הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוצאות בדיקות דם- מבקש הסבר

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני כחודשיים לאחר סייקל ( טסט אנטט 500 מג ודיבול 30) להלן תוצאות בדיקות דם מלפני שבוע :
אני יתן רק תנתונים שרלוונטים לסייקל

TSH - 3.2
TEST TOTAL - 31.9
כולסטרול - 216
AST - 23
ALT - 26

מבחינת ערכי כבד הכל נמצא תקין, מה שמעניים אותי זה שהטסטסטורון נמצא מעל הנורמה
למה זה?
אני כבר חודשיים וחצי אחרי סייקל האם הוא אמור להיות כזה גבוה?
והאם לפי הנתונים האלה יש לי אור ירוק לסייקל שני
תודה

נראה שכן. למרות שכולסטרול גבוה. אני הייתי מוריד אותו לפני שאני נכנס לסייקל. תגיד מה היה ה- triglycirides שלך?

• פותח/ת השרשור
יצא 212 מה זה אומר?
ועוד שאלה ששאלתי כבר בהתחלה, איך יכול להיות שרמות הטסט טיפה מעל הנורמה? שעשיתי את הבדיקה ציפיתי לרמות טסט יחסית נמוכות עקב זה שאני חודשיים רק אחרי סייקל ולא חשבתי שזה מספיק זמן בשביל ההתאוששות
לא ציפיתי לרמות גבוהות כאלה

ממ זה טיפה גבוה אחי. לקחת אורליים בסייקל? זה גם יכול להיות תורשתי או מתזונה לא מאוזנת. אני ממליץ לך להוריד את הכולסטרול ואת השומנים לפני הסייקל הבא. (ברגע שתוריד את הטריגיליצרידים הכולסטרול יתאזן)

תתאר טיפה את התפריט שלך. ואת הסייקל שלקחת. ואת ה PCT
יכול להיות שאתה יחסית צעיר אז מתאוששים יותר מהר גם לי אחרי חודש וחצי הטסטוסטרון כללי היה תקין. ואני לא כזה צעיר כבר ;)

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי הסייקל שלקחתי אז היה 500 מג אנטט מחולק לשתי זריקות למשך 10 שבועות ודיבול 30 מג ביום למשך 4 שבועות
PCT היה נולבה וכלומיד
התפריט נבנה על בסיס של 300 גרם חלבון 120 גרם שומן ו 550 גרם פחמימה שהרכיבו תפריט של 4700 קלוריות בממוצע

הסייקל השני יהיה זהה רק שבמקום האנטט יהיה ספיונאט והדיבול אני מעלה ל40 מג ליום
כמו כן הבנתי את חשיבות הכוריגון וגם הוא יהיה חלק בלתי נפרד מהסייקל ף,PCT של נולבה וכלומיד
ומקווה שיהיה בסדר 😃

מממ מינונים סבירים. כנראה שזה תורשתי או בגלל תזונה. תן לי טיפה נתונים. אני רוצה לראות את הערכים של התפריט לפי הנתונים שלך. בכל מקרה אני ממליץ לך בחום לא להקנס לסייקל לפני שאתה משפר את הטריגליצרידים שלך ואת הכולסטרול במיוחד עם אתה הולך לקחת דיאנבול.

מנוחה מסייקל צריכה להיות לפחות כמשך אותו סייקל + PCT כך שאם עשית 10 שבועות סייקל + 4 שבועות PCT, כדאי שתמתין 4 חודשים עדל סייקל הבא.. גם אם רמות תקינות של טסט' וגם אם רמות הכולסטרול שלך היו נמוכות יותר..

דרך הגב פרט מה רמת הHDL וLDL, זה לא מספיק לדעת רק מה הכולסטרול טוטאל שלך..

צודק, לא שמתי לב.. כדאי שתתחיל לעשות אירובי עצים לפחות 3 פעמים בשבוע, תוריד פחמימות ותתחיל לצרוך יותר שומנים בריאים בדגש על שמן זית !!! אין יותר טוב מזה לשיפור פרופיל השומנים בדם.

הנתונים שסיפקת רק מאשרים את כל מה שאמרנו, אתה צריך תמיד לשאוף ליחס קרוב ככל הניתן ל 1:1 בין ה LDL ל HLD, יחס של 1:3 זה יחס בעל סיכון גבוה יחסית לטרשת עורקים ועוד שלל מחלות כלי דם, כרגע אתה ביחס של למעלה מ1:5 לרעת הכולסטרול הטוב, שזה אם להיות עדין, בדגש על העדין ממש ממש גרוע. כך זאת לתשומת ליבך בכל אשר תעשה בהמשך..

• פותח/ת השרשור
אבל לא יודע עברתי על הבדיקות עם רופא, והוא אמר שהכל תקין
אני רוצה להסיק שרופא הוא סמכות מאד עליונה בקטע של בדיקות דם ותוצאותיו אז למה הוא לא אמר כלום?

---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:19 ----------

ח'ברה טעות!!!
בטעות פרמטר אחר ה LDL הוא 132
מצטער על הטעות, בגלל זה לא הבנתי שהרופא לא אמר כלום רק עכשיו שמתי לב לזה

אחי יש לך טריגליצרידים גבוהים בלשון המעטה. אני מציע לך לקצץ בפחמימות בעיקר הפשוטות (אולי אתה אוכל הרבה פירות או פחמימות ריקות) תתחיל לעשות אירובי 3-4 פעמים בשבוע וכמו שאמר לך Back-Man תתחיל לצרוך שומנים טובים (שמן זית אומגה 3 אבוקדו וכו). תתנחם בזה שטריגלצרידים די קל להוריד.

מעניין מה היה התפריט שלך שיש לך טריגליצרידים גבוהים.

תן נתונים גיל משקל % שומן יום אכילה ממוצע

• פותח/ת השרשור
גיל 23 משקל 94 אחוז שומן מעריך בסביבות ה 15 - 16
יום אכילה ממוצע הולך בערך ככה:
6 סקופים של חלבון
2 ליטר חלב
4 לחמניות
מנה בשרית
פסטה
כמה פרוסות של גבינה צהובה
זהו כעקרון
שאני יכנס לסייקל אני כבר ישנה טיפה את התפריט

שמע אחי זה לא ממש מה שהייתי אומר תזונה נכונה. חלב זה דרק ואתה שותה 2 ליטר ממנו. לחמניות אני מניח רגילות (קמח לבן פחמימה פשוטה) כמו כן הפסטה. אני לא בטוח שזה מה שגם לך ל טריגלצרידים גבוהים. אבל סטרואידים גם ככה מעלים את פרופיל השומנים בדם והתזונה הזאת שלך לא ממש תרמה למנוע את זה.

קיצר עזוב. קצץ בפחמימות תעלה את השומנים הטובים שלך (שמן זית אומגה 3 אבוקדו) תתחיל לעשות אירובי 3-4 פעמים בשבוע וזה יסתדר.

אין לך מה להכנס לסייקל עכשיו

• פותח/ת השרשור
אז לכמה נגיד היית מעלה את צריכת השומן בסייקל?
חלבון אני יקח פי 3 ממשקל גוף אז כמה שומן היית אומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית