הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם השריפה הזאת?

זכייה בלוטו היא מקרה פרטי שלי ואין לו השפעה עתיד על הארץ.
נפילה של רשת סלולרית ללא הסבר,מכת חום ושריפה בסדר גודל של אסון בין לאומי כן קשורות לגורל הארץ = מינים שונים של חיות וצמחים נשרפו, שמורות טבע נעלמו, ובטח שהדבר ישפיע על הכלכלה והתיירות בארץ.

בכל מקרה, אני לא הולך להציע לך להתפלל או להתחיל להניח תפילין כדי לעזור. איש איש באמונתו יחייה, אין לאף אחד זכות להכריז שהדעה שלי או שלך אינה לגיטימית.

לא הבנתי מה הדעה שלך - אז יש או אין כוח עליון שלטענתך מניע את הדברים?

ולמה "נפילה ללא הסבר" - אין תקלה טכנית שאין לה הסבר. יש תקלה טכנית שההסבר לה טרם נמצא. מכת חום - התחממות כדור הארץ + חורף שגם אם לא היינו הורסים את הכדור כנראה שהיה מיועד להיות חם מהרגיל. היו כאלה עוד לפני שהיו חיים על פני כדור הארץ. שריפה בסדר גודל של אסון - אני בטוח שתוך שבועות ספורים (אם לא ימים) נדע את ההסבר עליה. למה צריך לקפוץ ישר ל"כוח עליון", "משהו מעבר", "אלוהים" או המפלצת מלוך נס או מה שלא יהיה.

לא הבנתי מה הדעה שלך - אז יש או אין כוח עליון שלטענתך מניע את הדברים?

ולמה "נפילה ללא הסבר" - אין תקלה טכנית שאין לה הסבר. יש תקלה טכנית שההסבר לה טרם נמצא. מכת חום - התחממות כדור הארץ + חורף שגם אם לא היינו הורסים את הכדור כנראה שהיה מיועד להיות חם מהרגיל. היו כאלה עוד לפני שהיו חיים על פני כדור הארץ. שריפה בסדר גודל של אסון - אני בטוח שתוך שבועות ספורים (אם לא ימים) נדע את ההסבר עליה. למה צריך לקפוץ ישר ל"כוח עליון", "משהו מעבר", "אלוהים" או המפלצת מלוך נס או מה שלא יהיה.
מסכים איתך, בסך הכל רציתי לפתוח דיון קצר על הטיימינג של כל המקרים האלה ביחד, לצערי זה התדרדר. אני מאמין שיש סוג של כוח עליון, לא כזה שיכול לדבר עם בני ישראל או שצריך לעבוד בשבילו.

נמאס כבר מהחארטות של החרדים וחבריהם של "הכל זה מלמעלה" "הכל זה בורא עולם", שיתחילו לקחת אחריות קיבינימאט.

תקציבי עתק מבוזבזים לשווא, במקום להשקיע במערך כל כך חשוב כמו הכבאות, הם מעדיפים לזרוק את הכסף פשוט כשמשמעו על דברים לא נחוצים. (כל הכסף שהועבר לחרדים, תודה רבה לך אלי ישי, עוף כבר מהממשלה ומהכנסת יא פרזיט)

ולא רק זה, אלא גם זה:
p.0.2409.60.2.9.jpg

שתבינו איפה מבזבזים את הכסף שלנו...(הגדלת הזין של חיל האוויר)

ולא רק זה, אלא גם זה:
p.0.2409.60.2.9.jpg

הופה! יש לנו כאן אסטרטג צבאי חדש!

האם אפשר לקנות חץ וקשת לכל חייל בצה"ל במחיר של חמקן אחד?

אני רוצה כזה אם אפשר:

bow-and-mallow.jpg

נמאס כבר מהחארטות של החרדים וחבריהם של "הכל זה מלמעלה" "הכל זה בורא עולם", שיתחילו לקחת אחריות קיבינימאט.

תקציבי עתק מבוזבזים לשווא, במקום להשקיע במערך כל כך חשוב כמו הכבאות, הם מעדיפים לזרוק את הכסף פשוט כשמשמעו על דברים לא נחוצים. (כל הכסף שהועבר לחרדים, תודה רבה לך אלי ישי, עוף כבר מהממשלה ומהכנסת יא פרזיט)

ולא רק זה, אלא גם זה:
p.0.2409.60.2.9.jpg

כנראה.
אבל הדברים השתנו. יש מדינות מעבר לים.
לא מתיימר להבין בלוחמה, אבל אני חושב שיודעים מה עושים.
למרות שאי אפשר לדעת אחרי השריפה הזאת

הופה! יש לנו כאן אסטרטג צבאי חדש!

האם אפשר לקנות חץ וקשת לכל חייל בצה"ל במחיר של חמקן אחד?

אני רוצה כזה אם אפשר:

bow-and-mallow.jpg
אני לא מתיימר להיות אסטרטג צבאי, פשוט חושב שהקנייה של המטוסים האלה הי דיי מיותרת ואפשר לקנות דברים יותר חיוניים במקום.

והציניות שלך לא עוזרת לך, לפעמים עדיף באמת שתשתוק.

כנראה.
אני סומך במאה אחוז על צה"ל השב"כ והמוסד ועל כל מערכת הבטחון, אבל לפעמים יש החלטות גם שהם שגויות. במחיר הכולל של כל המטוסי F35 שישראל קנתה היה אפשר להביא הרבה יותר מטוסי F16I, וזה לא רק בקשר למטוסים, זה לעוד הרבה דברים... המיסים שאנחנו משלמים הולכים לפעמים על כל כך הרבה שטויות.. ואף מדינה לא מושלמת.

אם היינו יודעים מה אנחנו עושים לא היינו נתקלים בכזאת שריפה אימתנית שחיסלה כ"כ הרבה דונם ועצים וגבתה חיי אדם לשווא.

נערך לאחרונה:
זה פשוט דפוק באופן עצוב כל המצב, הסוהרים האלו באו בשביל להציל את האסירים האלו והם הייחידים שמתו באירוע.

אני לא מתיימר להיות אסטרטג צבאי, פשוט חושב שהקנייה של המטוסים האלה הי דיי מיותרת ואפשר לקנות דברים יותר חיוניים במקום.

והציניות שלך לא עוזרת לך, לפעמים עדיף באמת שתשתוק.
נו אחלה, אני חושב שאפשר לקנות לי חץ וקשת במקום מטוס מיותר לחיל האוויר. אפשר גם לקנות בובות בארבי לכל חיילת. מה רע?

עשיתי אותו במחלקת ה toys r us החדשה שצה"ל פתח בזכות כל הכסף שנחסך כתוצאה מביטול עסקת החמקן.

כנראה.

חמקן זה דבר מאוד חיוני בצבא שיכול באמת להכריע מערכות, ככה שהוא כן נדרש גם הוא עולה המון.
הגדלת הזין של חיל האוויר דרושה

אני כמעט בטוח שהכסף למטוסים האלה בכול מקרה יכול ללכת רק לביטחון. הוא מהתקציב שארה"ב נותנת לנו כדי שנקנה מתעשיית הביטחון שלהם (הכוונה היא שאפשר לקנות רק מאצלם עם הכסף הזה).

יש לי 2 תאוריות לעניין ואחת מהן כנראה לא תתקבל על כל הדעות אבל לדעתי היא יותר הגיונית מהתאוריה השנייה.
תאוריה #1: הממשלה (או המדינה) עושה את זה לעצמה. קונספירציה או לא, זה פשוט משהו שהוא יותר מדי גדול להפעיל ע"י גוף קטן או אפילו כמה אנשים בודדים (תנועות ערביות כאלו ואחרות). למה שהמדינה תעשה את זה לעצמה? בדיוק מהסיבה של להתכונן לגרוע מכל ובעצם לזרז את נתינת הכספים לשירותי הכבאות ולהיות מוכנים למלחמה הבאה שכנראה קרובה מתמיד. זה גם דיי מסביר את עניין סלקום, סוג של "תרגיל" אבל ב LIVE. כמו שאמרו הרבה אחרים, עדיף 40 הרוגים מאשר 4000 או 40,000.

תאוריה #2: שכנינו מציתים יערות בצפון כבר עשרות שנים וזה לא חדש. לכן זו היא עוד הצתה מכוונת כי קרה משהו כנראה בצפון או שהם לא מרוצים כמו תמיד מהיתר זכויות שהם מקבלים, או אפילו לא נשלול התערבות של מדינה אחרת בנושא ומפעילים דרכה. בכל מקרה זו ההצתה הכי גדולה שלהם והשאלה הנשאלת למה הם לא עשו זאת עד עכשיו כשקרו דברים חמורים מהצד הישראלי לצד הערבי (נגיד בזמן מלחמת עופרת יצוקה וכו').

כמובן שתאוריה שלישית תגיד שזה היה ב"טעות" או ש"חייזרים שלחו ברק מהשמיים" או אפילו ש"אלוהים מעניש את העם החוטא" אבל כמובן שאני לא מאמין בכל אותם הסיבות ו 1 או 2 נראות יותר הגיניות לדעתי.

תאוריה ראשונה לא נראת לי בגלל שגם כל שריפות היער הבתים וכו' עולים כסף למדינה, ככה שנתינת הכסף לכבאות יכולה להיפגע מזה.
לגבי ההורגים - אם התאוריה שלך נכונה אז המוות שלהם בכלל לא היה נחוץ כאן, הם לא תיכננו שמישהו יפגע (כמו שעד עכשיו חוץ מהם אף אחד לא נפגע)

לא מזמן היה תרגיל גדול בצבא שלא ממש מותר לדבר עליו..גם קצת מעורר חשד כי הוא לא היה 10 שנים

כנראה.

משה: התאוריה הראשונה שלך מזכירה לי את ההאשמות שארצות הברית היית אחראית על פיגועי ה-11 בספטמבר- זה פשוט מופרח ולא הגיוני.

לדעתי התאוריה השניה נכונה.

* http://www.clarin.com/mundo/medio_oriente/Incendio-forestal-Israel-muertos_0_383361710.html
נראה לכם שהתמונה אמיתית?

היא לא נראית אמיתית

משה: התאוריה הראשונה שלך מזכירה לי את ההאשמות שארצות הברית היית אחראית על פיגועי ה-11 בספטמבר- זה פשוט מופרח ולא הגיוני.

* http://www.clarin.com/mundo/medio_oriente/Incendio-forestal-Israel-muertos_0_383361710.html
נראה לכם שהתמונה אמיתית?

במקרה הזה "הגיוני" זו מילה בעייתית.
למה לא הגיוני?
כל עוד אף אחד לא יודע ולאנשים יש את האינטרסים שלהם. WHO CARES
פסיכים תמיד היו לכל אורך ההיסטוריה ועוד לפני שההיסטוריה נכתבה אני בטוח שהיו משוגעים והיו קונספירציות. אנחנו חיים בעולם מטורף לדעתי אי אפשר לשלול כלום.

---------- התגובה התווספה ב 21:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:33 ----------

ולדעתי עצם העובדה שרוב האנשים מראש יגידו "לא יכול להיות" רק מראה שבקלות אפשר לעשות מה שרוצים מאחורי הקלעים כי גם ככה לא יאמינו

---------- התגובה התווספה ב 21:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:36 ----------

ולגבי התמונה.

מקווה שהיא לא אמיתית זה נראה נוראי
למרות שבלי ציניות חס וחלילה, במקרה כזה זה לא יכול להיות יפה.

---------- התגובה התווספה ב 21:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:40 ----------

אישית לא חושב שזה אמיתי. לא נראה לי הגיוני שכולם רצו לאותו מקום וכולם נשרפו באותו מקום ביחד והתמותתו באותו המקום. זה יותר מתאים להוצאה להורג

נראה לכם שהתמונה אמיתית?
קונספירציית 09/11 ממש כבר לא בגדר קונספירציה אלא יש הוכחות ומסמכים שלמים שזה בהתערבות הממשלה.
אחד הדברים היותר משמעותיים שם, שממשלת ארה"ב לא מביא לאף אחד להתקרב לעמודים שנשארו מהמגדלים ואפילו הוציאה אותם מהמדינה ומאחסנת אותם במקום סודי, השאלה היא למה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית