הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בין הדברים הכי מצחיקים שראיתי באינטרנט איי פעם

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
על זה אמר איינשטיין : "יש שני דברים אינסופיים - היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון"

אויויוי לא הצלחתי לראות עד הסוף 😳

כדאי לך, זה הולך ונהיה יותר מגוחך לקראת הסוף (מצד הקריין, שאני מוכרח להודות שאני לא סובל את היהירות שלו בשום סרטון שהוא הפיק עד היום).

ראיתי 80% בערך וזה מגוחך יותר מדי אני לא עומד בדברים כאלה. וכן, זה די קאונטר פרודוקטיבי למטרתו להביע יהירות או גישה שלילית כלשהי. או שמטרתו היא בסה"כ לרדת על הטיפשים האלה ואז זה יוצא אחלה 😛

נערך לאחרונה:

דווקא עם הסרטון הזה יש לי קצת בעיה.

כשאמנון דיבר על מבנה התא וכו... הוא לא אמר זאת כדי להראות ידע במיקרו ביולוגיה של האדם, הוא אמר זאת כדי להראות את הגדולה של אלוהים לדעתו. לכן אם הוא הוא טעה ב20 מיליון או 50 מיליון מה זה משנה? זה סתם להיכנס לקטנות לדעתי.

ואני לא מסכים לדבי הידע של האדם. אני חושב שזה שמייחד זה התודעה של האדם לאו דווקא הידע. המים המזוהמים לא הגיעו משום מקום כן? האדם גם גרם לזה
אבל זה כבר לא כל כך קשור לדיון

דווקא עם הסרטון הזה יש לי קצת בעיה.

כשאמנון דיבר על מבנה התא וכו... הוא לא אמר זאת כדי להראות ידע במיקרו ביולוגיה של האדם, הוא אמר זאת כדי להראות את הגדולה של אלוהים לדעתו. לכן אם הוא הוא טעה ב20 מיליון או 50 מיליון מה זה משנה? זה סתם להיכנס לקטנות לדעתי.

אני לא מסכים איתך מהסיבה שאני שונא כשמישהו מתחיל לנסות להבריק בידע שלו,על מנת להרשים,וזורק מספרים כלכך מדוייקים(למי שאין מושג בזה) כשבעצם בפועל הוא רק מוציא שטויות מהפה ועושה מעצמו צחוק מול אנשים שדווקא יש להם מושג בזה.
אם אין לבנאדם מושג,במקום להמציא עובדות מדעיות,שימצא דרכים אחרות לבטא את החשיבות של ה' בישבילו.

כמעט בכל שיעור פיזיולוגיה אחד המרצים מתחיל לצחוק על דתיים/בורים/צמחונים/אנטי-אבולוציוניים וכו'.
זה הרבה יותר מצחיק כשזה בא מהם. זה מין טרנד חדש כזה בקרב מרצים 😃
הקורס היחיד שלא צחקו בו על אנשים דווקא היה אבולוציה.

המצחיק הוא שלאף אחד אין באמת מושג מה זה אבולוציה וכולם מדברים על זה ומאמינים בזה מבלי להאמין.
אני מניח ש90 אחוז מהאנשים יענו לשאלה מהי אבולוציה ב"מוצא האדם מן הקוף" שזה שטות אחת גדולה.
אז לצחוק על אחרים זה קל, אבל תהיה בטוח שלא יצחקו גם עליך.
"אבות אבותינו היו צמחוניים"- מאיפה הוא הביא את זה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמעט בכל שיעור פיזיולוגיה אחד המרצים מתחיל לצחוק על דתיים/בורים/צמחונים/אנטי-אבולוציוניים וכו'.
זה הרבה יותר מצחיק כשזה בא מהם. זה מין טרנד חדש כזה בקרב מרצים 😃
הקורס היחיד שלא צחקו בו על אנשים דווקא היה אבולוציה.

המצחיק הוא שלאף אחד אין באמת מושג מה זה אבולוציה וכולם מדברים על זה ומאמינים בזה מבלי להאמין.
אני מניח ש90 אחוז מהאנשים יענו לשאלה מהי אבולוציה ב"מוצא האדם מן הקוף" שזה שטות אחת גדולה.
אז לצחוק על אחרים זה קל, אבל תהיה בטוח שלא יצחקו גם עליך.
"אבות אבותינו היו צמחוניים"- מאיפה הוא הביא את זה?
עניתי את זה גם לחיים בפייסבוק
הם אכלו generalized food
שזה בעיקר עשבים, אגוזים, עלים ומעט בשר. זה גם תלוי כמה רחוק מסתכלים, ה
Hominid
הכי ישן שמצאו שאנחנו בעצם ממנו זה 6.8 מיליון שנה, ככל שמתקרבים יותר להווה הפורמולה בשיניים שלהם ובמיוחד השיניים הטוחנות מצביעות על אכילת בשר.

• פותח/ת השרשור
נכון אבל הם התבססו יותר על צמחים מאשר על בשר, ככל שמתקרבים להווה הם יותר ויותר עברו לאכול בשר מאשר צמחים.

• פותח/ת השרשור
זה בנתיים הכי ישן שמצאו, כנראה בשנים הבאות ימצאו משהו יותר ישן אי אפשר בדיוק לדעת.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sahelanthropus

לא אמרתי שהם צמחונים(גם רשמתי generalized food = אוכלים הכל), אמרתי שהם התבססו על צמחים ולכן הם היו צריכים בין היתר תוספתן. בתזונה של היום שאוכלים יותר בשר ודגנים זה לא כזה משמעותי יותר.

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי עכשיו שוב, כן הוא אמר שהם היו צמחונים וזו טעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית