נק' מוניטין:
19,428
- 2,672
- 400
- בבית
http://www.***/showthread.php?t=6729572
😣
😣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אשכרה עובד! אני קניתי 2... ולא הלכתי במטרה לקנות הלכתי במטרה לעשות כסף קל.. יש חנות ברשת שמתחייבת שבמידה וזה לא עובד וחרטה כמו שזה נשמע אתה מקבל 200 שקל! תראו אפילו שאני מדבר אמת-
הלכתי עם 2 חברים שלי ישבנו עם המוכר שעה שם הדגים לנו הכל זה פשוט לא יאמן! אני קניתי במקום צמיד אחד אח"כ הזמנתי עוד אחד אליי הביתה בדואר רשום... בקיצור מומלץ מאד! במיוחד מומלץ לאלה שלא מאמינים שילכו לבדוק... החנות הזאת נמצאת במרכז לא בעיה... לא תמצאו בנאדם אחד שבדק וניסה ואומר שזה חרטה... רק כאלה שלא ניסו ולא יודעים מה זה אומרים את זה... לא ברור איך בדיוק אבל זה עובד...
ברור שזה עובד! זה געוני!!!
אני קניתי 10, ולא רק שזה עזר לי להוריד 80 קילו בשלושה שבועות, זה גם עזר לי באלגברה לינארית. ואני הייתי מאוד סקפטית, ניסיתי כבר הכל וחשבתי שאין עתיד. הייתי בנקודה בחיים שלי שאמרתי: ״זהו, אין סיכוי שאני עוברת לינארית.״
טרול....
אירוניהזה אשכרה עובד! אני קניתי 2... ולא הלכתי במטרה לקנות הלכתי במטרה לעשות כסף קל.. יש חנות ברשת שמתחייבת שבמידה וזה לא עובד וחרטה כמו שזה נשמע אתה מקבל 200 שקל! תראו אפילו שאני מדבר אמת-
הלכתי עם 2 חברים שלי ישבנו עם המוכר שעה שם הדגים לנו הכל זה פשוט לא יאמן! אני קניתי במקום צמיד אחד אח"כ הזמנתי עוד אחד אליי הביתה בדואר רשום... בקיצור מומלץ מאד! במיוחד מומלץ לאלה שלא מאמינים שילכו לבדוק... החנות הזאת נמצאת במרכז לא בעיה... לא תמצאו בנאדם אחד שבדק וניסה ואומר שזה חרטה... רק כאלה שלא ניסו ולא יודעים מה זה אומרים את זה... לא ברור איך בדיוק אבל זה עובד...
זה מנהל החנות, קיבל באן.ברור שזה עובד! זה געוני!!!
אני קניתי 10, ולא רק שזה עזר לי להוריד 80 קילו בשלושה שבועות, זה גם עזר לי באלגברה לינארית. ואני הייתי מאוד סקפטית, ניסיתי כבר הכל וחשבתי שאין עתיד. הייתי בנקודה בחיים שלי שאמרתי: ״זהו, אין סיכוי שאני עוברת לינארית.״
טרול....