הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ללא חומר בסיס

• פותח/ת השרשור beck
  • פורסם בתאריך

beck

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אהלן חברים.!
חשוב לי לציין שלפני חודש קניתי את כל החומרים לבניית סייקל ראשון כמו שצריך באמת, שזה אומר 500 מ״ג אננתת לשבוע + 30 מ״ג דיבול ליום+ כוריגון 5000 IU לאורך כל הסייקל.
אמרתי לעצמי שאני לא הולך להתחיל את הסייקל עד שאני לא סגור מבחינת כל הדברים מי נגד מי ומה אני מכניס לגוף שלי.
חשוב לי לציין שאני עשיתי שני סייקלים אוראליים עקב זה שפחדתי לגעת בטסטוסטרון הטבעי שלי.
חשוב לי לציין שאני מתאמן כבר 3 שנים חזק מאוד מקפיד על תזונה בצורה נאצית ואני בן 22.
הסתכלתי על התופעות לוואי שהחומרים עשו לאנשים ( כמו האקנה,וכל זה)וזה די גורם לי לעצור את עצמי מלגעת בחומרים כמו הטסט שיכול להשפיע על המערכת ההורמונלית בגוף שלי.
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש נטו בדיבול יחד עם פרובירון?
אני יודע שזה לא מקצועי אבל הייתי שמח אם תייעצו לי איך לפעול.
וכן אני יודע שסטרואידים זה לא משחק ואני יודע לאן אני ניכנס.
תודה לכולם.*

לדעתי אתה סתם מפחד יותר ממה שצריך.
אתה כבר בן 22, אין לך ממש סיבה לדעתי לדאוג, תתחיל את הסייקל, ותראה איך הגוף מגיב לחומרים.

אני גם הייתי כמוך תמיד אמרתי לעצמי זהו אני עושה סייקל, ואז רגע לפני פחדתי.. עכשיו כבר עשיתי וברוך ה' הכל בסדר, והכל רגיל.. עד שלא תנסה לא תדע.. כל עוד אתה אדם בריא, אין לך סיבה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
הכל נכון, אבל מה יגיד בן אדם שעשה הכל כמו שצריך וקיבל כאפה מחומרים זה לא חוכמה לעשות משהו וא להצטער על מה שעשית תבין כמצב לפני כן אחי.
קלינה אחי וואלה עשיתי כבר שני סייקלים אוראליים ולקחתי גם אנדרול והגוף שלי הגיב בסדר גמור אני מכיר את ההרגשה, וואלה חוץ מרעידות בידיים, עלייה אגרסיבית בהרגשה ועצבים הכל היה פיקס וקיבלתי תוצאות מרשימות.
חשוב לי לומר שאני מקפיד על הכל כמו שצריך( שינה, אוכל, אימונים) ואני מרגיש שבכדי להגיע לאן שאני חותר אני חייב לקחת משהו שיטיס לי תתחת אחרת אני רק משמר תמצה.
ח׳ברה הייתי שמח מאוד לשמוע עוד עצות מאנשים מנוסים.
תודה לכם.

אני כבר 4 חודשים נקי,98 קילו על איזה 12 אחוז,יש חיים בלי סטרואידים,אני לא ייקח עד שאתחיל להתכונן לתחרות. בינתיים חיי על קיאנפי,פינק מג'יק ופי- סלין. ממליץ בחום לכל החברים. אחרי שנסיתי כל סטרואידים, לגלות שיש דברים טובים בצד ה''מואר'' זו הפתעה.

הכל נכון, אבל מה יגיד בן אדם שעשה הכל כמו שצריך וקיבל כאפה מחומרים זה לא חוכמה לעשות משהו וא להצטער על מה שעשית תבין כמצב לפני כן אחי.
קלינה אחי וואלה עשיתי כבר שני סייקלים אוראליים ולקחתי גם אנדרול והגוף שלי הגיב בסדר גמור אני מכיר את ההרגשה, וואלה חוץ מרעידות בידיים, עלייה אגרסיבית בהרגשה ועצבים הכל היה פיקס וקיבלתי תוצאות מרשימות.
חשוב לי לומר שאני מקפיד על הכל כמו שצריך( שינה, אוכל, אימונים) ואני מרגיש שבכדי להגיע לאן שאני חותר אני חייב לקחת משהו שיטיס לי תתחת אחרת אני רק משמר תמצה.
ח׳ברה הייתי שמח מאוד לשמוע עוד עצות מאנשים מנוסים.
תודה לכם.

זה לא קשור אחינו היקר זה שהגבת טוב לאורליים לא אומר שלא נגרם נזק. ולטווח הרחוק בטח ןבטח שמה שאתה עושה זאת טעות מרה. נזקים מאוריליים הם עליה בתפקודי כבד שלאורך זמן יכול להוביך לשחמת הכבד או כשל תיפקודי. עליה ברמות הכולסטרול ושומנים בדם. זה שאתה "מגיב טוב" לחומר לא אומר שאתה לא עושה נזק. רק בדיקות דם יכולות להגיד לך עם הכל תקין עם האברים הפנמיים שלך. ודרך אגב גם אורליים סוגרים את ההפרשה הטבעית של טסט ככה שזה לא משנה עם אתה מזריק או לא ברגע שלקחת סטרואידים סגרת את ה HTPA שלך ונדרש PCT על מנת להחזיר את האיזון ההורמונלי. וגם אורליים גורמים לתופעות לוואי אנדרוגניות כמו אקנה צמיחת שיער וכו ככה שאם לא היו לך אתה הבעיות האלה על אורלים סביר להניח שלא יהיו לך בעיות עם זריקות. (תלוי במינון כמובן) אז אחינו אם הבחירה היא אורליים או זריקות. אז ללא ספק זריקות זה עדיף הרבה יותר.

תגיד אנטון אני גם כבר כמה חודשים טובים נקי. איך הפינק מג'יק? שמעתי ביקורות מעורבות ואני די חושב אם כדאי להוציא כל כך הרבה כסף על זה.

אחים שלי,פינק מגיק ופי-סלין אתם לא תבינו מה עובר עליכם. מטרן לא היה לי דרייב כזה

היי אנטון תוכל להסביר יותר על ה"קיאנפי,פינק מג'יק ופי- סלין"? מה הם עושים ומה התוצאות שלך מהם?

אגב, ראיתי שחלק נמכרים מבודיבילדינג...מאיפה את השאר הבאת?

מעבר למה שכתוב בפרומו שלהם יש לי להגיד רק דבר אחד- זה אחושרמוטה ככה ותוצאות הרבה מעבר למצופה.
קיאנפי מביאים לי ממוסקבה,לא יודע דרך אחרת להשיג אותם פה,כל פעם שמישהו הזמין-נפלו על FAKE

אין כלום,פלאסבו שעובד רק על ליצנים.לא מתקרב לחלב ואוריאו מבחינת תוצאות.
נ.ב. חברים,אין לי את הה,אני לא מוכר,תזמינו לבד.

זה אמור להיות תמצית של איזה צמח סיני נדיר ויקר. המוצר עולה איזה 65$ יקר רצח

Massularia Acuminate (Stem)**Nelumbo Nucifera (Seeds And Leaves)**Rhamnus Nakaharai (Stem)

נחקור טיפה על המרכיבים ונראה על מה כל המהומה 😃

דבר ראשון בגיל 22 אתה עדיין צעיר מידי לסייקל ראשון, שלא נדבר על שלישי...

סטרואידים אורליים הם חומרים עם יותר תופעות לוואי, יותר רעילים ומזיקים כמעט יותר מכל חומר אחר בהזרקה וכמו שנאמר פה קודם, גם הם יגרמו לשיתוק ייצור הטסט' הטבעי שלך.

זה אמור להיות תמצית של איזה צמח סיני נדיר ויקר. המוצר עולה איזה 65$ יקר רצח

Massularia Acuminate (Stem)**Nelumbo Nucifera (Seeds And Leaves)**Rhamnus Nakaharai (Stem)

נחקור טיפה על המרכיבים ונראה על מה כל המהומה 😃
מחכים לעדכון 😃

מה נפגעת?
אני שואל ברצינות.
נפגעתי על ה"גיי" בפוסט הקודם,לא מאמין שהיית מעז להגיד לי את זה בפנים,במיוחד שאני לא רואה שום סיבה.
לגבי השאלה שך-כמו שכתבתי מכודם-כל מה שהפרסומות מבטיחו-אמת לאמיתה ,מניסון שלי

זה היה בצחוק. הטייץ הורוד וחוסר במזרק עשו אותך רגיש?
אל תיהיה כבד 🙃

זה היה בצחוק. הטייץ הורוד וחוסר במזרק עשו אותך רגיש?
אל תיהיה כבד 🙃
אני אכן בחור רגיש(תבדוק עלי בגוגל,אתרים של בתי משפט). אמי מבין זו התנצלות?

---------- התגובה התווספה ב 19:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:02 ----------

אתם חולי נפש פה,אל הפוסט עם הטייץ קיבלתי הכי הרבה מוניטין מכל הפעילות שלי באתר 👏
עכשיו גם יש לי רשימה של מי שאוהב גברים שריריים בטייץ ורוד מי רוצה להכיר אותם?
חחחחחחחחחחחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית