הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צילום מישהו?

אחלה HDR ב Glass Nature.
עם הHDR על הזברה זה נראה כמעט כאילו הרגליים שלה נעלמות שם באיזה נקודה, יצא אחלה.

יפה מאוד.

לא ממש מבין בזה אבל יש שם תמונה של מכונית כחולה ועוד אחת אדומה
muscle cars
קראת לזה.. אחת התמונות...

סתם שאלה, כמה זמן לוקח לך לעבוד על תמונה כזאת מהרגע שאתה מעלה אותה למחשב ועד שסיימת?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד.

לא ממש מבין בזה אבל יש שם תמונה של מכונית כחולה ועוד אחת אדומה
muscle cars
קראת לזה.. אחת התמונות...

סתם שאלה, כמה זמן לוקח לך לעבוד על תמונה כזאת מהרגע שאתה מעלה אותה למחשב ועד שסיימת?

תלוי,יכול לקחת 10 דקות,יכול להגיע גם לחצי שעה.

תתקן את שם התמונה "Unperfect Beauty" ל-"Imperfect Beauty" ואת "Haunted Enterance" ל-"Haunted Entrance".

• פותח/ת השרשור
Cygnus,תודה.

Avocado,כן,אני עובד עם פוטומטיקס.

אני חייבת להודות שאני לא כל כך אוהבת צילום ודי נדיר שתמונות מצולמות עושות לי משהו - אבל מכל התמונות אני מאד אהבתי את זו של מגדל פיזה. יש בה משהו מאד מרתק - אני חושבת שזה גם הצילום וגם הבחירה של זמן ומזג אויר 😃

• פותח/ת השרשור
אני חייבת להודות שאני לא כל כך אוהבת צילום ודי נדיר שתמונות מצולמות עושות לי משהו - אבל מכל התמונות אני מאד אהבתי את זו של מגדל פיזה. יש בה משהו מאד מרתק - אני חושבת שזה גם הצילום וגם הבחירה של זמן ומזג אויר 😃

קשה לך בטח לתאר כמה עצבים עלתה לי התמונה הזאת.
כשהגעתי לשם היה גשם וזה היה כבר ערב,הייתי מת לצלם את המגדל הזה,אבל הייתי צריך משהו יציב לשים עליו את המצלמה שלא תזוז גם לא מ"מ במשך 6 שניות בישביל לצלם בחשיפה ארוכה,ולא היה פשוט כלום.
בסוף שמתי על פח אשפה שהיה שם והחזיקו מעלי מטריה תוך כדי.🤡

התחביב 'המרכזי' שלי הוא פיתוח משחקי מחשב תלת/דו מימדיים למחשב,לקונסולות, ולאייפון.
יש לי עוד תחביבים פחות כמו לנגן על אורגן כשאני רוצה לנקות את הראש.
יום מצויין!

מסכים ב-100% אחלה תמונות ,מאוד אהבתי למרות שאני לא מבין בעיבוד תמונות,
או בצילום מקצועי כלל... .

• פותח/ת השרשור
Italian Beauty צולמה ביד אליהו(היכל נוקיה).

• פותח/ת השרשור
גם צילמתי וגם ערכתי.
אני לא מרגיש שלם עם עצמי לעצב תמונות של מישהו אחר,אלא אם כן הוא ביקש,אבל בטח ובטח שלא להעלות אותן לגלריה שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית