הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ללא חומר בסיס

• פותח/ת השרשור beck
  • פורסם בתאריך

beck

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אהלן חברים.!
חשוב לי לציין שלפני חודש קניתי את כל החומרים לבניית סייקל ראשון כמו שצריך באמת, שזה אומר 500 מ״ג אננתת לשבוע + 30 מ״ג דיבול ליום+ כוריגון 5000 IU לאורך כל הסייקל.
אמרתי לעצמי שאני לא הולך להתחיל את הסייקל עד שאני לא סגור מבחינת כל הדברים מי נגד מי ומה אני מכניס לגוף שלי.
חשוב לי לציין שאני עשיתי שני סייקלים אוראליים עקב זה שפחדתי לגעת בטסטוסטרון הטבעי שלי.
חשוב לי לציין שאני מתאמן כבר 3 שנים חזק מאוד מקפיד על תזונה בצורה נאצית ואני בן 22.
הסתכלתי על התופעות לוואי שהחומרים עשו לאנשים ( כמו האקנה,וכל זה)וזה די גורם לי לעצור את עצמי מלגעת בחומרים כמו הטסט שיכול להשפיע על המערכת ההורמונלית בגוף שלי.
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש נטו בדיבול יחד עם פרובירון?
אני יודע שזה לא מקצועי אבל הייתי שמח אם תייעצו לי איך לפעול.
וכן אני יודע שסטרואידים זה לא משחק ואני יודע לאן אני ניכנס.
תודה לכולם.*

• פותח/ת השרשור
חברים זה נכון שאין את הכוריגון שהיה עד עכשיו בישראל?
שמביאים עכשיו רק איזה משהו סיני?

• פותח/ת השרשור
חברים כמה שאלות:
1) רשום במדריך להכנת כוריגון שצריך להכניס אותו לאחר הערבוב לאמפולה סטרילית, האם אני יכול להשאיר אותו ( את החומר) בתוך מזרק גדול? ואז זה אומר שאני כל פעם דוחף את אותו מזרק רק מחט חדשה.
2) במדריך רשום שהחומר יכול להחזיק עד חודש ימים, אבל הסייקל שלי הוא עשרה שבועות זאת אומרת שאחרי חודש להכין עוד תמיסה של כוריגון?
נ.ב: צריך לשים את הכוריגון לאחר ההכנה במקרר?
3) הדילר שלי אמר לי להזריק רק בתחת עקב זה שזה מקום שלא רואים ולפעמים יש בלוטות שומן אחרי הזריקה, מה אתם אומרים על זה?
4) את הכוריגון והנולבדקס והכלומיד אני יכול להשיג ללא מרשם בבית מרקחת?
5) הבנתי שאין כדור שקוראים לו נולבדקס, זה בא בשם אחר?
חברים תודה רבה אני מאוד אם תעזרו לי אני כותנתו מתחיל רק יש לי כמה פינות לסגור ייאלה ח׳ברה.

חברים כמה שאלות:
1) רשום במדריך להכנת כוריגון שצריך להכניס אותו לאחר הערבוב לאמפולה סטרילית, האם אני יכול להשאיר אותו ( את החומר) בתוך מזרק גדול? ואז זה אומר שאני כל פעם דוחף את אותו מזרק רק מחט חדשה.
2) במדריך רשום שהחומר יכול להחזיק עד חודש ימים, אבל הסייקל שלי הוא עשרה שבועות זאת אומרת שאחרי חודש להכין עוד תמיסה של כוריגון?
3) הדילר שלי אמר לי להזריק רק בתחת עקב זה שזה מקום שלא רואים ולפעמים יש בלוטות שומן אחרי הזריקה, מה אתם אומרים על זה?
חברים תודה רבה אני מאוד אם תעזרו לי אני כותנתו מתחיל רק יש לי כמה פינות לסגור ייאלה ח׳ברה.

אני מכין את המנות שלי במזרקי אינסולין ושם במקרר
כן אתה תצטרך להכין חדש.
חיובי
בולשיט. אני מזריק בכתף. אבל אפשר גם בישבן.
אתה לא יכול ללכת לבית מרקחת לקנות את זה ללא מרשם.
לא. נולבדקס זה שם של תרופה. השם של החומר הפעיל הוא טמוקסיפן ויש מלא תרופות שמכילות את החומר הזה.
חברים תודה רבה אני מאוד אם תעזרו לי אני כותנתו מתחיל רק יש לי כמה פינות לסגור ייאלה

לא יודע מי אמר לך שאין דבר כזה נולבדקס, זה נמכר בארץ בתור NOLVADEX-D של ASTRAZENECA ותרופה גנרית בשם טמוקסי של טבע.

רק לגבי 3 יש לי הסתייגות- לא להזריק לוריגון במקום שהוזרק שמן,כי חוריגון על מים. יש מצב לאבסצס.

• פותח/ת השרשור
חברים יש לי את כל הסחורה בתוך שקית בארון.
השאלה שלי היא אם הדיבולים והטסט חייבים להיות במקרר והאם גם וינסטרול בכדורים ופרובירון צריכים להיות במקרר?

• פותח/ת השרשור
יש לי בלי קשר פרובירון אולי בעתיד אני ייקח אותו עם הוינסטרול.
יש לי שאלה לכל הח׳ברה שנמצאים פה באתר כבר זמן רב: כולכם אבל כולכם משתמשים בכוריגון ביחד עם הסייקל?
אני מדבר עם אנשים שהמון זמן בתחום והם שוללים אותי במקום אומרים לי שאת הכוריגון לוקחים בסוף הסייקל איפשר אולי גם ככה וגם ככה רק שיש חילוקי דעות?

יש לי בלי קשר פרובירון אולי בעתיד אני ייקח אותו עם הוינסטרול.
יש לי שאלה לכל הח׳ברה שנמצאים פה באתר כבר זמן רב: כולכם אבל כולכם משתמשים בכוריגון ביחד עם הסייקל?
אני מדבר עם אנשים שהמון זמן בתחום והם שוללים אותי במקום אומרים לי שאת הכוריגון לוקחים בסוף הסייקל איפשר אולי גם ככה וגם ככה רק שיש חילוקי דעות?

כוריגון לוקחים בזמן הסייקל לפי הפרוטוקול החדש, כל מי שאומר לך אחרת לא מעודכן בנושא וכדאי שתלמד למי כדאי להקשיב ומי סתם מנסה לדחוף לך מידע בשביל שתחשוב שהוא "מבין גדול"...

• פותח/ת השרשור
כן אבל אחי תסביר לי משהו, אם עכשיו התחלתי סייקל נוצר אצלי שיתוק של הטסטוסטרון הטבעי ואם אני מגיע לסוף הסייקל אז איך אני יעורר ויגרה את הגוף שלי לייצר הורמון מחדש בלי HCG?
כי בעצם בזמן הסייקל אם אני מכניס טסטוסטרון ואני גם מנסה לגרות את הגוף שלי לייצר משהו פה לא מסתדר.

אני אסביר לך.

HCG עובד בגוף כמו הורמון LH . הוא עובד ע"י כך שהוא מגרה את האשכים ובעצם מונע את מצב שנקרא testicular atrophy ובעצם יזרז את ההתאוששות בסוף הסייקל כאשר תיקח נולבה וכלומיד (כלומיד גם מגרה את ייצור ה LH) ואז בעצם עקב שימוש ה HCG במהלך הסייקל שמנע את "התקווצות האשכים" התתאוששות תהייה מהירה יותר.

אבל צריך להיות זהיר יש מחקרים שאומרים שאפילו מניון של 500 יחידות בשבוע של HCG מביא לדגריגציה מלאה של רצפטורים של LH באשכים והם מתחילים להופיע מחדש כ 96-130 שעות לאחר מתן הזריקה.
שזה בין 4-5 ימים. ככה שההמלצה שלי היא לתת את הזריקה של HCG כל 6-7 ימים 500 יחידות ככה תמנע את האי יעילות של HCG. ותשמור על פעילות אשכית יחסית תקינה. ודרך אגב אתה צריך להתחיל HCG בשבוע הראשון של הסייקל אחרת זה לא יעיל. ולא יביא לשום תועלת

• פותח/ת השרשור
אחי עדיין לא ענית לי על השאלה את הנושא הראשון לגבי הLH אני כבר מכיר אבל אני בסוף הסייקל מתכוון לקחת רק נולבה איך אני עדיין יגרום לטסטוסטרון הטבעי שלי להשתקם בלי כוריגון בסוף הסייקל? הבנתי שאם אני לוקח כוריגון במהלך הסייקל אז כביכול אני לא משתק את הביצים לגמרי אלה הכוריגון פועל על הLH.

לקיחת כוריגון בזמן סייקל באה במטרה אחת בלבד, למנוע ירידה במסת האשכים.

תחשוב על זה ככה: מה עדיף להתחיל PCT כאשר האשכים שלך מנוונים ואתה צריך קודם כל להעלות להם חזרה את המסה על מת שיהיה בכלל מצב שהם יוכלו לחזור לתפקד...

או להתחיל PCT כאשר האשכים שלך עדיין בגודלם הטבעי או לפחות קרוב לכך וכל מה שאתה צריך לעשות זה לתת להם גירוי על מנת שיתחילו לייצר טסט' ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית