הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על ה SQUAT שלי?

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שלום, הסקווט השלישי או הרביעי שלי ואני מתאמן בעיקר על טכניקה, מה דעתכם?
לדעתי, שים לב לחזרה השלישית ורביעית, משום מה לא ישרתי את הגב עד הסוף, זה טוב או לא?
בחזרה הראשונה והשנייה אני עולה מהר מידי, בחזרה השנייה אני גם עולה עקום, בחזרה השלישית והרביעית הלך בסדר גמור בהנחה שלא צריך ליישר את הגב עד הסוף.. חוץ מזה המשקל הוא קטן 5KG וזה לא כזה קל לכתפיים אבל אני מעלה ל10KG ביום שני..

להבא, אני אנסה לשפר מה שרשמתי לעיל, מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממה ששמתי לב:

1. גלישת ברכיים (לקחת אחורה)
2. ירידה טיפה יותר עמוק
3. כפפות ונעלי ספורט:🙁

קודם כל המוט לא במקום הנכון, כשהוא יהיה במקום הנכון ניתן יהיה להתייחס לביצוע כי כרגע אתה מתעסק יותר מדי בלייצב את המוט. אתה שם את המוט גבוה אבל יורד כמו ב LB. אז או שתנסה לרדת ישר ולעלות ישר עם גב אנכי לרצפה, ללא היפ דרייב, או שתוריד את המוט לשקע שנוצר ותבצע סקוואט עם מוט נמוך.

קודם כל המוט לא במקום הנכון, כשהוא יהיה במקום הנכון ניתן יהיה להתייחס לביצוע כי כרגע אתה מתעסק יותר מדי בלייצב את המוט. אתה שם את המוט גבוה אבל יורד כמו ב LB. אז או שתנסה לרדת ישר ולעלות ישר עם גב אנכי לרצפה, ללא היפ דרייב, או שתוריד את המוט לשקע שנוצר ותבצע סקוואט עם מוט נמוך.

אחי אין גב אנכי לרצפה בHB

6a00d834515d6769e2010537182b44970b-500wi

האמצעי זה HB

לא אפשרי להיות עם גב אנכי אבל זאת השאיפה, החזה מורם לעומת LB, המוט במרכז הכובד לאורך התנועה

"אנכי" זו הגזמה, התכוונתי לאנכי יותר, ז"א זווית גדולה יותר

נערך לאחרונה:
אני רואה שאתה מתאמן בגלי גיל, אני ועוד כמה חברים שלי מתאמנים שם, אם אני אראה אותך אני יגיד לך כבר שלום ויעזור לך, או יש מצב גם תראה שם את עידן, הוא 1.80 משו כזה, תמיד עם גופיה לבנה ומכנסים קצריים, אתה תראה בן אדם שעושה סקוואט כבד תדע שזה הוא חחחח אז תבקש ממנו עזרה אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שאתה מתאמן בגלי גיל, אני ועוד כמה חברים שלי מתאמנים שם, אם אני אראה אותך אני יגיד לך כבר שלום ויעזור לך, או יש מצב גם תראה שם את עידן, הוא 1.80 משו כזה, תמיד עם גופיה לבנה ומכנסים קצריים, אתה תראה בן אדם שעושה סקוואט כבד תדע שזה הוא חחחח אז תבקש ממנו עזרה אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.
וואלה? אם תראה אותי תגיד שלום 😃
אני לא ממש צריך עזרה, אבל אני אשמח לקבל חוות דעת וייעוץ, תלוי עד כמה ניסיון יש לך.
נוכל גם לקבוע ללכת לגלי גיל ביחד אם באלך.. אני בא כל יום שני,רביעי, בשעה 18:30 בערב אני בערך שם וביום שישי בבוקר בערך ב 10:30.

פשוט תגיד לו לחפש את המשוגעים שמנסים למשוך כל אימון RM1 חדש בדדליפט 🙌

מנח של המוט לא תקין
להרים מרפקים ולהוציא חזה

שב אחורה ולא למטה
ברכיים גולשות, תלחץ מהעקב ולא מהאצבעות
בגדול תוציא מעט ברכיים קדימה, תעצור אותם ותדחף חזק לצדדים ותשב אחורה

חסר לך עומק
המשקל ממש קל שקשה לעשות איתו סקוואט נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית