הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד לחדר כושר - כלוב ומשקולות

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
שלום,

משפצים אצלנו את החדר כושר (אני מלהבים). דיברתי עם אחד המנהלים והוא אמר לי להביא הצעות מחיר.

במסגרת השיפוצים מחליפים חלק מהמכשירים ורוצים להוסיף כמה.

אני לקבל פרטים לגבי חברה בארץ (ספק מוכר עם חברה בע"מ ולא איזה חנטריש) שמוכרת ציוד חדש לחדר כושר.

הציוד הנדרש:

כלוב (חייב משהו מסיבי רצוי כדאי מתכוון)
משקולות יד חופשיות (ממשקל 5 ק"ג ועד 50 ק"ג)

אשמח לשמוע אם אתם מכירים ספק כזה או לקבל קישור לאתר כזה אם ישנו.

אולם הספורט,אשדוד,ציידו את הפרייד האגדי בכל טוב. תוצרת הארץ,מכשירים מאד מוצלחים מבחינת הנדסת אנוש וחוזק.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לעולם הספורט.... מכיר עוד ספקים גדולים של ציוד לחדר כושר?

• פותח/ת השרשור
מה לגבי אבירי ספורט?

ואני כבר חשבתי שאני בחיים לא אמצא אנשים נורמאליים שרואים שזה גועל נפש של מקום 😲
מקום בינוני ביותר ובעיקר מאד צפוף.
ממש לא "אגדי" - אלא אם כן האגדות זה מה שמספרים המפרסמים הלא סמויים.

נערך לאחרונה:
פעם אחרנה שבדקנו, דחסו בפרייד יותר ספסלי בייספס ממספר המתאמנים שם. וזאת על חשבון בטיחות הדורשת מרווח סביר בין המכשירים.
התוצאה : צפוף, דחוס במכשירים לא שימושיים, מסוכן אבל מה זה חשוב? העיקר שיש להם מיתות שיזוף!!!

כל השטויות של הבייספס באזור אחר. כלוב זה כלוב,שום דבר טמא לא נכנס לאזור המקדש

צפוף?!!!! יש מצב שאת יותר שמנה ממני?:🙁
יש מצב שאני 1) יותר מודעת לבטיחות 2) באה בשעות שרוב האנשים באים 3) לא אוהבת שזמן ההמתנה בתור ארוך יותר מזמן אימון.
בוא נאמר שמכונים עם כלוב/ראק הם לא דבר נדיר בערים כמו אשדוד אז אין שום סיבה מיוחדת להעדיף את פרייד אלא אם כן חברים שלך מתאמנים שם ו/או אתה מקבל טובות הנאה מהבעלים.
יותר מזה - במכון לגמרי לא פלצני ודי מעפן שהתאמנתי בו ברחובות שבכלל לא התרברב בקשר כלשהו לליפטינג או בילדינג - היו 2 ראקים ו-3 ספסלי לחיצה, מוטות אולימפיים, המון פלטות מצופות וכו וכו - אבל לא היה בו תור כמעט אף פעם (כי הרוב התאמנו על מכשירים -יותר טוב בשבילי ).
אז זה שיש בפרייד שני כלובים שתמיד תפוסים בשעות הערב ומסביבם נדחסים בצפיפות כל שאר המתאמנים שעובדים עם דאמבלים או כל דבר אחר חופשי- לא ממש עושה אותו מכון טוב.

נערך לאחרונה:
יש מצב שאני 1) יותר מודעת לבטיחות 2) באה בשעות שרוב האנשים באים 3) לא אוהבת שזמן ההמתנה בתור ארוך יותר מזמן אימון.
בוא נאמר שמכונים עם כלוב/ראק הם לא דבר נדיר בערים כמו אשדוד אז אין שום סיבה מיוחדת להעדיף את פרייד אלא אם כן חברים שלך מתאמנים שם ו/או אתה מקבל טובות הנאה מהבעלים.
יותר מזה - במכון לגמרי לא פלצני ודי מעפן שהתאמנתי בו ברחובות שבכלל לא התרברב בקשר כלשהו לליפטינג או בילדינג - היו 2 ראקים ו-3 ספסלי לחיצה, מוטות אולימפיים, המון פלטות מצופות וכו וכו - אבל לא היה בו תור כמעט אף פעם (כי הרוב התאמנו על מכשירים -יותר טוב בשבילי ).
אז זה שיש בפרייד שני כלובים שתמיד תפוסים בשעות הערב ומסביבם נדחסים בצפיפות כל שאר המתאמנים שעובדים עם דאמבלים או כל דבר אחר חופשי- לא ממש עושה אותו מכון טוב.

😍 . יום אחד אני אתחתן איתך

מה זה אומר לגבי ? שאני אבין?

זה לא נוגע אלייך, כי אתה לא אובייקטיבי. יש לך המון חברים וקולגות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שמתאמנים שם, ויש הייפ מטורף סביב פרייד בהקשר של "בילדרים", אז זה מובן.
בכל מקרה, זה מקום צפוף, עם מאמנים מגעילים שאומרים לך לא לקחת שום דאמבל או פלטה ל"איזור של המכשירים", כשהמתח הנורמאלי היחידי במכון הוא שם. וכל היחס המגעיל הזה נובע מזה שהם בטוחים שהם מינימום גולדס ג'ים, בדיוק כמו שאתה אמרת, "פרייד האגדי". 😣

בוא נגיד רווח חומרי בשום צורה אין לי משם. אני בא לשם להדרכות בהכנה לתחרויות וזה הריגשי שלי למקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית