הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב לספורטאי סיבולת

ALMAR 001

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
מתחיל סייקל בקרוב. אשמח לקבל חוות דעת.
אני ספורטאי סיבולת.המטרה היא לאחר תקופת אוף סיזן להוריד אחוזי שומן ולחטב בעיקר את הרגליים.

שישה שבועות סייקל
6 פעמים בשבוע 2 IU GH (האם המינון מספיק?)
יום ראשון ורביעי 50 מ''ג וינסטרול. בימים של הוינסטרול LIV 52
וכמובן אחרי הסייקל.

האם אפשר ויש צורך להמשיך את הסייקל יותר מ6 שבועות? אפשר להגיע לתוצאה מספקת מ6 שבועות?

מבחינת הזרקות-המטרה היא בעיקר לחטב את הרגליים. יש לי 6 הזרקות בשבוע.איך לחלק את זה?
2 תאומים, 2 ארבע ראשי ופעמיים בטן?
יעשו את העבודה?

נתונים אישיים גובה 175 ס''מ
אחוז שומן 8.5
משקל 60
מתאמן כבר 7 שנים.
ניסיון בחומרים.

תשובות כמו תעלה משקל ואז תדבר על חומרים לא רלוונטים לפעילות שלי-רץ למרחקים ארוכים ושחיין.

תודה רבה !

אין לך חומר בסיס, ממליץ לך לקחת פרווירון במהלך הסייקל 50 מ"ג ליום.
לא כדאי שתעבור את ה 6 שבועות עם וינסטרול, החומר מאוד רעיל לכבד - אפילו אם אתה לוקח ליב.

לגבי חלוקה, בטן אין לי ניסיון, לא הייתי מתעסק עם הבטן כי הרבה חלקים חיוניים בגוף ממוקמים שמה, אתה יכול להזריק לכתף ול4 ראשי, אם יש לך מחט ארוכה אז גם לתחת אין שום בעיה.

מממ נוטה לההסכים לגבי הפרויירון אבל מה שמעניין זה אם אתה מעוניין להתחטב אז יש דברים הרבה יותר טובים ממה שאתה הולך לעשות. אני הייתי מחליף את הונסטרול באנבאר הרבה פחות רעיל לכבר הרבה יותר יעיל בהורדת שומן(משלב את זה עם פרוורון) יש לך סייקל לא רעיל ועם מינימום תופעות לוואי. אני הייתי משלב גם קלן
או אפדרין\קפאין כדי להעלות את המטבוליזם או אולי יוהמבין (אתה על % שומן נמוך) ועם סייקל כזה אתה יכול למשוך הרבה מעבר ל 6 שבועות.

• פותח/ת השרשור
GH יכול להילקח גם תת עורי לא? מחט אינסולין.
אני רוצה לחטב את הרגליים ולהוריד את השומן המיותר. כמה הוא אפקטיבי הסייקל הזה למטרה זו?

לגבי מטבוליזם,באופן רפואי אני מקבל טירואידים
אשקול חלופה אחרת..

אתה לא יכול להוריד שומן מקומי זה לא עובד ככה הלוואי וכן. GH נלקח תת עורי עם מחט אינסולין. הסייקל שהמלצתי לך יותר אפקטיבי מבחינת חיטוב והרבה פחות "רעיל"

אתה עם הסטוריה של שימוש בחומרים, מתכוון לקחת GH ועדיין לא הבנת שאין דבר כזה הפחתת שומן מקומית ?! שזה דבר ממש ממש בסיסי שכל מתאמן וגם לא מתאמן יודע... אני הייתי הולך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאני מכניס הורמונים כאלה ואחרים לגוף במטרה לראות תוצאות ויזואליות כלשהן..

חיטוב = תזונה, תזונה, תזונה, אירובי ובסוף בסוף חומרים מסויימים יכולים גם הם לעזור...

לא יודע על סמך מה החלטת שליב לא עוזר, אני יכול להעיד שחבר לקח וינסטרול במשך 3 חודשים במינונים של 100 מ"ג ליום + ליב, עשה בדיקות דם ממש לאחר סיום הסייקל וערכי הכבד היו מעולים. אומנם הוא לקח יחסית הרבה, אאל"ט בסביבות ה 20 כדור ליום. אבל בשורה התחתונה במבחן התוצאה - הליב 52 עשה את העבודה.

יש לי כבר הרבה זמן תפקודי כבד גבוהים. בהתחלה זה היה מאנטיביוטיקה, עכשיו זה היה מסלקוקס. אם זה לא ירד בקרוב אני אתחיל ליב.
ולא, לצערי לא נגעתי עדיין בשום חומר.

אני באמת לא מבין על סמך מה אתה אומר שהוא לא יעיל.

למה GH לא מוריד שומן???
רשום כאן בסיכומים של כל חומר שהוא כן מוריד שומן במקומות שאליו אתה מזריק אותו, לא נכון?

התכוונתי לשחזור מהיר של מדדי כבר. העניין הוא שגם עם ליב,גם בלי זה חוזר לנורמל תוך 3-4 שבועות,אז אני אישית לא רואה טעם לדחוף לגוף עוד רעל.

למה GH לא מוריד שומן???
רשום כאן בסיכומים של כל חומר שהוא כן מוריד שומן במקומות שאליו אתה מזריק אותו, לא נכון?

GH מעקב את השפעת האינסולין עקב כך הגוף משתמש בשומן כאנרגיה. בגלל זה GH יעיל ב"שירפת שומן" (זה מן הסתם הרבה יותר מורכב) אבל בשום פנים ואופן אין דבר כזה שירפת שומן מקומית זה לא עובד ככה. אין דברים כאלה.

התכוונתי לשחזור מהיר של מדדי כבר. העניין הוא שגם עם ליב,גם בלי זה חוזר לנורמל תוך 3-4 שבועות,אז אני אישית לא רואה טעם לדחוף לגוף עוד רעל.
ליב 52 זה תערובת צמחים אין בזה כימיקלים איך זה רעל בדיוק.? אני גם יכול להעיד שזה עוזר בדיקות דם הוכיחו את זה. אבל אתה יודע כל דבר משפיע שונה. כמו שאתה חושב שסיירוקס זה אחלה ואני לא. עליך זה משפיע אחרת כנראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית