מה נסגר עם השריפה הזאת?

מעניין מה יקרה חס וחלילה במצב של מלחמה עם טילים על העורף.
אתם חושבים שלאור המה שקרה אנחנו מוכנים? =\

קורס קצינים\מחזור שלם של שירות בתי הסוהר פשוט נמחק

בשעת ט"ש אבא כזה יש שריפה בכרמללל אבל לא ידעתי עד כמה היא חמורה, חשבתי כולה שריפה
עכשיו אני סוף סוף ליד הטלוויזיה פאק איזו שריפה :X

אני מעדיף משהו יותר מעשי, אבל תודה.
בצורת, נפילת סלקום ושריפת ענק...צירוף מקרים גורלי או כוח שמימי?

אני מאמין שזה:

1. המענה של אלוקים לתפילות לגשם בתחילת השבוע, או;
2. 3 פיגועים; או
3. העונש שאלוקים הפיל עלינו אחרי שהתעללנו בתלמידי חכמים מסכנים; או
4. העונש שאלוקים הפיל עלינו אחרי שהתעללנו בתלמידים חכמים מסכנים, בצורת 3 פיגועים, וזאת אחרי שהוא התעצבן שאנחנו מתפללים לגשם.

איך שלא יהיה, זה לא צירוף מקרים. אין כזה דבר צירוף מקרים.

הנה ההוכחה למפלצת הספגטי המעופפת

אני מאמין שזה:

1. המענה של אלוקים לתפילות לגשם בתחילת השבוע, או;
2. 3 פיגועים; או
3. העונש שאלוקים הפיל עלינו אחרי שהתעללנו בתלמידי חכמים מסכנים; או
4. העונש שאלוקים הפיל עלינו אחרי שהתעללנו בתלמידים חכמים מסכנים, בצורת 3 פיגועים, וזאת אחרי שהוא התעצבן שאנחנו מתפללים לגשם.

איך שלא יהיה, זה לא צירוף מקרים. אין כזה דבר צירוף מקרים.
את הזלזולים שלכם תשמור למקום אחר, לא צריך להיות דתי בשביל להבין שיש פה משהו. ואני לא מאמין באלוהים בשביל הפרוטוקול.

אני בעד שזה היה מכוון, 3 מוקדים שונים בזמן אחד לדעתי זה קצת לא מתאים במיוחד בלי היתערבות אדם.

בוא תספר לנו מה יש פה.
"אדם מוכן להטיל ספק בכל אמונותיו,
מלבד אלה שהוא באמת מאמין בהן."

-אורסון סקוט קארד/הספר "קול למתים".

אל תנסה להוציא אותי פה האידיוט, מצחיק אותי בפורום הזה איך שקם מישהו שטיפה חושב אחרת רואים בו קרבן וישר מתקיפים אותו.

אל תנסה להוציא אותי פה האידיוט, מצחיק אותי בפורום הזה איך שקם מישהו שטיפה חושב אחרת רואים בו קרבן וישר מתקיפים אותו.

אז אתה מאמין בבורא עליון וברצון שלו לשרוף אנשים בשביל להעביר נקודה, סבבה. זה בטח יעניין אותך:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3993652,00.html

מה שאני יודע והדתיים לא זה היסטוריה. אני יכול להצביע לך על עשרות רבות של מקרים שבהם העם היהודי פירש אסונות כאות אזהרה אפוקליפטי משמיים - החל מהשנים הראשונות של החורבן, דרך סיום האלף הראשון, שריפת התלמוד ב-1242, הפרעות ביהודים בגרמניה וברוסיה לאורך כל ימי הביניים, הפוגרומים במאה ה-19, הפנייה לקיצוניות אחרי השואה ועד ימינו. בכל פנייה היסטרית כזאת הם בטוחים שהנה מגיע יום הדין - והעולם משום מה ממשיך להתקיים.
מעניין כשכזה קורה לעמים אחרים (שהפרידו את הדת מהמדינה) אף אחד לא צועק "יום הדין, יום הדין!".
במקום שאנשים יתפכחו מרעיון אלוהים המומצא שלהם, הם מתחפרים בו כשיש אסון כי זה נותן להם אשליה של העברת אחריות - לא מפתיע, זה המיתוס שפמפמו בכל נפש יהודייה מימי בית שני.
אני חושב שאפשר להפסיק כבר עם החשיבה הגלותית והאינפנטילית הזאת של הענשה מכוונת מכיוונו של בורא עולם כי היינו ילדים רעים. חלאס, אנחנו במאה ה-21, למדנו כבר לחשוב. (ובנוגע לכתבה - לא מוזכר בשום מקום נוהל "עצירת גשמים" לפני בוא המשיח. בשום מקום.)

ואם כבר ציטטת מאורסון סקוט קארד, אני אזכיר את ברוך שפינוזה שטען שאלוהים שרוצה ברעתי הוא אלוהים שאין שום סיבה להאמין בו.

נערך לאחרונה:
אז אתה מאמין בבורא עליון וברצון שלו לשרוף אנשים בשביל להעביר נקודה, סבבה. זה בטח יעניין אותך:

מה שאני יודע והדתיים לא זה היסטוריה. אני יכול להצביע לך על עשרות רבות של מקרים שבהם העם היהודי פירש אסונות כאות אזהרה אפוקליפטי משמיים - החל מהשנים הראשונות של החורבן, דרך סיום האלף הראשון, שריפת התלמוד ב-1242, הפרעות ביהודים בגרמניה וברוסיה לאורך כל ימי הביניים, הפוגרומים במאה ה-19, הפנייה לקיצוניות אחרי השואה ועד ימינו. בכל פנייה היסטרית כזאת הם בטוחים שהנה מגיע יום הדין - והעולם משום מה ממשיך להתקיים.
במקום שאנשים יתפכחו מרעיון אלוהים המומצא שלהם, הם מתחפרים בו כשיש אסון כי זה נותן להם אשליה של העברת אחריות - לא מפתיע, זה המיתוס שפמפמו בכל נפש יהודייה מימי בית שני.
אני חושב שאפשר להפסיק כבר עם החשיבה הגלותית והאינפנטילית הזאת של הענשה מכוונת מכיוונו של בורא עולם כי היינו ילדים רעים. חלאס, אנחנו במאה ה-21, למדנו כבר לחשוב. (ובנוגע לכתבה - לא מוזכר בשום מקום נוהל "עצירת גשמים" לפני בוא המשיח. בשום מקום.)

ואם כבר ציטטת מאורסון סקוט קארד, אני אזכיר את ברוך שפינוזה שטען שאלוהים שרוצה ברעתי הוא אלוהים שאין שום סיבה להאמין בו.

הפסקתי לקרוא את התגובה שלך אחרי השורה הזאת. אני אמרתי כזה דבר? בן אדם פה הציע לי תפילה ובמקום זה אמרתי לו שאני מעדיף משהו יותר מעשי. פתחתי ספר תנ"ך בשביל לקרוא את הפסוקים שהיו אמורים להיות "הנבואה" לשריפה הזאת והפרכתי אותם בפייסבוק ובפורומים. אני אמרתי שאני מאמין שיש מחשבה אינטלגנטית מאחורי העולם הזה?

הפסקתי לקרוא את התגובה שלך אחרי השורה הזאת. אני אמרתי כזה דבר? בן אדם פה הציע לי תפילה ובמקום זה אמרתי לו שאני מעדיף משהו יותר מעשי. פתחתי ספר תנ"ך בשביל לקרוא את הפסוקים שהיו אמורים להיות "הנבואה" לשריפה הזאת והפרכתי אותם בפייסבוק ובפורומים. אני אמרתי שאני מאמין שיש מחשבה אינטלגנטית מאחורי העולם הזה?
כתבת "צירוף מקרים גורלי או כוח שמיימי"?
אתה רוצה להוציא את עצמך טמבל במכוון?

עריכה:
אחרי שקראתי את שאר התגובה מתוך סקרנות, יש לנו מכנה משותף, גם אני לא מבין מה הרעיון של אלוהים להחריב את ארץ הקודש.

אתה מטומטם כי אתה חושב שלהוציא ציטוט מעורר השראה מראה אותך כחכם

אתה מטומטם כי אתה חושב שלהוציא ציטוט מעורר השראה מראה אותך כחכם
איי איי איי, עלית עליי. אתה פשוט גאון אחי. כל הכבוד לך.

---------- התגובה התווספה ב 13:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

כתבת "צירוף מקרים גורלי או כוח שמיימי"?
אתה רוצה להוציא את עצמך טמבל במכוון?
נקטתי עמדה כששאלתי את השאלה הזאת?

ולא יהרוג אותך להביע קצת כבוד לאחרים.

איי איי איי, עלית עליי. אתה פשוט גאון אחי. כל הכבוד לך.

---------- התגובה התווספה ב 13:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

נקטתי עמדה כששאלתי את השאלה הזאת?

ולא יהרוג אותך להביע קצת כבוד לאחרים.

הבה נלמד לחשוב:
"צירוף מקרים גורלי או כוח שמיימי"? = שאלה שמבוססת על בחירה ושמציגה 2 פרמטרים לבחור מתוכם. מאחר שהיא מציגה 2 פרמטרים לבחור מתוכם, היא מצמצמת את הבחירה ובכך נוקטת עמדה. אילו היית רושם "צירוף מקרים גורלי, כוח שמיימי או לא זה ולא זה" היית מכניס עוד משתנה למשוואה. מכאן שכן, נקטת עמדה.

עכשיו, מאחר שכבר אמרת שאתה לא מאמין בכוח שמיימי, נשאר "צירוף מקרים גורלי". אבל מה המשמעות של צירוף מקרים גורלי? האם הכוונה לצירוף מקרים שנקבע על ידי הגורל (אז המשפט הוא אוקסימורון, כי אין צירוף מקרים בגורל), או לצירוף מקרים בעל השלכות גורליות (=השלכות על העתיד לבוא)? ואז תישאל השאלה - איך הבצורת קשורה לנפילת השרתים של סלקום מבחינת ההשלכות על העתיד לבוא? האם זה שהיית זוכה במיליון שקל בלוטו ביום של השריפה היה גם הוא צירוף מקרים גורלי? אני יכול להמשיך ולסיים את המהלך הלוגי, אבל אתה בטח מבין כבר עכשיו ש"צירוף מקרים גורלי" ו"כוח שמיימי" הם מושגים מתחלפים בהצהרה שלך ("או" של שקילות) ויוצא שאתה בעצם מאמין באותו כוח עליון ולכן הביקורת שלי בתגובות הקודמות תופסת.

חחח שניר אני לא מבין איך נכנסתה למצב הזה , אם הייתם רואים את התגובות שלו בפייסבוק הייתם מבינים שהוא ההפך הכי גמור מדתי ..

הבה נלמד לחשוב:
"צירוף מקרים גורלי או כוח שמיימי"? = שאלה שמבוססת על בחירה ושמציגה 2 פרמטרים לבחור מתוכם. מאחר שהיא מציגה 2 פרמטרים לבחור מתוכם, היא מצמצמת את הבחירה ובכך נוקטת עמדה. אילו היית רושם "צירוף מקרים גורלי, כוח שמיימי או לא זה ולא זה" היית מכניס עוד משתנה למשוואה. מכאן שכן, נקטת עמדה.

עכשיו, מאחר שכבר אמרת שאתה לא מאמין בכוח שמיימי, נשאר "צירוף מקרים גורלי". אבל מה המשמעות של צירוף מקרים גורלי? האם הכוונה לצירוף מקרים שנקבע על ידי הגורל (אז המשפט הוא אוקסימורון, כי אין צירוף מקרים בגורל), או לצירוף מקרים בעל השלכות גורליות (=השלכות על העתיד לבוא)? ואז תישאל השאלה - איך הבצורת קשורה לנפילת השרתים של סלקום מבחינת ההשלכות על העתיד לבוא? האם זה שהיית זוכה במיליון שקל בלוטו ביום של השריפה היה גם הוא צירוף מקרים גורלי? אני יכול להמשיך ולסיים את המהלך הלוגי, אבל אתה בטח מבין כבר עכשיו ש"צירוף מקרים גורלי" ו"כוח שמיימי" הם מושגים מתחלפים בהצהרה שלך ("או" של שקילות) ויוצא שאתה בעצם מאמין באותו כוח עליון ולכן הביקורת שלי בתגובות הקודמות תופסת.

זכייה בלוטו היא מקרה פרטי שלי ואין לו השפעה עתיד על הארץ.
נפילה של רשת סלולרית ללא הסבר,מכת חום ושריפה בסדר גודל של אסון בין לאומי כן קשורות לגורל הארץ = מינים שונים של חיות וצמחים נשרפו, שמורות טבע נעלמו, ובטח שהדבר ישפיע על הכלכלה והתיירות בארץ.

בכל מקרה, אני לא הולך להציע לך להתפלל או להתחיל להניח תפילין כדי לעזור. איש איש באמונתו יחייה, אין לאף אחד זכות להכריז שהדעה שלי או שלך אינה לגיטימית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית