הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה נסגר עם השריפה הזאת?

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
פשוט לא יאומן.. לי זה מרגיש כאילו זה איזהשהוא סרט, פשוט לא נתפס שזה אמיתי וזה קורה כאן אצלנו

כן. הבנתי שבין השאר מדובר בעוד כשל של המערכת ואין מספיק חומרי כיבוי
"שכחו" להזמין או משהו כזה.

כבר הרבה זמן ששירותי הכבאות זועקים לציוד, כוח אדם ומימון .... אפילו הייתה שביתה עד לא מזמן
יש תחנות כיבוי ברחבי הארץ שפשוט נמצא שם אדם 1... 1... מה הוא יכול עלשות במקרה של שריפה.. לא הרבה..
וכבאיות.. מעט מאוד יש בארץ כמובן שאין ציוד כבד כמו מטוסים גדולים או מסוקים רציניים לכיבוי...

כמובן שצריך לחכות לאסון

מטילים כבר יכולים להתגונן אבל משריפה לא? מה יהיה?
40 איש מתו וכניראה שזה לא ישנה שום דבר.

צירוף מקרים שזה יצא בחנוכה?רק הפעם מקווים שזה לא ימשך 8 ימים..

אסור פשוט אסור לתת למקרים כאלה לקרות. השכנים שלנו יכולים בקלות לנצל מצבים שכאלה לטובתם.

מכבי אש זה הגוף הכי דבילי שקיים במדינה. יותר מרכבת ישראל.

זה לא גוף דבילי, פשוט התקציב שהמדינה נותנת לגוף הזה הוא פתטי, באמת אני לא מבין מה הפלא, זה לא מפתיע אותי בשיט שזה הדרדר עד המצב הזה, זה ברור שבמקרה של אסון בסגנון הזה המדינה לא מכונה בגרוש... העיקר שימשיכו לתת לדוסים בישיבות ושהשרים ימשיכו לטוס בחול ולעשות חגיגות, מדינה מפגרת.

נכון. הוא דבילי בגלל שלא נותנים לו כסף. לא האשמתי אותם.

40 איש קפחו את חייהם

candle.gif

שמעו אני גר בחיפה ובדיוק באזור שקרתה השריפה
היום שחזרתי מהבצפר שהוא יחסית רחוק מהאזור של השריפה ראיתי מין ענן ענק כזה באותו אזור וחשבתי שזה איזה שהוא ענן של גשם שעומד לרדת באזור הזה(הוא גם ממוקם גבוה אז זה היה נראלי הגיוני) בקיצור ככל שהגעתי הביתה התחלתי לראות ממש ענן עשן ענקי שמחסה כמעט חצי אזור (כל זה היה בשעות הצהריים)
עוד לא ידעו שיהיה כזה באלגן, בקיצור לקראת אחר הצהריים זה התחיל להיות די קרוב לבית שלי הכוונה כל העשן והאש אבל בסוף זה התחיל לגלוש לצד השני לאזור עין הוד למטה
בקיצור אסון נוראי יש פה מיליון אמבולנסים ומשטרות זה פשוט לא להאמין כאילו היה פיגוע רב נפגעים
האסון הכי כבד זה התהפכות האוטובוס

חבל שכל זה קורה דווקא ביום חג

שמעו אני גר בחיפה ובדיוק באזור שקרתה השריפה
היום שחזרתי מהבצפר שהוא יחסית רחוק מהאזור של השריפה ראיתי מין ענן ענק כזה באותו אזור וחשבתי שזה איזה שהוא ענן של גשם שעומד לרדת באזור הזה(הוא גם ממוקם גבוה אז זה היה נראלי הגיוני) בקיצור ככל שהגעתי הביתה התחלתי לראות ממש ענן עשן ענקי שמחסה כמעט חצי אזור (כל זה היה בשעות הצהריים)
עוד לא ידעו שיהיה כזה באלגן, בקיצור לקראת אחר הצהריים זה התחיל להיות די קרוב לבית שלי הכוונה כל העשן והאש אבל בסוף זה התחיל לגלוש לצד השני לאזור עין הוד למטה
בקיצור אסון נוראי יש פה מיליון אמבולנסים ומשטרות זה פשוט לא להאמין כאילו היה פיגוע רב נפגעים
האסון הכי כבד זה התהפכות האוטובוס

חבל שכל זה קורה(בכלל)

חבל שזה קורה בכלל

פשוט נורא,באמת האדישות לגבי מצבים כאלו רק גרמה לאסון בסדר-גודל כזה! אין לנו מוח אחד במדינה שחושב דקה אחת מחוץ לקופסא.

קיבלתי את זה בפייסבוק...
חברים, פעולת סיוע מיידית (רק מי שבעל יכולת פיזית!)- הפיצו.בגלל שריפת הענק בכרמל, יש צורך דחוף באנשים צעירים בעלי יכולת פיזית טובהיש להגיע לכניסה לישוב כרם מהר"ל שם נפתח חפ"ק של ארגון "השומר החדש". משם תקבלו תדריך ומשימות המשך לעזרה!מדגישים שוב: מי שאינו כשיר שלא יגיע! דגש שני: אם מישהו בדרך מרגיש סכנה, שיפנה לאחור ולא ...יגיע! נא להפיץ ולשתף הודעה זו - בשל גודל האסון יש צורך בעזרה בירורים - 050881820 \ 0508818205

עצוב.. חברים שלי במגדים וטירת הכרמל כבר פונו מבתיהם.. אני בהיכון בגלל ההורים הפולנים 😃

מאורעות היום ~ חפירה
כל הלילה עבדתי על איזו בעיה שהייתי צריך להציג בשיעור\סמינר, הלכתי לישון ב-8 בבוקר קמתי ב-12 וחצי ככה, אני ישר יוצא החוצה לשיעור, מסתכל לשמיים ו....... WTF????? איראן הפציצו אותנו בטיל גרעיני??? מסתבר שלא, חבר בדיוק התקשר אליי סיפר לי מה קרה. קיצר אני בא לשיעור להציג את הפיתרון וכוסעמק! אם זה לא FML אני לא יודע מה כן.
ברגע שאני בא להתחיל להסביר את הבעיה והפיתרון בא ה"אב בית" של הבניין והעיף אותנו החוצה בטענה שמפנים את האוניברסיטה.

אני חוזר מאוכזב למעונות בסביבות 14:00, אבל נו טוב יש אנשים שהשריפה עשתה להם דברים יותר גרועים. אומרים לי אי אפשר להיכנס - מפנים את המעונות.
מה מפנים?!?!
מיפה לשם שכנעתי את השומר לתת לי להיכנס ל-2 דקות להוציא דברים, בסוף נשארתי שם 10 שעות עד שחזרתי הביתה. אתם לא מבינים מה הולך שם. החפ"ק איפה שביבי וחבריו היו זה ב"מועדון" של המעונות LOL
כל משטרת ישראל נמצאת בחנייה שם, אוהלים, צ'קלקות, מיליון רכבי משטרה משהו מטורף, צבא, מד"א, מכבי אש, מסוקים באוויר
הולך לנקודת תצפית ורואה מראות שבכל דרך שאנסה לתאר אותם זה יהיה אנדרסטייטמנט.
נקווה לטוב...
אבל אין ספק שהיה פה מחדל.

כואב הלב..באמת..אם רק הייתי יכול לעזור, מישהו יודע אם יש איזשהו גוף שאוסף תרומות לשיקום של האזור או משהו?

אני מעדיף משהו יותר מעשי, אבל תודה.
בצורת, נפילת סלקום ושריפת ענק...צירוף מקרים גורלי או כוח שמימי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית