקיע את הכסף שיעשו לך בדיקת שילדה (הטובים באמת יעשו לך אותה עם פאקינג זכוכית מגדלת).

אם אתה באמת רוצה ללמוד על כל העניין בהנחה שאתה לא יודע (בלי לזלזל אני רוצה רק לתרום את הידע) יש ספר ממש מעולה שקנו לי באופנוע הראשון שלי של שחר לוי שנקרא "המכונה שבאופנוע" והוא מלמד אותך כל מה שצריך לדעת על כל המכלולים של האופנוע. חוסך המווווווון כאב ראש וזה מגיע איתך לרמה של איך לטפל לבד (אבל זה יותר בקטע של איך הכל בנוי שתוכל לקנות אופנוע באמת טוב ובטיחותי) שווה לקרוא.

קבצים מצורפים

• Image0180.jpg
    Image0180.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 124
  • פותח/ת השרשור
שמע בהקשר של מודל ישן תזהר באופנועים כאלה עדיף לשים את הכסף ולקנות משהו חדש שלא עבר יותר מדי. אתה אף פעם לא יכול לדעת מה האופנוע עבר ואיזה תיקוני שלדה עשו לו. כבר שמעתי על אנשים שנהרגו באמצע נסיעה כי קנו אופנוע עם שילדה מתוקנת. אין לך מושג(או יש לך) על הכוחות המטורפים שעוברים על השלדה במהלך נסיעה מהירה. לדעתי מתחת ל80 אלף או מעל לגיל של כמה שנים בודדות (2-5 גג) לא שווה את הסכנה. כמובן יד שניה ולא יותר.
ותשקיע את הכסף שיעשו לך בדיקת שילדה (הטובים באמת יעשו לך אותה עם פאקינג זכוכית מגדלת).

אם אתה באמת רוצה ללמוד על כל העניין בהנחה שאתה לא יודע (בלי לזלזל אני רוצה רק לתרום את הידע) יש ספר ממש מעולה שקנו לי באופנוע הראשון שלי של שחר לוי שנקרא "המכונה שבאופנוע" והוא מלמד אותך כל מה שצריך לדעת על כל המכלולים של האופנוע. חוסך המווווווון כאב ראש וזה מגיע איתך לרמה של איך לטפל לבד (אבל זה יותר בקטע של איך הכל בנוי שתוכל לקנות אופנוע באמת טוב ובטיחותי) שווה לקרוא.

אני מודע לדברים האלה. אני מכוון למודלים 2004-2006. ההעדפה שלי היא דווקא לכיוון CBR FIREBLADE. וכמובן שהמכונאי שלי גם יבדוק את הכלי.
את הספר בלי קשר אני אחפש. תודה.

הייתי מבין אותך אם היית גר בגרמניה וקונה R1. איפו תיסע איתו כבר בארץ ועוד אתה אומר שאתה "נוסע כחוק"
אז בכלל לא תהנה ממנו כמו שאתה רוצה =/
לא עדיף ללכת על אוטו ספורט 3 דלתות במקום? גם בשביל הצ'וציות שיהיה להם נוח.

• פותח/ת השרשור
הייתי מבין אותך אם היית גר בגרמניה וקונה R1. איפו תיסע איתו כבר בארץ ועוד אתה אומר שאתה "נוסע כחוק"
אז בכלל לא תהנה ממנו כמו שאתה רוצה =/
לא עדיף ללכת על אוטו ספורט 3 דלתות במקום? גם בשביל הצ'וציות שיהיה להם נוח.

תקרא בין השורות את מה שכתבתי.
ולשאלתך - אפשר, באופן תיאורטי לחלוטין כמובן, לנסוע במהירויות האלה בכל כביש, גם אם תיתן לי ק"מ וחצי פנוי.

בסדר אחי אזוב תאורטי אני עם הרכב גם יכול לסגור 140 בכביש עירוני, אם לעשות את זה או לא כל אחד והשיקולים שלו וכמה אתה באמת שם על החוק.
אם זה החלום שלך ויש לך יומולדת לך על זה, מקווה שלא תצטער על זה בעתיד.
אני הייתי חושב לכיוון אחר זה הכל:)

• פותח/ת השרשור
בסדר אחי אזוב תאורטי אני עם הרכב גם יכול לסגור 140 בכביש עירוני, אם לעשות את זה או לא כל אחד והשיקולים שלו וכמה אתה באמת שם על החוק.

תודה.
לגבי המספר 140, בוא נגיד שההוא מהשמועה שסיפרתי עליה מקודם (שאגב, נסע על אופנוע כמו זה שמכרתי 😉) היה נוסע במהירות הזו בכביש ערד-סדום וזו פחות או יותר מהירות של R1 לפני שמעבירים להילוך שני.

אחי שום סיבה הגיונית לא תשכנע פה. אופנוע זה מחלה. לטוב ולרע. מי שהיה לו אופנוע ונכנס לזה ומתאהב בחיים לא יצא מזה. אני היום עם קופסת פח וכל פעם אבל כל פעם שעובר אותי איזה דוקאטי או R1 או GSXR בכביש הלב שלי מחסיר פעימה ואני מתבאס על עצמי ואומר לעצמי בלב שבקרוב אני יחזור ויקנה רקטה משלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית