הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון של חבר

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אני יודע שהיו פה עוד 99999 כותרות של "סייקל ראשון" אבל זה קצת שונה.
חבר שלי מתאמן 8 שנים רציני, (סתם לצורך אינדיקציה, הוא עוזר בקניות כי הוא אוכל את כל הבית)
והוא תקוע במשקל ולא מצליח לעלות.
הוא רוצה סייקל ראשון והוא הלך לאיזה דילר שניסה לדחוף לו מלא חומרים.. טסט', סוסטנון, ועוד הרבה שלא השקעתי אפילו מאמץ בלהקשיב לו.
שורה תחתונה אני לא אגיד מחיר אבל הדילר רצה משכורת מכובדת.
אמרתי לו שהוא סתם רוצה לדחוף לו ושלא באמת מעניין אותו מה יקרה לו כי מה שמעניין אותו זה אך ורק הכסף.
אמרתי לו שיקח רק טסט', HCG ואם הוא רוצה להשתגע אז 4 שבועות ראשונים דיבול וגם הייתי מעדיף שלא..
אז הדילר אמר לו שיהיו לו כאבי שרירים ושהוא יהיה ממש מעוך ולא יהיה לו כוח לכלום, קיצר הפחיד אותו.
והוא אמר שיש לו איזה חומר בשם "מתן" וקיצר חירטט אותו כי הוא ראה שהוא לא מבין במחירים ובחומרים בפרט.

שורה תחתונה,
1. זה נכון שלא יהיה לו כוח לכלום בשבוע - שבועיים הראשונים אם הוא יעשה את הסייקל שאני אמרתי לו? (טסט' אננטט 500 מ"ג שבועי)
2. זה נכון כל העניין של הכאבי שרירים שהדילר אמר?
3. מישהו מכיר את החומר "מתן"?
4. הדליר אמר לו שהוא לא חייב חומר בסיס והציע לו ווינסטרול+אנאבר, מה אתם אומרים?
5. שני דילרים אמרו לו לעשות רק בסוף הסייקל HCG בניגוד לזה שאני אמרתי לו לכל אורך הסייקל, הם חיים במיתוס נכון?

אגב אני זוכר שהיה איזה וויכוח עם איזה אחד שלא השתמש בחומר בסיס פה בפורום ובסוף יצא שהוא צדק שהוא היה לפני תחרות או משהו כזה... מישהו זוכר?

תודה רבה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
תגיד,
למה אתה שואל בשביל חבר?
כאילו לו לא אכפת מה הוא עושה עם הגוף שלו?
למה הוא לא שואל את השאלות?

מה הקשר בין זה שהוא נמוך יותר לכוח?

אחד הפאוורליפטריםה טובים ביותר בכל הזמנים.. שלא לומר הטוב ביותר שהיה מעולם היה אד כוהן

שהוא היה מגה גמד... בגובה של בחור שלך.. רק במשקל של 100-110 קילו בתחרויות
הוא עשה סקוואטים של 440 קילו,ו 390 קליו דדליפט

יש לו יתרון ביומכני כי המרחק שהמוט צריך לעבור הוא קטן יותר
קח בחור שהוא 2 מטר ותראה איך מרחק המוט עושה כל חזרה לעומת מישהו שהוא 1.65

יכול אמוד להיות שהוא אוכל המון.. אבל זה לא מספיק אם אחרי 8 שנים של אימונים הוא עדיין 67 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תגיד,
למה אתה שואל בשביל חבר?
כאילו לו לא אכפת מה הוא עושה עם הגוף שלו?
למה הוא לא שואל את השאלות?

בטח שאכפת לו אבל אני רואה שהוא לא הכי מבין בקטע של סייקלים..
אני אומר לו לבוא לפורום ושישאל מה שהוא רוצה ושיש פה אנשים נייטרלים (בניגוד לדילרים) שאין להם מה למכור לו או אינטרס כלשהו ויגידו לו תאכלס מה כדאי לו ושבאמת אפשר לסמוך עליכם אבל הוא לא רוצה להיכנס לא יודע למה..
האמת שהוא מרחרח פה לפעמים אבל לא נרשם לפורום בטח מעצלנות.
הוא בא לדילר ומבקש סייקל... וזהו! לא אומר לו "שמע אני רוצה טסט' 250X20 בלה בלה בלה" ומפרט.. הוא בא לדילר ומראה לו שהוא לא מבין כלום בנושא וזה אשכרה כמו פתיון לחקה והדילר מנצל את זה ושם לו את כל החומרים שעל המדף ודופק לו מחיר של בית.
כואב הלב אז אני לא יכול לשתוק ולתת לו ליפול.

בטח שאכפת לו אבל אני רואה שהוא לא הכי מבין בקטע של סייקלים..
אני אומר לו לבוא לפורום ושישאל מה שהוא רוצה ושיש פה אנשים נייטרלים (בניגוד לדילרים) שאין להם מה למכור לו או אינטרס כלשהו ויגידו לו תאכלס מה כדאי לו ושבאמת אפשר לסמוך עליכם אבל הוא לא רוצה להיכנס לא יודע למה..
האמת שהוא מרחרח פה לפעמים אבל לא נרשם לפורום בטח מעצלנות.
הוא בא לדילר ומבקש סייקל... וזהו! לא אומר לו "שמע אני רוצה טסט' 250X20 בלה בלה בלה" ומפרט.. הוא בא לדילר ומראה לו שהוא לא מבין כלום בנושא וזה אשכרה כמו פתיון לחקה והדילר מנצל את זה ושם לו את כל החומרים שעל המדף ודופק לו מחיר של בית.
כואב הלב אז אני לא יכול לשתוק ולתת לו ליפול.

אחי עזוב אותך מכל הקישקושים של משקלי העבודה של החבר שלך ואם זה גנטי או לא זה לא רלוונטי לדיון בכלל. תגיש לחבר שלך שיעשה סייקל של 10 שבועות טסט 500מג לשבוע.
ושיהיה טסט רפואי היום המחיר הוא כמעט אותו דבר ואין סיבה לא לקנות רפואי בכל מה שנוגע לטסטוסטרון. שהדילר לא ימכור איזה זבל UG. שיקח 500 יחידות של HCG שבוע. ו PCT
100מג כלומיד לחודש 20מג טמוקסיפן למשך 45 יום את ה HCG הוא מפסק שבוע לפני ה PCT.

וזהו. לא צריך לטחון יותר מדי כל דבר אחר שינסו למכור לו זה בגדר ניסיון לטחון אותו כספית.

הסיבה העיקרית שלחבר שלך אסור !! להתחיל סייקל היא שאין לו מושג בחומרים, ללכת לקנות חומרים זה לא כמו ללכת לסופר ולערוך קניות, אתה משנה לעצמך את הפזיולוגיה של הגוף ע"י החדרה של הורמונים ממקור חיצוני..

נראה לך ולחבר שלך הגיוני לעשות דבר כזה שיש לו השלכות על עשרות מערכות בגוף מבלי להבין דבר וחצי דבר??!
אם כן אז שיהיה לך ולחבר שלך בכיף..
אם לא ואני מאמין שלא.. אז תגיד לו שיתחיל לקרוא וללמוד, שיתחיל מהמדריך למתחילים ויעבור לחומר יותר מעמיק וכשיבין מי נגד מי שיחשוב על סייקל.

דבר נוסף: אין קשר בין כמה זמן בן אדם מתאמן למעמדו בתור מתאמן מתחיל או מתקדם, מתאמן מתחיל=מתאמן שמספיק אימון 1 בשביל להוציא את הגוף ממצב של הומאוסטזיס שלאחריו יכול להתאושש בתוך זמן קצר, אצל מתאמון מתקדם זהו תהליך ארוך יותר, עד מס' שבועות.

כלומר בן אדם יכול להתאמן כל החיים שלו ולהשאר בסטטוס של מתאמן מתחיל, לעומתו אחר שיעבוד על מנת להתקדם במשקלי עבודה בשיטה לינארית יכול להגיע לסטטוס של מתאמן מתקדם תוך שנה..

דבר אחרון אין סיכוי שהוא מיצה את הפוטנציאל הגנטי שלו משתי סיבות:
1. הוא לא עשה אף פעם תוכנית כוח לינארית.
2. מבחינת מסת גוף רזה עד שהוא לא יגיע לאיזור ה75 ק"ג על 8-10% שומן וזה אפשרי לחלוטין, הוא לא יכול לחשוב שהוא מיצה את הפוטנציאל המלא שלו.

אחי עזוב אותך מכל הקישקושים של משקלי העבודה של החבר שלך ואם זה גנטי או לא זה לא רלוונטי לדיון בכלל. תגיש לחבר שלך שיעשה סייקל של 10 שבועות טסט 500מג לשבוע.
ושיהיה טסט רפואי היום המחיר הוא כמעט אותו דבר ואין סיבה לא לקנות רפואי בכל מה שנוגע לטסטוסטרון. שהדילר לא ימכור איזה זבל UG. שיקח 500 יחידות של HCG שבוע. ו PCT
100מג כלומיד לחודש 20מג טמוקסיפן למשך 45 יום את ה HCG הוא מפסק שבוע לפני ה PCT.

וזהו. לא צריך לטחון יותר מדי כל דבר אחר שינסו למכור לו זה בגדר ניסיון לטחון אותו כספית.
וואו למה כזה PCT רוצח על כזה סייקל?
שבועיים עד ארבעה שבועות של טמקספין זה מספיק
והHCG מה עם זה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17158
?

וואו למה כזה PCT רוצח על כזה סייקל?
שבועיים עד ארבעה שבועות של טמקספין זה מספיק
והHCG מה עם זה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17158
?

זה לא PCT רוצח ולא נעליים. רוב האנשים מזלזלים בזמן שלוקח להתאושש מסייקל 500מג טסט זה לא כמות קטנה ותביא להשבתה מוחלטת של ייצור הטסט בגוף שילוב של HCG במהלך הסייקל ימנע אתרופיה של האשכים ולאחר הסייקל כלומיד בשילוב עם טמוקסיפן יביאו לגירוי של המוח להפרשת LH ומניעת תופעות אסטרוגניות.

מתן זה לא דיאנבול ברוסית, מתן זה קיצור של השם המלא Methandrostenolone

דיאנבול זה השם שחברת שבריטיש דיספנסרי (אם אני לא טועה) נתנו לחומר

אני לא חושב אחי דיאנבול זה שם שמקורו עוד בשנות ה החמישים עוד שהרוסים ייצרו אותו
אבל אני לא סגור על. מה שבטוח שהמושג דיאנבול קיים הרבה לפני שחשבו על בריטיש דיספנסרי.
הם הראשונים שהביאו אותו חזרה לשוק אחרי שהפסיקו לייצר אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית