הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי כמה זמן מתחילים לראות תוצאות מהטסט'

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
היי..
אני כבר שבועיים בערך בסייקל 1 של טסט' ודיבול.
עד כה, ראיתי עלייה רק מהדיבול במשקל גוף, רציתי לדעת מאיזה שבוע אמורים בעיקרון כבר להרגיש את הטסט' בגוף, מבחינת עלייה במשקל הגוף כוח וכו', כי בנתיים אני כבר לא זז במשקל למרות ההוספת קלוריות לתפריט, אני לא זז..

תודה רבה.

ניראלה זה נכנס תוך שבועיים בערך בגלל זה לוקחים את הדיאנבול כידאי להביא פוש בתחילת הסייקל.
מה שיש לי להגיד לך שאתה צריך לתת לזה זמן והסיבה לזה שאתה לא עולה במשקל כנרא בגלל תזונה לקויה שלא מתאימה לסייקל או בגלל שדפקו אותך אם חומרים

• פותח/ת השרשור
בכיף . ובהצלחה. תעדכן איך התוצאות 😉

אני בדיוק היום כבר חודש בסייקל.
אין עדין שינוי בכוח,במסה, אין תופעות לוואי כמו חרמנות,ספיחת נוזלים וכו'.. אני מרגיש כאילו אני לוקח מים אין לי מוטיבציה להתאמן לאכול כלום.. אני פשוט מדוכא בגלל שאני לא רואה תוצאות.

במאמר באתר קראתי שלוקח כ-8 שבועות לראות תוצאות, ובמקום אחר נאמר לי שכאחרי 10 יום החומר כבר מתחיל להשפיע, וחלק אומר שאחרי 3-4 שבועות אני כבר משתגע.

הוספתי קלוריות אני אוכל כבר מעל למשקל שלי, ועדין כלום לא מתקדם 🤫

אני בדיוק היום כבר חודש בסייקל.
אין עדין שינוי בכוח,במסה, אין תופעות לוואי כמו חרמנות,ספיחת נוזלים וכו'.. אני מרגיש כאילו אני לוקח מים אין לי מוטיבציה להתאמן לאכול כלום.. אני פשוט מדוכא בגלל שאני לא רואה תוצאות.

במאמר באתר קראתי שלוקח כ-8 שבועות לראות תוצאות, ובמקום אחר נאמר לי שכאחרי 10 יום החומר כבר מתחיל להשפיע, וחלק אומר שאחרי 3-4 שבועות אני כבר משתגע.

הוספתי קלוריות אני אוכל כבר מעל למשקל שלי, ועדין כלום לא מתקדם 🤫
אני גם אחריי חודש עם אותו הסייקל והתחלתי להרגיש את הבום הרציני לפני בערך שבוע אבל אצלי זה סייקל שני אז אני מכיר את ההרגשה.
אולי אתה מצפה ליותר מידי... יש פאמפ חזק מאוד בזמן האימון{פאמפ חזק מהרגיל}? אם לא זה לפי דעתי סיבה לדאגה אם כן לפי דעתי אתה לא יודע להבחין בעלייה כח.

• פותח/ת השרשור
בשבוע ה-1 היה פאמפ מטורף, הרגשתי את החזה מתפוצץ עד מצב שלא יכולתי לעבוד עליו כבר.
והתוצאות היו ממש יפות בהתחלה, עכשיו אני מרגיש שאני פשוט דוחף מים לעצמי, אני תקוע על אותו משקל כבר שבועיים כמעט, זה מחרפן.

כרגע אין פאמפ מטורף כמו שהרגשתי בשבוע ה-1 אבל אני מאמין שזה היה מהדיאנבול.. כי טסט' עדין לא השפיע

אתה אומר שאחרי חודש התחלת להרגיש את השינוי?... באיזה טסט' אתה משתמש, ושל איזה חברה ?

ההבדל בנינו שאני יודע למה לצפות אולי אתה מצפה ליותר מידי,כידוע החומרים לא אמורים להעיף אותך 10 קילו באויר אם לא תאכל בהתאם- וכדי לעלות 10 קילוגרם בתקופה של סייקל 8-12 שבועות צריך לאכול ממש הרבה.
בכל מקרה אני במקומך הייתי מעלה לפה תמונות של האמפולה או הויאל של החומר אולי אנשים פה יוכלו לעזור לך להבחין האם מדובר בזיוף.
אני משתמש באננט של נורמה יוון.

אם לא הרגשת את הדיבול אחרי מקס שבוע זה זיוף
1 גרם טסט בשבוע? מינון גבוה אתה אמור להרגיש אחרי מקס חודש עלייה חזקה בכוח בנוזלים ואצלי יש תמיד עיבוי של הקול. אולי נפלת על אנדר דאוז*

• פותח/ת השרשור
אם לא הרגשת את הדיבול אחרי מקס שבוע זה זיוף
1 גרם טסט בשבוע? מינון גבוה אתה אמור להרגיש אחרי מקס חודש עלייה חזקה בכוח בנוזלים ואצלי יש תמיד עיבוי של הקול. אולי נפלת על אנדר דאוז*

את הדיבול הרגשתי גבר, עליתי איתו יפה מאוד עוד בשבוע ה-1.
לא הרגשתי עלייה חזקה בכוח, אבל עליתי יפה מאוד.

500 מ"ג טסט' אנטט מחולק ל-2 זריקות בשבוע.

התחלתי להרגיש צבירת נוזלים קצת מאתמול.. בגדול במהלך השבוע ה-4 עכשיו אני צריך להתחיל להרגיש עלייה בכוח, ובמסה?..

• פותח/ת השרשור
אחי כל זריקה 250 מ"ג=500 מ"ג בשבוע, וזה סייקל 1.

הויאל מקורי מאה אחוז, נקנה מבנאדם אמין ומוכר.

היום הרגשתי עלייה בכוח, ובפאמפ, כמו כן היקף יד עלה גם בחצי ס"מ..
ובאופן כללי היקף יד עלה ב- 3 ס"מ בחודש.
ואני בדיוק חודש ויומים משתמש.

כמו ש-zakan אמר, גם הוא הרגיש את העלייה אחרי חודש, אם חומר של נורמה.. אז אני מבין מכך שכל אדם מרגיש את החומר לאחר זמן שונה, יש כאלה אחרי שבועיים, ויש כאלה אחרי חודש.. רק הזמן יגיד, עד שבוע הבא היו תוצאות ברורות יותר בנתיים היום הרגשתי כוח, ופאמפ חזק יותר..

אני יעדכן.

אחי כל זריקה 250 מ"ג=500 מ"ג בשבוע, וזה סייקל 1.

הויאל מקורי מאה אחוז, נקנה מבנאדם אמין ומוכר.

היום הרגשתי עלייה בכוח, ובפאמפ, כמו כן היקף יד עלה גם בחצי ס"מ..
ובאופן כללי היקף יד עלה ב- 3 ס"מ בחודש.
ואני בדיוק חודש ויומים משתמש.

כמו ש-zakan אמר, גם הוא הרגיש את העלייה אחרי חודש, אם חומר של נורמה.. אז אני מבין מכך שכל אדם מרגיש את החומר לאחר זמן שונה, יש כאלה אחרי שבועיים, ויש כאלה אחרי חודש.. רק הזמן יגיד, עד שבוע הבא היו תוצאות ברורות יותר בנתיים היום הרגשתי כוח, ופאמפ חזק יותר..

אני יעדכן.
לפי מה שאתה מתאר אתה עולה יפה מאוד 3סמ בהיקף יד זה יפה מאוד. לא כל אחד מרגיש כמו אריה בכלוב על סייקל זה מאוד אינדווידואלי. תמשיך לעקוב אחרי המשקל שלך והיקפים ותשנה את התזונה בהתאם. על תילחץ יותר מדי תתאמן חזק תכאל טוב ותנוח התוצאות יגיעו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית