הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשטרה נגד סלקציה במועדונים

בארצות רבות וענקיות אין סלקציה, ויש הרבה יותר חומר אנושי בעייתי. מה שצריך זה בעיקר אבטחה טובה מאוד וזמינות מהירה של המשטרה, שני דברים שאין בארץ.

• פותח/ת השרשור
ההבדל בין אבטחה לסקלציה הוא דק מאד. אני פשוט לא מבין למה זה רע שאני לא רוצה שאנשים מסוימים יבלו איתי.
למה בכניסה למועדון זה גזענות ובכניסה לבית שלי זה תקין

ההבדל בין אבטחה לסקלציה הוא דק מאד. אני פשוט לא מבין למה זה רע שאני לא רוצה שאנשים מסוימים יבלו איתי.
למה בכניסה למועדון זה גזענות ובכניסה לבית שלי זה תקין

אני לא חושב שזה רע להעיף אנשים ממקומות, אני חושב שהסלקציה בארץ כמו שהיא כיום לא עובדת, כי היא מסתמכת בעיקר על מראה, כי אין לה שיניים לעשות כלום וכי הנוכחות של המשטרה רחוקה מלהרתיע.
אתה בכלל לא קובע מי יבלה איתך בסלקציה, המועדון קובע את זה שרירותית בשבילך (יכול להיות שתגיע עם חבר שאתה רוצה לבלות איתו, אתה תיכנס והוא לא).

מי יוצא למועדונים בכלל ?

אני גם לא בקטע.. לא מצליח להבין איך אפשר להינות שמתייחסים אליך כמו בהמה(בסלקציה) וכמו פראייר(בבאר)

אם כבר אז או פאב שכונתי או דאנס-בר לא פלצני

או הפאב של הקיבוץ 😃

סלקציה זה דבר מעולה, כשהיא נעשת בדרך נכונה.
אין מה לעשות, בין אם נרצה ובין אם לא, כולם לא מסתדרים עם כולם וככה העולם עובד.
בארץ ה-"סלקטור" זה סתם איזה אהבל, בחו"ל זה בן אדם רציני ויש דורמנים רציניים שזה המקצוע שלהם.
ברוב המקומות בארץ הסלקטור\דורמן לא יותר טוב מהבן אדם שהוא לא מכניס.
עדיף שמישהו יעלב שלא הכניסו אותו, מאשר שמישהו יחטוף מכות רצח או דקירה.

אין מה לעשות - כדי שמקום ישמור על רמה מסויימת - או כדי למנוע מצבים שיש 100 גברים על 2 וחצי בחורות או מצב שמכניסים ערסים מפגרים או מסוממים זה דבר שדופק מוניטין או את הכיף במועדון.

סלקציה זה בסדר כל עוד אני בצד הנכון שלה 😃
אבל ברצינות, זה זה רע שמישהו שרוצה לבלות בכיף צריך לקבל זין לפנים רק כי הוא נראה{ שונה\מאיים\בא עם יותר מדי חברים }.
אבל אני אישית מבסות בדרך כלל שאנשים {שונים\מאיימים\באים עם יותר מדי חברים} נשארים בחוץ.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה כול הערסים למיניהם לא פותחים מועדון לערסים ואז יפתרו כול בעיות הסלקציה.
אם הם כול כך רוצים לבלות שיפתחו פאב משל עצמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית