הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש קשר בין כתפיים גדולות וחבות לבין להיות ג'באר?

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
האם יש קשר בין כתפיים גדולות ורחבות לבין להיות ג'באר?

מוזר העניין שכל פעם שהכתפים שלי מובלטות יותר עקב אימון, אנשים יותר מחמיאים לי כמו לדוגמא "אתה נראה ג'אבר" או "איזה ענק נהיית" אתה שרירי" וכדומה וכן זה רק שהכתפיים שלי מובלטות... .האם יש קשר חזק בין כפתיים לבין להיראות מסיבי יותר משאר השרירים?.האם גם לכם זה קורה שמחמיאים לכן על היותכם שרירים וגדולים בגלל הכתפיים?.

נערך לאחרונה:
כן מן הסתם שרוחב בכתפיים נותן מראה מאסיבי יותר.

אישית אני אוהב מראה רחב, לא מת על טרפזים גדולים מדי.

מה שכן זה יוצר בעיה עם חולצות מכופתרות 😛

• פותח/ת השרשור
האם יש חוץ מהכתפיים עוד נקודות שמראות על מראה מסיבי יותר משאר השרירים כמו דוגמאת הכתפיים... ?

הבולטים זה רוחב גבי (גב עליון) חזה וכתפיים...
אבל מה זה חשוב? אתה מתעסק בקקה,זה לא שתאמן את הכתפיים יותר אז הם יגדלו הרבה יותר

לי תמיד אומרים שאני נראה ג'באר אחרי אימון אשכים. הם מתנפחים ובולטים מעבר לג'ינס.

מוזר העניין שכל פעם שהכתפים שלי מובלטות יותר עקב אימון, אנשים יותר מחמיאים לי כמו לדוגמא "אתה נראה ג'אבר" או "איזה ענק נהיית" אתה שרירי" וכדומה וכן זה רק שהכתפיים שלי מובלטות... .האם יש קשר חזק בין כפתיים לבין להיראות מסיבי יותר משאר השרירים?.האם גם לכם זה קורה שמחמיאים לכן על היותכם שרירים וגדולים בגלל הכתפיים?.
אני חייב לציין שיש לך הרבה כשרון ויצירתיות. לא כזה קל למצוא שאלות מוזרות כמו שיש לך.

אתה מאמן את האשכים שלך בצורה אנאירובית? 😲

זה רק כשאני רוצה להיראות ג'באר.
אחרי שאני ג'באר יש לי בלוק של ג'מוס, אחרי זה בלוק של ס1ס.
כל פעם התוכנית אימונים משתנה...

תוכל לקרוא על זה בספר שאני כותב כרגע, Practical programming for masturbation athletes.

ראיתי את הפוסט אתמול,הייתי חייב להגיב :D
היום חבר שלי אמר שיש לי שרירים גדולים בכתפיים ושלפני שנה לא היו :D
ג'באר אני!

תמיד אמרתי שלגבר עדיף להתרכז בלחיצות בעמידה מאשר בשכיבה, כי ציצים זה פחות מגניב מכתפיים.
✌️

---------- התגובה התווספה ב 23:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:11 ----------

זה רק כשאני רוצה להיראות ג'באר.
אחרי שאני ג'באר יש לי בלוק של ג'מוס, אחרי זה בלוק של ס1ס.
כל פעם התוכנית אימונים משתנה...

תוכל לקרוא על זה בספר שאני כותב כרגע, Practical programming for masturbation athletes.

זה כולל עבודה בכלוב? 👹

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית