הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מבין בלינוקס?

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
התקנתי לינוקס UBUNTU ויש לי כמה שאלות:

1. איך לעזאזל כותבים בעברית??

2. איך אני מייבא קבצים\תיקיות מה XP

3.אני צריך לפעמים לעבוד גם באופיס של וינדווס כי המערכת האינטרנטית של האוניברסיטה מקבלת רק קבצי אופיס, האם יש אפשרות לכתוב מסמך ב open-office, ולהעביר אותו לקובץ doc רגיל?

4. זה שווה בכלל הלינוקס הזה? (קיבלתי מחבר לנסיון אחרי המלצות חמות שלו)

5.תודה לעוזרים 🙌

לינוקס זה סתם חרא בשבילך כי אני לא רואה שאתה הולך להריץ איזה שרת בלינוקס אז זה סתם.
עדיף ווינדוס 7 או XP (תלוי בפרמטרים של המחשב)

• פותח/ת השרשור
לינוקס זה סתם חרא בשבילך כי אני לא רואה שאתה הולך להריץ איזה שרת בלינוקס אז זה סתם.

כרגע אני עם XP ודיי מרוצה, מי שנתן לי את הלינוקס טוען שהאינטרנט רץ יותר מהר, וזה רוב השימוש שאני עושה במחשב, חוץ ממעט WORD ו EXCEL

תכלס לא אכפת לי לנסות משהו חדש, תמיד אפשר למחוק 😃

1. איך לעזאזל כותבים בעברית??

2. איך אני מייבא קבצים\תיקיות מה XP

3.אני צריך לפעמים לעבוד גם באופיס של וינדווס כי המערכת האינטרנטית של האוניברסיטה מקבלת רק קבצי אופיס, האם יש אפשרות לכתוב מסמך ב open-office, ולהעביר אותו לקובץ doc רגיל?

5.תודה לעוזרים 🙌

1. תחפש בהגדרות. אם אני לא טועה, אפשר לבחור בעברית עוד בזמן ההתקנה.

2. עם הפקודה mount(תתרגל לחפש בגוגל). או, למעלה יש לך places, ואז תבחר במחיצה של הוינדוס.

3. אתה יכול לבחור לשמור אותם כקבצי doc, לפי מיטב זכרוני(אני כרגע על וינדוס).

4. כן

עוד גאון הגיע לפורום?

נערך לאחרונה:
.....

1. איך לעזאזל כותבים בעברית?? בהגדרות יש לך אפשרות להוסיף מקלדת. שים לב שהברירת מחדל לשינוי השפה היא קונטרול ושיפט אבל אפשר גם את זה לשנות שם.

2. איך אני מייבא קבצים\תיקיות מה גXP
פשוט תכנס דרך התיקיות בplaces

כן, אתה יכול להמיר את הקובץ בשמירה גם לקובץ דוק רגיל. אתה גם יכול דרך ווין להריץ סימולטור לאופיס אבל תאכלס אני לא רואה סיבה, האופן מספיק טוב.

בשנתיים האחרונות השתמשתי באובונטו והייתי מאוד מרוצה. היום אני עובד על מק שמאוד דומה ללינוקס רק יותר יציבה ונוחה לדעתי. אבל אם הייתי צריך לבחור בין אובנטו לחלונות הייתי לוקח אובונטו. יש פורום של אובונטו ישראל, אתה יכול לפנות אליהם בכל בעיה והם ישמחו לעזור.
5.תודה לעוזרים 🙌

לדעתי אין מתחרה לOFFICE,פעם התקנתי לינוקס והתחלתי לכתוב תרגיל בית בOPEN OFFICE ושמרתי את הקובץ כ-WORD,משום מה הקובץ הפך לג'בריש ופתרתי את הכל מחדש 😡
למשתמש הביתי לא הייתי ממליץ לעבור ללינוקס,אין סיבה להאטה של ווינדוס אם לא עושים בו שטויות,בבית כל כמה חודשים אני עושה פורמט,במחשב שלי עשיתי רק שרציתי לעבור לוינדוס7

למשתמש הביתי לא הייתי ממליץ לעבור ללינוקס,אין סיבה להאטה של ווינדוס אם לא עושים בו שטויות,בבית כל כמה חודשים אני עושה פורמט,במחשב שלי עשיתי רק שרציתי לעבור לוינדוס7

מה הקשר לזה שהווינדוס לאו דווקא חייב להיות איטי עם ההמלצה שלך נגד לינוקס?

מה הקשר לזה שהווינדוס לאו דווקא חייב להיות איטי עם ההמלצה שלך נגד לינוקס?

כי כולם התרגלו לעבוד עם וינדוס,וינדוס יותר פשוט,רוב התוכנות הפופולריות עובדות בוינדוס.
אני אנסח את זה יותר טוב : אם מישהו רוצה להתאמץ וללמוד איך עובדים עם לינוקס אז סבבה זה לא רע (זה לא סיפור גדול אבל המעבר לא חלק),למשתמש בממוצע אין יתרון ללינוקס,לא שאני אנטילינוקס אבל רוב התוכנות שאני צריך לא עובדות בלינוקס.
תמיד אפשר ללכת למסיבות לינוקס וללמוד מהחבר'ה :D

:nono:

לינוקס לא מיועד למשתמשים חסרי נסיון.
לינוקס לא מיועד רק כדי לפתוח שרתים.
לינוקס הוא לא רק למי שיש חרא\סוס מחשב.
OPEN OFFICE לא התוכנה היחידה שאפשר לכתוב איתה בלינוקס.
לינוקס לא אוהב שטיפשים מדברים עליו.
זה מה שיש לי להגיד לכמה מהמגיבים^^
בהצלחה עם הלינוקס ישלך הרבה אתרים טובים שיעזרו לך כמו:
whatsup
ubuntu-il.com
HWZONE
ולא חסר,בהצלחה 😃

אנטי מיקרוסופט?
אני לא מבין את הקטע של האנשים שמנסים לדחוף לינוקס לכל מקום,לא שאני ביל גייטס אבל זה מיותר להציג את לינוקס בכוח כאל מערכת הפעלה יותר טובה.
יש אנשים שבקושי מריצים וינודס ואין להם סיבה לעבור ללינוקס בלי סיבה מספיק טובה.
כמשתמש מקצועי וכבד תמיד העדפתי את וינדוס,אפילו סביבת דיבוג נורמלית אין בלינוקס.
לoffice וvisual studio אין מתחרים למשל...

נערך לאחרונה:
לא התכוונתי להשמיץ,אני לא אומר שלינוקס מערכת הפעלה גרועה,להיפך היא טובה,רציתי להדגיש שהיא לא הכי ידידותית למשתמש הממוצע ואין יתרון בלעבור ללינוקס ללא סיבה מוצדקת.
אתה משתמש בלינוקס למשחקי מחשב?לא לזה התכוונתי....
(אתה גם לא צריך לקורא לאנשים טפשים באופן עקיף)

המשחקים בלינוקס מעפנים,אני משחק בPC ^^
והתכוונתי שאני לא אוהב שכותבים סתם דברים על לינוקס,אפילו אם לא מתכוונים 😛

M_A אני ממש לא מסכים איתך היא הרבה יותר ידידותית[ubuntu] והיא לפחות עושה רק מהשאתה אומר לה ולא דברים אחרים מעצבנים כמו drwaston [סתם דוג' יש עוד הרבה]
מספיק שאתה יודע אנגלית ברמה בסיסית ויודע להשתמש בגוגל בתור מספק תשובות אתה יכול לעשות כל מה שבא לך בצורה מאובטחת יותר ובצורה מהירה יותר וגם יציבה יותר

מומין תרשם לwhatsup תלמד לא מאט 😃

עבדתי עם UBUNTU והייתה מאוד נוחה,יציבה ונראית טוב, ברגע שרציתי להוריד תוכנות בשביל הלימודים עברתי לוינדוס כי קשה למצוא את הגרסאות בשביל הלינוקס(כי רוב האנשים משתמשי וינדוס)
חוץ מזה לינוקס זה חשוב כי זה קוד פתוח,אנשים לומדים,אנשים משפרים,אנשים עובדים על זה והכל בחינם!
לראות מערכת הפעלה מבפנים זה מאוד חשוב להפצת ידע חופשי 😃

1. תחפש בהגדרות. אם אני לא טועה, אפשר לבחור בעברית עוד בזמן ההתקנה.

2. עם הפקודה mount(תתרגל לחפש בגוגל). או, למעלה יש לך places, ואז תבחר במחיצה של הוינדוס.

3. אתה יכול לבחור לשמור אותם כקבצי doc, לפי מיטב זכרוני(אני כרגע על וינדוס).

4. כן

עוד גאון הגיע לפורום?
אני אמרתי את דעתי בעניין לא אמרתי שזה משכולם חושבים ושאת עובדה.
אני אומר אם יש לך כבר וינדווס נורמלי כמו XP למה לעבור למשו שחדש בשבילך ולודווקא יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית