הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון של חבר

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אני יודע שהיו פה עוד 99999 כותרות של "סייקל ראשון" אבל זה קצת שונה.
חבר שלי מתאמן 8 שנים רציני, (סתם לצורך אינדיקציה, הוא עוזר בקניות כי הוא אוכל את כל הבית)
והוא תקוע במשקל ולא מצליח לעלות.
הוא רוצה סייקל ראשון והוא הלך לאיזה דילר שניסה לדחוף לו מלא חומרים.. טסט', סוסטנון, ועוד הרבה שלא השקעתי אפילו מאמץ בלהקשיב לו.
שורה תחתונה אני לא אגיד מחיר אבל הדילר רצה משכורת מכובדת.
אמרתי לו שהוא סתם רוצה לדחוף לו ושלא באמת מעניין אותו מה יקרה לו כי מה שמעניין אותו זה אך ורק הכסף.
אמרתי לו שיקח רק טסט', HCG ואם הוא רוצה להשתגע אז 4 שבועות ראשונים דיבול וגם הייתי מעדיף שלא..
אז הדילר אמר לו שיהיו לו כאבי שרירים ושהוא יהיה ממש מעוך ולא יהיה לו כוח לכלום, קיצר הפחיד אותו.
והוא אמר שיש לו איזה חומר בשם "מתן" וקיצר חירטט אותו כי הוא ראה שהוא לא מבין במחירים ובחומרים בפרט.

שורה תחתונה,
1. זה נכון שלא יהיה לו כוח לכלום בשבוע - שבועיים הראשונים אם הוא יעשה את הסייקל שאני אמרתי לו? (טסט' אננטט 500 מ"ג שבועי)
2. זה נכון כל העניין של הכאבי שרירים שהדילר אמר?
3. מישהו מכיר את החומר "מתן"?
4. הדליר אמר לו שהוא לא חייב חומר בסיס והציע לו ווינסטרול+אנאבר, מה אתם אומרים?
5. שני דילרים אמרו לו לעשות רק בסוף הסייקל HCG בניגוד לזה שאני אמרתי לו לכל אורך הסייקל, הם חיים במיתוס נכון?

אגב אני זוכר שהיה איזה וויכוח עם איזה אחד שלא השתמש בחומר בסיס פה בפורום ובסוף יצא שהוא צדק שהוא היה לפני תחרות או משהו כזה... מישהו זוכר?

תודה רבה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע הוא ממש ממש נמוך... משהו כמו 1.65 והוא דוחק משהו כמו 110 אם אני לא טועה ו100 עליון ועוד 130+- סקוואט השאר אני לא זוכר.
הוא שוקל 67 על משהו כמו 8% שומן.
נכון, משקל נוצה אבל הוא ממש נמוך וכשאתה רואה אותו אתה יכול לראות שהוא גדול מאוד יחסית לגובה שלו...
אגב הוא בן 24 עוד מעט 25

שמע הוא ממש ממש נמוך... משהו כמו 1.65 והוא דוחק משהו כמו 110 אם אני לא טועה ו100 עליון ועוד 130+- סקוואט השאר אני לא זוכר.
הוא שוקל 67 על משהו כמו 8% שומן.
נכון, משקל נוצה אבל הוא ממש נמוך וכשאתה רואה אותו אתה יכול לראות שהוא גדול מאוד יחסית לגובה שלו...
אגב הוא בן 24 עוד מעט 25

נשמע שבמקום לחפש מה להזריק

הוא צריך לחשוב על לאכול יותר ולבדוק את האימון שלו

זה ממש לא מצב להזרקה.. לפחות לדעתי.. שיעשה המ שהוא רוצה עם הגוף שלו.. אבל יש לוע וד שנות אור להתקדם בצורה טיבעית

להתחיל להזריק על 130 סקוואט זה מעורר רחמים

גבר אני ממש לא מסכים איתך בן אדם מתחיל להשתמש בחומרים רק שהוא מרגיש שאין לו עוד דרך שהוא עומד במקום וכבר ניסה הכל בצורה טבעית וזה ממש לא קשור למשקל שהוא מרים הבחור מתאמן 8 שנים יש אנשים שמתאמנים שנים ולא יגיעו למשקלים שבן אדם רק שנה מתאמן הכל תלוי בבן אדם מה לעשות יש אנשים שבורכו.

• פותח/ת השרשור
הוא מתאמן סייבורג במקרה?🤡

LOL האמת שהוא מתאמן סוג של AB כזה..
אבל לא חשוב, הוא מתאמן המון זמן ובטח שהוא הגיע לקצה הגבול הגנטי שלו.

נשמע שבמקום לחפש מה להזריק

הוא צריך לחשוב על לאכול יותר ולבדוק את האימון שלו

זה ממש לא מצב להזרקה.. לפחות לדעתי.. שיעשה המ שהוא רוצה עם הגוף שלו.. אבל יש לוע וד שנות אור להתקדם בצורה טיבעית

להתחיל להזריק על 130 סקוואט זה מעורר רחמים

לא יודע על איזה שנות אור או על איזה רחמים אתה מדבר אבל כמו שאמרתי כבר, הוא בגובה של 1.65 אולי פחות והוא שוקל 67 ומרים משקלים יפים יחסית לגודל שלו.
הוא יושן מספיק, אוכל מספיק, מתאמן מספיק.
אגב אני מחזק את מה שbeck אמר.

---------- התגובה התווספה ב 06:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:54 ----------

קיצור של Methandrostenolone - (דיבול)

http://en.wikipedia.org/wiki/Methandrostenolone

אגב תודה!

אני יודע שהיו פה עוד 99999 כותרות של "סייקל ראשון" אבל זה קצת שונה.
חבר שלי מתאמן 8 שנים רציני, (סתם לצורך אינדיקציה, הוא עוזר בקניות כי הוא אוכל את כל הבית)
והוא תקוע במשקל ולא מצליח לעלות.
הוא רוצה סייקל ראשון והוא הלך לאיזה דילר שניסה לדחוף לו מלא חומרים.. טסט', סוסטנון, ועוד הרבה שלא השקעתי אפילו מאמץ בלהקשיב לו.
אמרתי לו שהוא סתם רוצה לדחוף לו ושלא באמת מעניין אותו מה יקרה לו כי מה שמעניין אותו זה אך ורק הכסף.
אמרתי לו שיקח רק טסט', HCG ואם הוא רוצה להשתגע אז 4 שבועות ראשונים דיבול וגם הייתי מעדיף שלא..
אז הדילר אמר לו שיהיו לו כאבי שרירים ושהוא יהיה ממש מעוך ולא יהיה לו כוח לכלום, קיצר הפחיד אותו.
והוא אמר שיש לו איזה חומר בשם "מתן" וקיצר חירטט אותו כי הוא ראה שהוא לא מבין במחירים ובחומרים בפרט.

שורה תחתונה,
1. זה נכון שלא יהיה לו כוח לכלום בשבוע - שבועיים הראשונים אם הוא יעשה את הסייקל שאני אמרתי לו? (טסט' אננטט 500 מ"ג שבועי)
5. שני דילרים אמרו לו לעשות רק בסוף הסייקל HCG בניגוד לזה שאני אמרתי לו לכל אורך הסייקל, הם חיים במיתוס נכון?

אגב אני זוכר שהיה איזה וויכוח עם איזה אחד שלא השתמש בחומר בסיס פה בפורום ובסוף יצא שהוא צדק שהוא היה לפני תחרות או משהו כזה... מישהו זוכר?

תודה רבה לעוזרים!
ההמצה שלך לסייקל היא מצויינת. 10 שבועות של 500מג טסט בשבוע 500 יחידות HCG פעם בשבוע PCT של כלומיד וטמקוסיפן. שלא יקשיב לכל הזיוני שכל של הדילרים ושלא יבלבלו אותו כל הקישקושים שהוא שומע זה בגדר חלמאות.

זה קישקוש מקושקש.
קישקוש מקושקש
דיאנבול
קישקוש מקושקש לא יהיה לו חשק מיני על סייקל כמו שהציע לו הדילר.
על סייקל של חומרים מבוססי טסט ו DHT מומלץ לקחת HCG במהלך הסייקל זה בוודאות יביא להתאוששות מהירה יותר

• פותח/ת השרשור
ההמצה שלך לסייקל היא מצויינת. 10 שבועות של 500מג טסט בשבוע 500 יחידות HCG פעם בשבוע PCT של כלומיד וטמקוסיפן. שלא יקשיב לכל הזיוני שכל של הדילרים ושלא יבלבלו אותו כל הקישקושים שהוא שומע זה בגדר חלמאות.

זה קישקוש מקושקש.
קישקוש מקושקש
דיאנבול
קישקוש מקושקש לא יהיה לו חשק מיני על סייקל כמו שהציע לו הדילר.
על סייקל של חומרים מבוססי טסט ו DHT מומלץ לקחת HCG במהלך הסייקל זה בוודאות יביא להתאוששות מהירה יותר

תודה רבה!
עזרת לי מאוד, ובקשר לPCT אם הוא עושה רק טסט' או טסט'+דיבול אז זה יהיה בסדר לעשות אותו רק עם נולבה?(טמוקסיפן)

גבר אני ממש לא מסכים איתך בן אדם מתחיל להשתמש בחומרים רק שהוא מרגיש שאין לו עוד דרך שהוא עומד במקום וכבר ניסה הכל בצורה טבעית וזה ממש לא קשור למשקל שהוא מרים הבחור מתאמן 8 שנים יש אנשים שמתאמנים שנים ולא יגיעו למשקלים שבן אדם רק שנה מתאמן הכל תלוי בבן אדם מה לעשות יש אנשים שבורכו.

אתה טוען שהבחור הגיע לשיא היכולת הגנטית שלו על משקל גוף של 67 ו 130 סקוואט?

בעוד שאחי בן ה 13 וחצי שמתאמן חצי שנה .. שוקל 70 קילו ועושה 120 סקוואט? [סרטונים בקרוב למי שדואג לחוב.. למרותש כבר העלתי לא מזמן סרטון שלו ב 112.5 🤡]

67 קילו על 1.65 ב 8% שומן.. אלו אכן נתונים מרשימים
אבל לא קרובים אפילו לפוטנציאל הגנטי

אני מסכים איתך שהרבה תלוי בגנטיקה.. אבל לא ב 130 קילו סקוואט..
שילמד להתאמן משאר שיחפש מה להזריק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה טוען שהבחור הגיע לשיא היכולת הגנטית שלו על משקל גוף של 67 ו 130 סקוואט?

בעוד שאחי בן ה 13 וחצי שמתאמן חצי שנה .. שוקל 70 קילו ועושה 120 סקוואט? [סרטונים בקרוב למי שדואג לחוב.. למרותש כבר העלתי לא מזמן סרטון שלו ב 112.5 🤡]

67 קילו על 1.65 ב 8% שומן.. אלו אכן נתונים מרשימים
אבל לא קרובים אפילו לפוטנציאל הגנטי

שילמד להתאמן

אין קשר לבין זה שאח שלך בן 13 ומרים 200 קילו סקוואט לבין זה שהחבר שלי מרים 130 סקוואט, כל אחד ואיך שהתברך.
חבר שלי אוכל, יושן, מתאמן.
זה שהוא מתאמן AB ולא SS או משהו לא אומר שהוא יכול להתקדם יותר.
SS = התקדמות מהירה יותר.
אבל לטווח הארוך זה לא הכי משנה איזה תכנית תעשה, אתה תגיע לאותה נקודה.

אתה באמת טוען שאין קשר בין זה שהוא מתאמן שנים והגיע ל 130 קילוס קוואט
לבין זה שיש לו עוד לאיפה להתקדם בצורה טיבעית?

זה לא ש 130 קילו סקוואט זה משקל כל כך כבד שרק מעטים לאורך ההיסטוריה הגיעו לזה

אם הוא היה שוקל עוד 10-15 קליו על אותו אחוז שומן זה היה סיפור אחר...
שוב.. שיעשה מה שהוא רוצה עם הגוף שלו... אבל לפי הנתונים יש לו עוד המון המון להתקדם לפני הזריקה הראשונה

שיהיה בהצלחה

לבין זה שיש לו עוד לאיפה להתקדם בצורה טיבעית?

זה לא ש 130 קילו סקוואט זה משקל כל כך כבד שרק מעטים לאורך ההיסטוריה הגיעו לזה

שוב.. שיעשה מה שהוא רוצה עם הגוף שלו... אבל לפי הנתונים יש לו עוד המון המון להתקדם לפני הזריקה הראשונה

שיהיה בהצלחה

אח שלי משקלים זה לא פרמטר ואת זה כל בן אדם שמתאמן רציני ומבין תתחום יוכל להסכים איתי שוב רק חיזקת את המילים שלי לגבי מה שאמרת על אחיך.!
יש אנשים שירימו 160 בבנצ׳ ואין להם פרופורציה לגוף אתה לא מחפש את העלייה במשקלים דרך החומרים אתה מחפש את התוצאה הסופית שהגוף יגיע אליה( אם זה מסה או חיטוב) מה שהוא לא הצליח להגיע בצורה נקייה גנטית כמו שאתה קורה לה.
שוב יש מחסום שהגוף לא מצליח לשבור ואז מגיע החשיבה על חומרים, אני לא אומר שאין מצב להתקדם בצורה טבעית ברור שאפשר רק מה שייקח לך שנים אתה דופק פה בסייקל אחד.
אני לא מכיר תבחור אבל תסכים איתי שבחור שמתאמן 8 שנים זה לא אחד שבתחילת הדרך.

לבין זה שיש לו עוד לאיפה להתקדם בצורה טיבעית?​

זה לא ש 130 קילו סקוואט זה משקל כל כך כבד שרק מעטים לאורך ההיסטוריה הגיעו לזה​

שוב.. שיעשה מה שהוא רוצה עם הגוף שלו... אבל לפי הנתונים יש לו עוד המון המון להתקדם לפני הזריקה הראשונה​

שיהיה בהצלחה​
אין קשר בין משקל למצוי הפוטנציאל הגנטי הנתונים של הבחור פלוס הוותק שלו הם סבבה לגמרי ואם הוא רוצה להתחיל להזריק זה הזמן.

תודה רבה!
עזרת לי מאוד, ובקשר לPCT אם הוא עושה רק טסט' או טסט'+דיבול אז זה יהיה בסדר לעשות אותו רק עם נולבה?(טמוקסיפן)
ממש. רק טמוקסיפן זה לא מספיק כדי להתאושש יש לקחת HCG במהלך הסייקל ומומלץ גם לשלב כלומיד עם הטמוקסיפן כי לכלומיד יש את היכולת לגרות את היותרת להפריש LH

אח שלי משקלים זה לא פרמטר ואת זה כל בן אדם שמתאמן רציני ומבין תתחום יוכל להסכים איתי שוב רק חיזקת את המילים שלי לגבי מה שאמרת על אחיך.!
יש אנשים שירימו 160 בבנצ׳ ואין להם פרופורציה לגוף אתה לא מחפש את העלייה במשקלים דרך החומרים אתה מחפש את התוצאה הסופית שהגוף יגיע אליה( אם זה מסה או חיטוב) מה שהוא לא הצליח להגיע בצורה נקייה גנטית כמו שאתה קורה לה.
שוב יש מחסום שהגוף לא מצליח לשבור ואז מגיע החשיבה על חומרים, אני לא אומר שאין מצב להתקדם בצורה טבעית ברור שאפשר רק מה שייקח לך שנים אתה דופק פה בסייקל אחד.
אני לא מכיר תבחור אבל תסכים איתי שבחור שמתאמן 8 שנים זה לא אחד שבתחילת הדרך.

גם בחור שהתאמן 8 שנים יכול להיות עדיין מתאמן מתחיל... [הוא לא מתחיל.. אבל אני בספק אם הוא לא יצליח להתקדם מתוכנית בהתקדמות שבועית עם הוא יאכל כמו שצריך]

שוב אמרתי.. אם הוא רוצה להזריק.. בבקשה
אני הייתי במקומו מחפש מה לשנות בתוכנית ואיך אני מעלה את המשקל גוף ומשקלי העבודה

נערך לאחרונה:
אני יודע שהיו פה עוד 99999 כותרות של "סייקל ראשון" אבל זה קצת שונה. - מה בדיוק שונה זה כבר מתחיל להשמע כמו תקליט שרוט ?
חבר שלי מתאמן 8 שנים רציני, (סתם לצורך אינדיקציה, הוא עוזר בקניות כי הוא אוכל את כל הבית) - יש פה טעות לוגית, לקנות אוכל לא מעיד על אימונים אפקטיביים, בנוסף 8 שנים גם לאדם עם הגנטיקה הכי מחורבנת זה מגוכח, יש עוד טעות אם הוא אוכל את כל הבית להיכן נעלמות הקלוריות ? הוא רץ מרתון פעמיים בשבוע ולא סיפרת לנו ? 67 קילו באמת...
והוא תקוע במשקל ולא מצליח לעלות. אוכל את כל הבית ?
אמרתי לו שהוא סתם רוצה לדחוף לו ושלא באמת מעניין אותו מה יקרה לו כי מה שמעניין אותו זה אך ורק הכסף. - יפה פה אתה מתחיל להפעיל הגיון בריא

שורה תחתונה,

תודה רבה לעוזרים!

לגבי השאלות שלך והחלק האחרון של ההודעה הוא ליגיטימי לחלוטין
אם אותו בחור היה שוקל 15 קילו יותר על אותו א.ש, ואם ההרמות שלו היו הרבה יותר גבוהות
מה גם שהוא גמד (גם אני נמוך) ככה שיש לו יתרון ביומכני ככה שסקוואט 180 ודדליפט 200 זה לא בשמיים

שיחשוב שנית לדעתי
לגבי התשובות הטכניות אני מסכים עם מי שענה לך לשאלות הרלוונטיות

לגבי השאלות שלך והחלק האחרון של ההודעה הוא ליגיטימי לחלוטין
אם אותו בחור היה שוקל 15 קילו יותר על אותו א.ש, ואם ההרמות שלו היו הרבה יותר גבוהות
מה גם שהוא גמד (גם אני נמוך) ככה שיש לו יתרון ביומכני ככה שסקוואט 180 ודדליפט 200 זה לא בשמיים

שיחשוב שנית לדעתי
לגבי התשובות הטכניות אני מסכים עם מי שענה לך לשאלות הרלוונטיות

אבל זה גנטי רן!
ש כאלה שמה שהם לא יצליחו אחרי 8 שנים יבוא מישהו בן 13 ויעשה אחרי 3 חודשים!!
והם עושים הכל נכון ורציני
😵

כמו שאמרתי.. נראה שיש לו עוד לאיפה להתקדם מבלי להזריק..
גם מבחינת שמקל גוף וגם מבחינת משקלי העבודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע רן, כל הקטע של זה שהוא עושה קניות זה היה כדי שלא יחפרו לי פה מלכתחילה על זה שהוא לא אוכל מספיק.

* הוא כן אוכל הרבה וכל הקטע של הקניות זה כי הם 5 נפשות בבית והוא אוכל את רוב האוכל- זה כל העניין.
חוץ מזה, הייתה תקופה שבנוסף לכל האוכל הוא גם היה גומר גיינר סריוס מס ב16 ימים ולא היה עולה במשקל, תעשה את החישוב של כמה הוא אכל.

*לגבי הריצות מרתון, הוא לא רץ ובחיים שלו לא היה רץ ואני מתאר לעצמי שגם לא ירוץ.

*אולי אתה לא מאמין אבל זה בסדר אני לא כועס\מתעצבן או כל דבר אחר כי אני שם את עצמי במקום שאתה נמצא בו ואני בטוח שזה לא נשמע לך הגיוני.
אבל זה אמיתי.

* לגבי היתרון הביומכני אתה בטוח שזה באמת נכון? זה נשמע הגיוני אבל השאלה אם הבן אדם נמוך יותר אז גם הכוח שלו חלש יותר.. אם כן אז אין שום יתרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית