הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברלין ואמסטרדם

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
אהלן, אני נוסע עם עוד שני חברים לברלין (נוחת ב31.12 במינכן, לוקח טיסה/רכבת לברלין)
ואז ב6.1 טס לאמסטרדם עד ה10.1.
אני צריך המלצות לאירועים/מסיבות שיש בתקופה הזאת.
תודה,
שאלה נוספת: הרצתי חיפושית של טיסת ממינכן לברלין, הכי זול זה 40 יורו שביחד עם עמלה של כרטיס אשראי ומזוודות זה עולה משהו כמו 50-60 יורו.
מה הדרך הכי זולה למעבר ממינכן לברלין?

נערך לאחרונה:
הדרכים שקיימות כרגע:רכבת מהירה עולה 56 יורו ממינכן לברלין (כרגע; המחיר יגיע ל-110 יורו ככל שתחכה) והיא מגיעה תוך 6 שעות. אפשרות נוספת היא לנסוע בסוף השבוע (או שבת או ראשון) על כרטיס סוף שבוע (schönes Wochenende Ticket), שעולה 37 יורו לעד חמישה אנשים (כולל לכל החמישה). הקאץ': אתה יכול לנסוע רק ברכבת איטיות, מה שאומר שהנסיעה לברלין תיקח משהו כמו 9 שעות.
אפשרות שלישית היא לנסוע בטרמפים מאורגנים - אנשים מפרסמים שהם נוסעים לברלין ממינכן ואתה מצטרף אליהם ומתחלק בדלק, זה מאוד מאורגן בגרמניה ויש אתר מסודר.
אפשרות רביעית היא אוטובוס, אבל אני לא מוצא כרגע אם היא עדיין קיימת (היא הייתה קיימת בעבר) וגם היא לוקחת לא מעט שעות.

• פותח/ת השרשור
הדרכים שקיימות כרגע:רכבת מהירה עולה 56 יורו ממינכן לברלין (כרגע; המחיר יגיע ל-110 יורו ככל שתחכה) והיא מגיעה תוך 6 שעות. אפשרות נוספת היא לנסוע בסוף השבוע (או שבת או ראשון) על כרטיס סוף שבוע (schönes Wochenende Ticket), שעולה 37 יורו לעד חמישה אנשים (כולל לכל החמישה). הקאץ': אתה יכול לנסוע רק ברכבת איטיות, מה שאומר שהנסיעה לברלין תיקח משהו כמו 9 שעות.
אפשרות שלישית היא לנסוע בטרמפים מאורגנים - אנשים מפרסמים שהם נוסעים לברלין ממינכן ואתה מצטרף אליהם ומתחלק בדלק, זה מאוד מאורגן בגרמניה ויש אתר מסודר.
אפשרות רביעית היא אוטובוס, אבל אני לא מוצא כרגע אם היא עדיין קיימת (היא הייתה קיימת בעבר) וגם היא לוקחת לא מעט שעות.
תודה רבה!
יש מצב ללינק/שם האתר? למרות שאני כנראה אלך על הטיסה שעולה משהו כמו 50-60 יורו ומגיעה תוך שעה ו10 דקות.

תודה רבה!
יש מצב ללינק/שם האתר? למרות שאני כנראה אלך על הטיסה שעולה משהו כמו 50-60 יורו ומגיעה תוך שעה ו10 דקות.

http://www.mitfahrzentrale.de/index.php?landnr=D&lang=GB

אם אתה מצליח עדיין להשיג את הכרטיסים של ה-56 יורו ברכבת לך על זה, הכי נוח והדלק לא יעלה לך הרבה פחות (זה 1.20 יורו לליטר כאן, והנסיעה לברלין עומדת על משהו כמו 500 ק"מ).

• פותח/ת השרשור
http://www.mitfahrzentrale.de/index.php?landnr=D&lang=GB

אם אתה מצליח עדיין להשיג את הכרטיסים של ה-56 יורו ברכבת לך על זה, הכי נוח והדלק לא יעלה לך הרבה פחות (זה 1.20 יורו לליטר כאן, והנסיעה לברלין עומדת על משהו כמו 500 ק"מ).
למה לא ללכת על הטיסה באותו מחיר?
תיקון: טעיתי זה היה 40 לירות שטרלינג (לפני מזוודה ועמלה) ולא ביורו , האתר הניח שאם אני רוצה שהוא יהיה באנגלית אז אני רוצה שהמחירים יהיו בלירות שטרלינג:suicide:

נערך לאחרונה:
כן תהיתי איך הצלחת למצוא טיסה כזאת זולה בסילבסטר. מבחינת הנוחות טיסה זה אחלה, אבל קח בחשבון שזה תאריך מאוד עמוס ככה שיכול להיות שיצא לך אותו זמן כמו לנסוע ברכבת.

• פותח/ת השרשור
מה שאומר שיכול להיות גם סיכון ללכת על זה אם אני נוחת במינכן ב9 (עם טיסה סדירה של אל על)בבוקר והטיסה ממינכן יוצאת ב11:40 או שלא צריכה להיות בעייה?
תודה,

מצטער על הבורות אבל מה מיוחד בסילבסטר בברלין שאנשים רוצים לטוס לשם?

לדעתי זה צירוף מקרים שפעמיים כתבו פה על ברלין דווקא.
אנחנו למשל נורא אוהבים סילבסטר עם שלג וזיקוקים וחגיגות אמיתיות (מה לעשות - רוסים 😃 ) אז מחפשים לבלות אותו במקומות שבהם יש את זה והשנה חשבנו על ברלין כי שנינו עוד לא היינו בגרמניה (אני הייתי בערך יום וחצי בקלן אבל זה לא נחשב).

נערך לאחרונה:
שמע ברלין זה גרמניה, גרמניה זה מכוניות, מכוניות זה כיף. אם יש לכם 21+ הייתי משכיר רכב עם כמה חברים נהנה קצת מהכביש מהחנויות והמקומות שיש באזור ובערב איזה מסיבה..
אמסטרדם זה סמים, סמים זה כיף, כיף זה סקס, תבקרו בחלונות האדומים ותהנו.

יותר טוב מיזה לא מצאתי

• פותח/ת השרשור
חיפשנו מקום ליסוע לפני צבא בתקופה הזאת, חבר שנוסע איתי היה בחופש הגדול בברלין ,אמסטרדם וצ'כיה וממש התלהב מברלין אז הלכנו על ברלין..

הייתי בברלין לפני שלוש חודש ככה, מה שלא תעשה לדעתי אל תיקח את ה Wochenende Ticket הזה בכל מקרה, אני מדבר על הכרטיס הזול בסופי שבוע ברכבות האיטיות.
עשיתי את זה מקלן לברלין ולקח לי ולחברים שלי 12 שעות נסיעה עם מעבר בין כמה רכבות שעם מזוודות זה סיוט ושלא נדבר על עיכובים שקורים ואתה עלול לפספס רכבת באמצע ולחכות מלא זמן ולך תדע מתי תגיע.. ככה זה בכרטיס הזול
תוסיף כמה שצריך ותיקח טיסה כמו בנאדם או רכבת מהירה, ההבדל הזה לא מה שיהרוג אותך

מה שאומר שיכול להיות גם סיכון ללכת על זה אם אני נוחת במינכן ב9 (עם טיסה סדירה של אל על)בבוקר והטיסה ממינכן יוצאת ב11:40 או שלא צריכה להיות בעייה?
תודה,

הטיסות של אל על מתעכבות לפעמים, קח בחשבון גם שבגלל שזה מטוס ישראלי הוא נוחת רחוק מהשדה ואז לוקח בערך שעה - שעה וחצי עד שאתה יוצא מהשדה אחרי הכל. אם זה connecting flight אז אני חושב ש-11:40 זה בסדר, בפעם האחרונה שנסעתי הדבילים האלה שכחו שיש אנשים שממשיכים הלאה והביאו את כולם למסוף מזוודות. איך שלא יהיה, אין בדיקות בטיסות ממינכן לברלין ככה שהבידוק הרבה יותר מהיר.

• פותח/ת השרשור
הטיסות של אל על מתעכבות לפעמים, קח בחשבון גם שבגלל שזה מטוס ישראלי הוא נוחת רחוק מהשדה ואז לוקח בערך שעה - שעה וחצי עד שאתה יוצא מהשדה אחרי הכל. אם זה connecting flight אז אני חושב ש-11:40 זה בסדר, בפעם האחרונה שנסעתי הדבילים האלה שכחו שיש אנשים שממשיכים הלאה והביאו את כולם למסוף מזוודות. איך שלא יהיה, אין בדיקות בטיסות ממינכן לברלין ככה שהבידוק הרבה יותר מהיר.
אוקיי תודה רבה, אז היום כבר נזמין רכבת/טיסה.
את החלק הזה סגנרו.. עכשיו יש המלצות לדברים לעשות שם /אירועים מיוחדים/מסיבות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית