הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חידת אופטלגין: בעולם אסור; בישראל ללא מרשם

לא אהבתי את הצורה שבה כתובה הכתבה (לא אובקיטיבי ומאוד מוגזם) אך יש בה מן האמת.
אמנם הסיכויים קלושים אך זה נכון. גם עקיצת דבורה יכולה לגרום להלם אנפילקטי.

בקיצור, אופטלגין באמת טומן בחובו סכנה מיידית אבל מצד שני הוא פחות מסוכן לאורך זמן (בניגוד לאיבופרופן, אקמול וכו').
ככה שזה שיקול של הצרכן.
אני אישית כל פעם לוקח משכך כאבים אחר.
אני תומך בהצעה להפוך את זה לתרופת מרשם.
לדעתי, אם אקמול עוזר לכם- קחו אקמול. מאיבופרופן הייתי מתרחק גם.
נ.ב: זה פשוט נפלא שאין חובת דיווח על מוות מתרופות במדינה.

התרופה הזאת מצילה אותי כל פעם שיש לי התקף מיגרנה,הנוירולוג אפילו המליץ לי לקחת את זה כטיפול מונע (כאשר יש טריגרים להתקף).
האם זה שווה את הסיכון?שאלה טובה 😃

התרופה הזאת מצילה אותי כל פעם שיש לי התקף מיגרנה,הנוירולוג אפילו המליץ לי לקחת את זה כטיפול מונע (כאשר יש טריגרים להתקף).
האם זה שווה את הסיכון?שאלה טובה 😃

אם אופטלגין עוזר לך למיגרנה זה לא מיגרנה כי הבנתי שמשכך כאבים עובד על דברים אחרים וצריך לקנות תרופות שמיועדות למיגרנה..
אישית הייתי לוקח 2-3 אופטלגין כדי שיעבוד עד שהבנתי שזה לא משפיע ועכשיו אני משתמש בדרלין לטיפול מונע ורילרט כשאני מקבל התקף..

בנוגע לכתבה-הרוקחים צריכים ליידע על סיכונים מלקיחת התרופה גם אם זה ללא מרשם.

הדרלין לא עושה אותך אימפוטנט? LOL

קראתי על זה ופחדתי...אבל לא חחח
חוץ מלקום בבוקר בלי עוד מישהו שקם איתי אין בעיות.. (כנראה בגלל הגיל?)
וגם ככה זה לא עובד אז בפגישה הבאה עם הנוירולוגית נעבור לנוגדי דיכאון או תרופה לאפילפסיה..
בסוף אני עוד אקבל מריחואנה רפואית..🚬🤪🚬

לך על אלטרול + רילרט בהתקפים.
תוסיף אומגה 3 ומגנזיום.
שילוב לא רע מהנסיון האישי שלי.

לך על אלטרול + רילרט בהתקפים.
תוסיף אומגה 3 ומגנזיום.
שילוב לא רע מהנסיון האישי שלי.

הרילרט שולט לי כרגע בהתקפים אבל משום מה הם נפסקו..
אני לוקח כבר אומגה 3 ומגנזיום ממה שיש במולטי וויטמין.
ההורים גם ככה אוכלים סרטים על האבקות סטרואידים שיש לי בבית והכדורים הלא חוקיים שאני מחזיק
וכמעט הלכו מכות כי אבא שלי הזמין מהכרטיס שלו את ההזמנה הקודמת של הקריאטין והמולטי אז..חח
במפגש הבא עם הרופאה אני אזכיר את האלטרול..

עכשיו בקשר לדרלין.. זה באמת יכול לעשות אימפוטנציה? יענו יש קשר ישיר בשימוש ממושך (יותר מ3 חודשים) על אימפוטנציה? זה מפחיד אותי קצת 🥷
ובנוגע לריטלין שאני משלב עם הכל (יוצא לי איזה 10 כדורים ביום) אני מרגיש חוסר תיאבון מטורף עד הערב וזה נוגד את האינטרס שלי לעלות במשקל,יש מה לעשות בנידון או שהאופציה היחידה שיש לי היא פשוט לקחת לקראת מבחנים? פשוט הבנתי שעם זה אני מוציא ציונים טובים יותר..

נערך לאחרונה:
במולטי כמעט ואין מגנזיום.
אם אין לך עכשיו אימפוטנציה זה סבבה. זה לא אומר שתפתח. מקסימום מפסיקים וזה חוזר. זה סתם תופעת לוואי- אל דאגה.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שסובל ממ***** באמת שום כדור לא עוזר לי אבל אופטלגין עוזר
הדרלין ורילטרט
הדרלין אני לא לוקח בגלל סכנה למחלות תורשתיות
הרילטרט עושה מסטול מהתחת מעדיף שלא לגעת בזה
בכל מקרה אני משתדל לא לקחת כדורים כשיש לי מגרנה אני בד"כ אוכל משהו מפוצץ ק' שוטף את הראש ומנסה ללכת לישון שהראש טיפה מורם כי יש לי בחילות נוראיות כשיש התקף

במולטי כמעט ואין מגנזיום.
אם אין לך עכשיו אימפוטנציה זה סבבה. זה לא אומר שתפתח. מקסימום מפסיקים וזה חוזר. זה סתם תופעת לוואי- אל דאגה.

ראיתי שאחת מתופעות הלוואי של האלטרול היא תיאבון גדול יותר . איך זה יעבוד בשילוב עם ריטלין?
תיאבון מוגבר או חוסר תיאבון?

וASD איזה חשש יש בנוגע לסכנה ממחלות תורשתיות מדרלין.

דווקא לגבי מיגר נות אופטלגין נוזלי הוא תמיד עוזר לי. עובד מעולה בלילה לפני השינה

לתקופה ארוכה לקחתי דרלין וזה לא כזה עזר,הרופאה שלי אמרה להעיף אותו כי הוא מסוכן,נסיתי רילט אבל הרגשתי מאוד רע אחרי שלקחתי כדור.
מנסיון הכי טוב לטפל במה שגורם למי*****, אחרי כמה שנים של סבל חזרתי להרגיש מצוין.
כל אחד עובד עליו משהו אחר,אופטלגין עוזר לי מאוד (2 כדורים ביחד לפי המלצת הנוירולוג)

אני מנסה להימנע כמה שיותר מלקחת כדורים בכל צורה שהיא.
אפילו מולטיוויטמין שאני צריך לקחת עכשיו אני לא כל כך התלהבתי בהתחלה לקחת.

אני מנסה להימנע כמה שיותר מלקחת כדורים בכל צורה שהיא.
אפילו מולטיוויטמין שאני צריך לקחת עכשיו אני לא כל כך התלהבתי בהתחלה לקחת.

לפעמים הפגיעה באיכות החיים יותר קשה מפגיעת הכדורים.
למשל לא מתים מהתקף מיגרנה,אבל התקף מיגרנה יכול להשבית אותך ליום שלם,כשיש עבודה,משפחה,לימודים חייבים לקחת תרופות אפילו שיש להן תופעות לוואי

למשל לא מתים מהתקף מיגרנה,אבל התקף מיגרנה יכול להשבית אותך ליום שלם,כשיש עבודה,משפחה,לימודים חייבים לקחת תרופות אפילו שיש להן תופעות לוואי

יום במקרה הטוב,חצי יום במשך שבוע מלווה בהקאות במקרה הרע.
ואיך הדרלין מסוכן בדיוק?

יום במקרה הטוב,חצי יום במשך שבוע מלווה בהקאות במקרה הרע.
ואיך הדרלין מסוכן בדיוק?

כל אחד חווה מיגרנה בצורה שונה,אצלי זה התבטא בכאבי ראש,קושי ריכוז,רתיעה מאור ורעש.
הדרלין יכול להעלות את לחץ הדם ופוגע בתפקוד מיני,אני לא יודע עד כמה זה חמור אבל הנוירולוג השני שהלכתי אליו העיף את זה מיד

כל אחד חווה מיגרנה בצורה שונה,אצלי זה התבטא בכאבי ראש,קושי ריכוז,רתיעה מאור ורעש.
הדרלין יכול להעלות את לחץ הדם ופוגע בתפקוד מיני,אני לא יודע עד כמה זה חמור אבל הנוירולוג השני שהלכתי אליו העיף את זה מיד

יכול להעלות את לחץ הדם? חשבתי שזה לטיפול ביתר לחץ דם..
זה מסביר למה היה לי לחץ דם גבוה וההורים שלי נבהלו..😣

אני לא אומר שאם באמת צריך אני לא לוקח.
אם אפשר שלא לקחת אני לא לוקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית