הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ללא חומר בסיס

• פותח/ת השרשור beck
  • פורסם בתאריך

beck

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אהלן חברים.!
חשוב לי לציין שלפני חודש קניתי את כל החומרים לבניית סייקל ראשון כמו שצריך באמת, שזה אומר 500 מ״ג אננתת לשבוע + 30 מ״ג דיבול ליום+ כוריגון 5000 IU לאורך כל הסייקל.
אמרתי לעצמי שאני לא הולך להתחיל את הסייקל עד שאני לא סגור מבחינת כל הדברים מי נגד מי ומה אני מכניס לגוף שלי.
חשוב לי לציין שאני עשיתי שני סייקלים אוראליים עקב זה שפחדתי לגעת בטסטוסטרון הטבעי שלי.
חשוב לי לציין שאני מתאמן כבר 3 שנים חזק מאוד מקפיד על תזונה בצורה נאצית ואני בן 22.
הסתכלתי על התופעות לוואי שהחומרים עשו לאנשים ( כמו האקנה,וכל זה)וזה די גורם לי לעצור את עצמי מלגעת בחומרים כמו הטסט שיכול להשפיע על המערכת ההורמונלית בגוף שלי.
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש נטו בדיבול יחד עם פרובירון?
אני יודע שזה לא מקצועי אבל הייתי שמח אם תייעצו לי איך לפעול.
וכן אני יודע שסטרואידים זה לא משחק ואני יודע לאן אני ניכנס.
תודה לכולם.*

• פותח/ת השרשור
זה שיטה שרק בזמן האחרון התחילו ללכת ככה לא?
כי אנשים בקושי מכירים את השיטה הזאתי.
אתה ניסית גם בשיטה הזאת וגם בשיטה של כוריגון בסוף הסייקל?

ממש לא. אנשים עושים את זה ככה כבר הרבה זמן. יש הרבה שיטות להריץ PCT. והרבה עובדות העניין הוא מה הכי יעיל. ו back-man צודק המטרה בלקחת HCG במהלך הסייקל זה למנוע את התקווצות האשכים (כמו שכבר אמרתי לך) כדי שתגיע לסוף הסייקל ההתאוששות תהיה מהירה יותר. ואתה שואל איך תגרום לגוף שלך להפריש טסט. אז קודם כל כלומיד גם מגרה את הפרשת ה LH וטמוקסיפן ישמור עליך מתופעות אסטרוגניות. ובגלל שלקחת HCG במהלך הסייקל ו"שמרת" על מסת אשכים ההתאוששות תהיה יחסית מהירה. בהנחה שלא לקחת דקה או טרן.

זה שיטה שרק בזמן האחרון התחילו ללכת ככה לא?
כי אנשים בקושי מכירים את השיטה הזאתי.
אתה ניסית גם בשיטה הזאת וגם בשיטה של כוריגון בסוף הסייקל?

אני ניסיתי רק את השיטה הזאת אז באמת אין לי קנה מידה למה יותר טוב, אני יכול רק לשבח את השיטה הזאת; לא הייתה לי ירידה בדחף המיני, הירידה בכוח הייתה מתונה מאוד ונעצרה, כמובן שהיום כשאני נקי אני לא מתקרב למשקלים שהרמתי בזמן הסייקל אבל עדיין משקלי עבודה עלו..

והכי חשוב בבדיקה של טסט' התוצאה הייתה תקינה לחלוטין כעבור חודשיים מסיום הסייקל...

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת אך לא קשורה כ״כ:
אף פעם בחיים שלי לא היה לי בעיה בתפקוד המיני ולאחר הסייקל שעשיתי נראה לי שיש לי ירידה בתפקוד הרבה גם מבחינה פסיכולגית.
השאלה הראשונה היא: האם מסייקל רק עם חומרים אוראליים שבסוף היה pct יכול לרדת החשק לתקופה ארוכה של כמה חודשים?
השאלה השנייה: האם דרך זה שאני יעשה סייקל עם טסט גם אני יהיה חרמן יותר? וגם רמת הטסטוסטרון בגוף שלי יעלה?*

שאלה נוספת אך לא קשורה כ״כ:
אף פעם בחיים שלי לא היה לי בעיה בתפקוד המיני ולאחר הסייקל שעשיתי נראה לי שיש לי ירידה בתפקוד הרבה גם מבחינה פסיכולגית.
השאלה הראשונה היא: האם מסייקל רק עם חומרים אוראליים שבסוף היה pct יכול לרדת החשק לתקופה ארוכה של כמה חודשים?
השאלה השנייה: האם דרך זה שאני יעשה סייקל עם טסט גם אני יהיה חרמן יותר? וגם רמת הטסטוסטרון בגוף שלי יעלה?*

תשובה לשאלה הראשונה. זאת אומרת שלא עשית PCT כמו שצריך ולא התאוששת והיה לך crash
(בכל סייקל זה קורה ברמה כזאת או אחרת הכח יורד האגרסיביות יורדת טיפה ירידה במצב הרוח המטרה היא לצמצם את זה ככל האפשר)

תשובה לשאלה השניה: ברור שתהיה יותר חרמן כי רמות הטסט הם בשמיים

• פותח/ת השרשור
וואלה תודה אחי על העזרה רק עוד דבר אם עשייתי חיסון נגד שפעת זה אמור להפריע לי בהתחלה של הסייקל כלומר לחכות עם הסייקל?

וואלה תודה אחי על העזרה רק עוד דבר אם עשייתי חיסון נגד שפעת זה אמור להפריע לי בהתחלה של הסייקל כלומר לחכות עם הסייקל?

זה לא אמור לשנות, אבל אם אתה מרגיש טיפה חלש מהחיסון אז תחכה טיפה עד שתחזור לבריאות מלאה.

• פותח/ת השרשור
חברים אהלן.
פגשתי מישהו אמריקאי חיה אמיתית משהו מפחיד סטייל מר אולימפיה הבחור טוען שהוא משתמש כבר 8 שנים רצוף בסטרואידים ללא הפסקה לכל אורך השנה הוא מזריק טסט לגוף במינון יחסית נמוך ופעם אחת בשנה למשך שלושה חודשים הוא דופק סייקל רציני שהוא טוען שהוא מגיע למשו כמו בין 1500 ל2000 מ״ג בשבוע!
הבחור אומר שהוא היה שנתיים וחצי על gh הוא משלב נולבה כל הזמן עם הפסקות קטנות יש לו ד״ר פרטי שאמר לו שהגוף שלו התרגל לחומרים והוא חייב להמשיך אחרת הוא יקבל כאפה של החיים.
הבחור בן אין לו ילדים לא שאלתי אותו על התפקוד המיני שלו דרך אגב הוא טוען שגם אם אני הולך לעשות סייקל של עשרה שבועות אני חייב להפסיק את השימוש בהדרגה הוא אומר שאם אני ייקח 500 מ״ג לשבוע ואז אני יפסיק לגמרי הגוף שלי לא יידע איך לקבל את זה אחרי שהוא יתרגל למשו מסויים.
ז״א הוא אומר שמשו כמו בשבועיים האחרונים לרדת לבחצי מהכמות ולאחר מכן עוד פעם להפחית חצי מהכמות. מה אתם אומרים על זה?

חברים אהלן.
פגשתי מישהו אמריקאי חיה אמיתית משהו מפחיד סטייל מר אולימפיה הבחור טוען שהוא משתמש כבר 8 שנים רצוף בסטרואידים ללא הפסקה לכל אורך השנה הוא מזריק טסט לגוף במינון יחסית נמוך ופעם אחת בשנה למשך שלושה חודשים הוא דופק סייקל רציני שהוא טוען שהוא מגיע למשו כמו בין 1500 ל2000 מ״ג בשבוע!
הבחור אומר שהוא היה שנתיים וחצי על gh הוא משלב נולבה כל הזמן עם הפסקות קטנות יש לו ד״ר פרטי שאמר לו שהגוף שלו התרגל לחומרים והוא חייב להמשיך אחרת הוא יקבל כאפה של החיים.
הבחור בן אין לו ילדים לא שאלתי אותו על התפקוד המיני שלו דרך אגב הוא טוען שגם אם אני הולך לעשות סייקל של עשרה שבועות אני חייב להפסיק את השימוש בהדרגה הוא אומר שאם אני ייקח 500 מ״ג לשבוע ואז אני יפסיק לגמרי הגוף שלי לא יידע איך לקבל את זה אחרי שהוא יתרגל למשו מסויים.
ז״א הוא אומר שמשו כמו בשבועיים האחרונים לרדת לבחצי מהכמות ולאחר מכן עוד פעם להפחית חצי מהכמות. מה אתם אומרים על זה?

בכלליות רוב המקצוענים נשארים על חומרים כל השנה יש תקופות של סייקל במינונים גבוהים.
ויש תקופות של crusing או bridge שבהם הם על מינון תחזוקה. מי שמתחרה ברמה מקצוענית אין לו ברירה אלה לחיות ככה. מבחינה בריאותית זה מתכון לאסון. וממש לא מומלץ. דרך אגב אחת הסיבות שהגיעו למינונים כאלה מטורפים זה בגלל שאין אפרגולציה של הרצפטורים וכדי להמשיך לראות תוצאות אתה חייב להעלות את המינון. כמובן שיש מה שנקרא deminishing return זאת אומרת פחות תוצאות על מינון יותר גבוה עד שבסופו של דבר אתה מוצא ת עצמך מזריק 2 גרם טסט בשבוע ולא וראה תוצאות ואז מן מסתם מתחילים עם GH ו IGF וכל הדברים האלה.
חח אני מת לראות את הבדיקות דם של הבחור. אני מתאר לעצמי שספירת הדם שלו על הפנים וכדוריות הדם האדומות שלו בשמיים ותפקודי כליות וכבד לא אופטימליות.

לגבי הורדה איטית של החומר. יש פרוטוקול שלם על זה שנקרא test taparing הוא מגובה במחקרים ועושה רושם שאנשים מגיבים אליו בצורה טובה. מבחינה פיזיולוגית יש בזה הרבה היגיון.
אתה מרגיל את הגוף לאט לאט למינון נמוך יותר ו HTPA מתאושש בהרגה. המחקרים שמגבים את הפרוטוקול מעידים שמינון של 100מג טסט אנטט בשבוע לא מביא להשבתה מלאה של ה HTPA

הפרוטוקול עובד ככה.
לאחר זריקה האחרונה של הסייקל. נכנסים לתקופה של 6 שבועות על מינון של 100מג טסט אנטט בשבוע על מנת לתת לגוף להתנקות מכל שאחר החומרים דקה טרן בולדנון וכו. ולאחר מכן מתחילים להוריד את הכמות לאט לאט
למשך שישה שבועות. כאשר בשלב זה משלבים את האנטי אסטרוגנים
80מג בשבוע\40 מג טמוקסיפן\100מג כלומיד
60מג לשבוע\40מג טמוקסיפן\100מג כלומיד
50מג לשבוע\20מג טמוקסיפן\50 מג כלומיד
40 מג לשבוע\20מג טמוקסיפן\50מג כלומיד
20מג לשבוע \10מג טמוקסיפן
10מג לשבוע\10מג טמוקסיפן

השיטה הזאת אמורה להביא להתאוששות מלאה בסיומה.

רק לסייקלים ממש כבדים, לא רואה צורך לבצע "tapering" לסייקל של 500 מ"ג טסט' ודיבול או משהו אחר בסגנון דומה..

אגב, לכל האנשים שעשו סייקל פה יש לי שאלה.
נאמר פה שבסיום הסייקל הכוח ירד במתינות אבל עדיין משקלי העבודה עלו.
אם סתם דוגמא במשך הסייקל הרמתם 250 קילו סקוואט (סתם לאות אינדיקציה) אז איך ידעתם כמה אתם מסוגלים להרים אחרי הסייקל?
פשוט הרגשתם בחימום שממש קשה והעדפתם לעצור פה ושזה יהיה המשקל עבודה?

אם אפשר דוגמאות זה יהיה מצויין!

אגב, לכל האנשים שעשו סייקל פה יש לי שאלה.
נאמר פה שבסיום הסייקל הכוח ירד במתינות אבל עדיין משקלי העבודה עלו.
אם סתם דוגמא במשך הסייקל הרמתם 250 קילו סקוואט (סתם לאות אינדיקציה) אז איך ידעתם כמה אתם מסוגלים להרים אחרי הסייקל?
פשוט הרגשתם בחימום שממש קשה והעדפתם לעצור פה ושזה יהיה המשקל עבודה?

אם אפשר דוגמאות זה יהיה מצויין!

אתה פשוט מרגיד ירידה בכוח. בדרך כלל של 20% זה יכול להתבטא ב 250 קילו סקוואט ל 10 חזרות בסייקל ולאחר סייקל 250 ל 8 חזרות.

בזמן סייקל 130 ק"ג לחיצת חזה ל7-8 חזרות קלילות, לאט לאט זה ירד והתקבע באיזור ה115 לאותו מס' חזרות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית