תמונה אוקיי ניסיון להעלות תמונות 😃

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
אז ככה...התמונה מהים ומהמטבח הם קצת אחרי החיטוב הראשון שעשיתי [קצת אחרי הקיץ בערך]

התמונה מהשירותים היאמלפני שבועיים-חודש בערך ולשאלה שתעלה כן אני משתין עם דלת פתוחה ועם הגב לדלת כדי שלא יראו אותו 😃
הצלמת בכולן זאת החברה
אשמח לתגובות

קבצים מצורפים

• פיפי.jpg
    פיפי.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 397
  • ים.jpg
    ים.jpg
    KB 9.8 · צפיות: 446
  • דאבל בייספס.jpg
    דאבל בייספס.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 391
נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מצלם את עצמך משתין יא סטלן? 😛 נראה לא רע בכלל רק חבל שהתמונות קטנות יחסית קשה להבין הרבה מהן.

נ.ב

אתה מהמגזר הערבי?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מצלם את עצמך משתין יא סטלן? 😛 נראה לא רע בכלל רק חבל שהתמונות קטנות יחסית קשה להבין הרבה מהן.

נ.ב

אתה מהמגזר הערבי?

חחחח איך ניראה לך שאני יכול לצלם את עצמי משתין?
זאת החברה שלי צילמה

ולא אני יפואי אבל יהודי....כורדי אבל יהודי 😃

• פותח/ת השרשור
ומה קשה להבין...את הסקס אפיל שלי מזהים מרחוק!!
חחח סתם סתם אחי

למה חברה שלך מצלמת אותך משתין? 😣
בכל אופן, נראה סבבה. בהצלחה 👑

חחחח איך ניראה לך שאני יכול לצלם את עצמי משתין?
זאת החברה שלי צילמה

ולא אני יפואי אבל יהודי....כורדי אבל יהודי 😃

אה חחח חשבתי שכיוונת את המצלמה על טיימר, ולמה לעזאזל בחרת לעלות את התמונה הזאת? חחח 🙄

נ.ב

מה נתוניך הנוספים?

• פותח/ת השרשור
ממה שיצא לי לראות היידים שלך נראותצ טוב... החזה קצת פחות..

אוקיי אז ככה...החזה היה בפיגור כשהתמונות האלו צולמו...הפיגור בשלבי תיקון אחרונים והוא כבר מצטרף לקו אחד עם הגוף...סוף המאסה תמונות רציניות יותר הפיגור בחזה נבע ממפיגור בשכל..לא ידעתי איך עובדים על חזה בלי לפצוע את עצמי[פריקה מגיל שנתיים תודה אמא]
כשהבנתי בקורס את הטעויות שלי התחלתי לעבוד עליו עם דגש ועכשיו הכל מתחיל להסתדר

למה חברה שלי צילמה אותי כשאני משתין?היה ערב נורא שטותי אז זה היה ברוח הזאת 😃 היא הפתיעה אותי מאוד האמת...כמעט השתנתי על עצמי מהבהלה 😃
למה בחרתי להעלות אותה..? היא נחמדה תאורה נורמאלית...וזהו בערך....
אני כרגע מנסה לאבד נוזלים כדי לא לאבד ת'מוטיבציה במאסה אז כשהכל יסתדר אצלם עוד תמונות ואעלה לפה 😃

אוקיי אז ככה...החזה היה בפיגור כשהתמונות האלו צולמו...הפיגור בשלבי תיקון אחרונים והוא כבר מצטרף לקו אחד עם הגוף...סוף המאסה תמונות רציניות יותר הפיגור בחזה נבע ממפיגור בשכל..לא ידעתי איך עובדים על חזה בלי לפצוע את עצמי[פריקה מגיל שנתיים תודה אמא]
כשהבנתי בקורס את הטעויות שלי התחלתי לעבוד עליו עם דגש ועכשיו הכל מתחיל להסתדר

למה חברה שלי צילמה אותי כשאני משתין?היה ערב נורא שטותי אז זה היה ברוח הזאת 😃 היא הפתיעה אותי מאוד האמת...כמעט השתנתי על עצמי מהבהלה 😃
למה בחרתי להעלות אותה..? היא נחמדה תאורה נורמאלית...וזהו בערך....
אני כרגע מנסה לאבד נוזלים כדי לא לאבד ת'מוטיבציה במאסה אז כשהכל יסתדר אצלם עוד תמונות ואעלה לפה 😃

סבבה אחי בהצלחה, ומה שאר נתוניך?

• פותח/ת השרשור
1.75
87.5 קילו באמצע הורדת נוזלים
41 ס"מ היקף יד
איזה עוד נתונים יש?

חחח מזה אשכרה המופע של יאיר (כמו המופע של טרומן) גוף נחמד אני תמיד בעניין של לעלות במסה

• פותח/ת השרשור
אז שוב.....התמונות האלו [חוץ מתמונת גב] לא עדכניות בכלל!!! סתם רציתי לשתף 😃 הן מבחיטוב
עכשיו אני באמת יוןתר גדול
וגנום אחי....אני גם באותו הראש....אני הרבה יותר גדול עכשיו

לא יודע אני מסתכל בתמונות ואני תוהה איך הרוח המזרחית שפוקדת אותנו לאחרונה לא מעיפה אותך.
בקיצור, איך נאמר לך את זה...

שחיף!!! 😃

• פותח/ת השרשור
לא יודע אני מסתכל בתמונות ואני תוהה איך הרוח המזרחית שפוקדת אותנו לאחרונה לא מעיפה אותך.
בקיצור, איך נאמר לך את זה...

שחיף!!! 😃
מה מה מה....יאללה אני לוקח אבקות ניפוח!אני לא שחיף יאללה יאללה כוסאומו....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית