הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים טפשים/מעצבנים בחד"כ

• פותח/ת השרשור M_A
  • פורסם בתאריך
היום עשיתי בנץ' וביקשתי ממישהו שישמור עלי והטמטום התחיל:
"אחי למה אתה לא עובד עם כפפות?"
אני: פחות נוח לי(לא יתחיל להסביר לכל אחד על אחיזה)
הטמבל: שתדע לך שכפפות משפרות לך את האחיזה....
אני: טוב לא יודע שמור שמור עלי..
טמבל אחרי שעשיתי 5 חזרות ואני בא להחזיר את המוט: לא לא תעשה עוד אחת זה טוב!@!# ואני מתחיל לריב איתו כשהמשקל עוד למעלה.. בסוף דפקתי עוד חזרה והוא התחיל לריב איתי שוב ובסוף העפתי אחורה כמעט על הידיים שלו את המוט.

שלא נדבר על עוד אחד שהתחיל להסביר לי על המנגנונים של הגוף כשאמרתי לו שאני עובד ל5 חזרות.. שאל אותי למה אני לא נושם בבנץ'(סתם הרגשתי שאני יכול לתקתק את החזרות וזה הרגיש לי כמו נוצה אז העפתי בלי לנשום)
והתחיל להסביר לי שזה 70% מהתרגיל ועוד.. אמרתי לו שיש לי תוכנית והוא עזב אותי.

מסקנה: אבישי אתה חייב לחזור להתאמן... המכון מתדרדר!! :🙁

חחחחחחח, באמת יש כאלה אנשים?
ווהאי זה לא מטרו אחי זה כבר gay...
יש לי חבר שמתאמן איתי לפעמים שעובד עם כפפות אבל זה בגלל שהוא עובד באיזשהיא עבודת נגרות וכל הזמן נכנסים לו שבבים ליד, וזה כואב לו לעבוד בלי כפפות, ולפעמים מפריע להרמות אז הוא עובד עם, אבל סיבה כזאת מפגרת...😣

לא יודע כמה יש :-P
אבל אחד בטוח יש. זה מה שחבר שלי אמר לי אימון אחד. אני לא סגור אם זה היה כפפות או שהוא פשוט לא עשה תרגיל כלשהוא (נראה לי מתח) בגלל שזה עשה לו את היבלות האלה בכף היד כי חברה שלו לא אוהבת את זה.

מתאמנים מטרוסקסואלים או סמרטוטים (סליחה אם זה פוגע במישהו זה בהומור) שאומרים משהו כמו "אני מתאמן עם כפפות כי חברה שלי לא אוהבת את העור הקשה בידיים שלי". WTF. תגיד לה שאתה לא אוהב את הציצי שלה ושתעשה הגדלה נראה מה היא תגיד.
"

אם חבר שלי היה עונה לי ככה לבקשה לגיטימית הייתי בהזדמנות הראשונה נכנסת איתו למיטה עם נייר זכוכית. וכנראה גם בפעם האחרונה.

אתם מזכירים לי את הפינצ׳ר שהיה לי פעם. כל פעם שזר היה נכנס לי למשק הוא היה מתיישב מתחת לכלבת הזאב ומתחיל לנבוח.

לכו להתאמן ותפסיקו להתבכיין. בינתיים זה לא מוציא אתכם יותר גברים.

אם חבר שלי היה עונה לי ככה לבקשה לגיטימית הייתי בהזדמנות הראשונה נכנסת איתו למיטה עם נייר זכוכית. וכנראה גם בפעם האחרונה.

אתם מזכירים לי את הפינצ׳ר שהיה לי פעם. כל פעם שזר היה נכנס לי למשק הוא היה מתיישב מתחת לכלבת הזאב ומתחיל לנבוח.

לכו להתאמן ותפסיקו להתבכיין. בינתיים זה לא מוציא אתכם יותר גברים.

לא הבנתי מה הקשר לפינצ'רים ולצאת יותר גברים.אבל לטעמי הבקשה שלה הייתה בכיינית ביותר. אם אכן זה לא הפריע לו להפסיק לעשות את התרגיל, בכיף. אם איפהשהוא זה הפריע לו, לדעתי אין סיבה שהוא יוותר על תרגיל כי זה עושה לו עור יבש בידיים. זה הגוף שלו.

הוא לא צריך לוותר על התרגיל, יש עוד אפשרויות. מגנזיום מונע את רוב הפצעים (לפחות לי), קרם ידיים (בסתר) יכוול להיות פיתרון מצוין.

והפינצ׳ר מדבר על כל האשכול הדי מסכן הזה, לכתוב ״שיגיד לה שהוא לא אוהב את הציצי שלה״, הרי ברור לנו שאם כבר הייתה בחורה שמוכנה לגעת בך, בחיים לא היית אומר לה דבר כזה. בדיוק כמו שהכלב שלי לא היה נובח אם הכלבת זאב לא הייתה באזור. אתה סתם מנסה לצאת גבר וזה לא ממש מצליח. אז למה כל הפוזה?

כן צודקת. כתבתי את זה כדי שיחשבו שאני גבר והפורום יאהב אותי. עלית עלי

טוב, אז אני מאחלת לך שכשתשתמש במשפט המבריק שלך תצטרך לשלם בסוף על הניתוח ולנצח להתאמן עם כפפות. רצוי ורודות.

חוק חדש, אי אפשר להתרברב על משהו שקרה בחד״כ בלי להביא תמונה של המאמן בוכה.

אנשים שלא נותנים לך לעשות SS כי אתה מרים יותר ממה שאתה שוקל ואתה שובר את העצמות ואת המפרקים.
אומרים לך שאתה קורע את הסיבים הירוקים כי אתה לוקח אבקות.
אנשים שאומרים שסקוואט מתחת ל90 מעלות לוחץ על השכמות ועושה אותי נמוך(כל החד"כ)

חד"כ משגב,עד מתי?

היום הפסדתי בהתערבות ונאלצתי לעשות סקווטים עם טייץ ורוד. מעצבן?
נ.ב. סרטון 180 על 8

להתאמן עם טייץ' וורוד זה כבוד! זה אומר שאתה שם זין על כל מי שבסביבה.

שמעתי שחברה שלך ביקשה שלא יהיו לך יבלות על הידיים כי זה מפריע לה. מאחר שאתה לא משתמש בכפפות נשאלת השאלה איזה סוג של קרם לחות אתה מורח בסתר??

להתאמן עם טייץ' וורוד זה כבוד! זה אומר שאתה שם זין על כל מי שבסביבה.
זה היה ההתערבות. עד כמה רחוק אני יכול ללכת בישביל לעצבן את הסביבה. תמונות וסרטון בקרוב. לא אני צילמתי,אז אני ממתין שיפורם בפייס

---------- התגובה התווספה ב 23:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:32 ----------

א. תמונה.
ב. מאיפה הבאת טייץ ורוד?
ג. תמונה!!!!!!
א,ג-אף פעם לא הכזבתי. טייץ הבחור שהתערבתי איתו קנה במיוחד בTAG WOMAN 130 ש"ח. ממליץ בחום,מעצבן את הפילים:RockOn:🤘

זה מזכיר לי שבאייטיז היה קטע כזה למפתחי גוף ללבוש טייץ בצבעים מוזרים כמו צהוב שחור, כל מני שילובי אייטיז. לרוב זה היה סוג של אוברול טייץ.

שמעתי שחברה שלך ביקשה שלא יהיו לך יבלות על הידיים כי זה מפריע לה. מאחר שאתה לא משתמש בכפפות נשאלת השאלה איזה סוג של קרם לחות אתה מורח בסתר??

זו הדגמה של העובדה שאפשר להוכיח כל דבר אם יוצאים מהנחה שגויה? או שאתה מחפש המלצה לאיזה קרם לחות?

14aanpf.jpg

בינתיים רק תמונות,סרטון בהמשך

---------- התגובה התווספה ב 08:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:53 ----------

slobb9.jpg

2hoyeew.jpg

---------- התגובה התווספה ב 08:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:14 ----------

---------- התגובה התווספה ב 08:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:18 ----------

2yjoqdz.jpg

---------- התגובה התווספה ב 08:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:22 ----------

2mx1k5z.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית