הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופרקלאסיקו

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
real.vs.barca.sym.jpg

סוף סוף הגיע המשחק הגדול..ברצלונה VS ריאל מדריד
שנתחיל בהימורים?
2~1 לברצלונה עם משחק צמוד מאוד

נ.ב: לא יודע איך יצאה לי הכותרת ככה..תערכו לי בבקשה

נערך לאחרונה:
ערכתי לך.
לדעתי יהיה מאכזב.
איזה תיקו 0 או משהו בסגנון.

• פותח/ת השרשור
ערכתי לך.
לדעתי יהיה מאכזב.
איזה תיקו 0 או משהו בסגנון.

האמת אני ממש מנסה לא לחשוב ככה למרות שיש לי קצת הרגשה שזה מה שיהיה.
בשנה האחרונה מלא משחקים גדולים נגמרים כשעמום..מקווה שלא יהיה ככה גם היום.

ותודה רבה על העריכה

חחחח יש לי תאורית קונספירציה שמוריניו הפסיד בכוונה כדי שאחר כך ידפוק להם זיין בצאמפיונס במידה והם יפגשו אחרי שהם יבואו עם הרבה בטחון בגלל נצחון כזה...

לא יודע בארסה שחטה אותם אבל 5-0, ומוריניו מאמן כזה שמסוגל לכל דבר, לכו תדעו...

חחחח יש לי תאורית קונספירציה שמוריניו הפסיד בכוונה כדי שאחר כך ידפוק להם זיין בצאמפיונס במידה והם יפגשו אחרי שהם יבואו עם הרבה בטחון בגלל נצחון כזה...

לא יודע בארסה שחטה אותם אבל 5-0, ומוריניו מאמן כזה שמסוגל לכל דבר, לכו תדעו...
אתה חי בסרט גבר..
מוריניו ידע בעצמו, לא משנה עם איזה קבוצה ברגע שהוא בא לשחק פתוח מול בארסה רוב הסיכויים שהוא מקבל בראש.

מה שראינו אתמול זה הייתה תצוגה למופת של ברצלונה, איזה קלאסיקו ענק, באמת שהשפלה, אני כ"כ שמח.. והמסירה של מסי בגול הרביעי - הייתי בהלם, אבל הוא כבר לא יכול להפתיע אותי.. כי מסי זה מסי.

מה שכן.. מה לא הייתי נותן בשביל להיות אתמול בקאמפ נואו במשחק הגדול הזה.. כי בתכלס מי האמין? אני בתור אוהד בארסה התקשיתי להאמין שהם יבקיעו כ"כ בקלות מול ריאל מדריד של מוריניו, עם ההרכב החלומי של ריאל.. ובכל זאת קיבלו בראש.

ההרכב של ברצלונה והחיבור שיש להם עם המסירות, הטכניקה והמהירות - זה באמת קבוצה של פעם בדור.. נקווה שהם יתנו עוד כמה שנים טובות.

Vamos Barca! 😃

עד הקלאסיקו הבא.

אין מילה אחרת לתאר את מה שהיה אתמול חוץ מאשר חלום!.
את החיבור שיש בין השחקנים לבין עצמם ובין השחקנים למאמן שלהם כסף לא-קונה ואת זה ריאל לא מבינים.
אושר כזה לא חוויתי כבר הרבה זמן

אין קבוצה בעולם כרגע שמוסוגלת לעצור את ברצלונה, אולי יונייטד וזה גם אולי..

איך בשנים האחרונות מתרבים פה אוהדים של הקטאלונים,
להיות אוהד הצלחות אומנם זה כיף, כי אתה תמיד שמח שהקבוצה שלך מנצחת....
אבל זה לא נקרא להיות אוהד, לאהוד קבוצה בגלל שהיא הכי טובה בעולם וכרגע אין קבוצה יותר טוב ממנה זה מפגר...
יצא לי לשמוע על הרבה אנשים שאהדו את מנצ'סטר יונייטד בגלל שפעם היה להם שם גדול, ופתאום ברסה הופיעה אז פתאום הם אוהדי ברסה....
UH99
פאק מכבי...

אני לא אוהד של בארסה וגם לא של ריאל(אוהד של רומא), וברצלונה קבוצה טובה מאוד, אבל איזה הגזמות(קבוצה של פעם בדור?!), רק שנה שעברה מוריניו עם אינטר(ותסלחו לי אבל סגל השחקנים של בארסה בהרבה יותר טוב מאינטר), עשה להם בית ספר גם אם בונקר או לא, במשחק הראשון הוא שם לבארסה שלישיה.

זה הרי לא הבדל הרמות בין בראסה לריאל, זה כמו שלפני כמה שנים יונייטד נצחה את רומא 8-1, זה קורה, תופסים יום גרוע אין מה לעשות, נראה מה בארסה תעשה ברגעי האמת בליגת האלופות ובליגה...

הלו? משטרה? שלום, רציתי לדווח לכם על התעללות של 11 גברים באנשים חסרי ישע. "איפה?" בברצלונה

יש לריאל מזל שהמשחק שודר בספורט 5 ולא בספורט 5+

הכל בפייסבוק

אני לא אוהד של בארסה וגם לא של ריאל(אוהד של רומא), וברצלונה קבוצה טובה מאוד, אבל איזה הגזמות(קבוצה של פעם בדור?!), רק שנה שעברה מוריניו עם אינטר(ותסלחו לי אבל סגל השחקנים של בארסה בהרבה יותר טוב מאינטר), עשה להם בית ספר גם אם בונקר או לא, במשחק הראשון הוא שם לבארסה שלישיה.

זה הרי לא הבדל הרמות בין בראסה לריאל, זה כמו שלפני כמה שנים יונייטד נצחה את רומא 8-1, זה קורה, תופסים יום גרוע אין מה לעשות, נראה מה בארסה תעשה ברגעי האמת בליגת האלופות ובליגה...
סוף סוף בנאדם שפוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית