הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם השריפה הזאת?

מה שאני אגיד עכשיו זה מה שטוענים זה לא קשור לדעתי אז אל תרדו עלי ✌️

טוב ממש בתכלס.

טוענים שמאז שחר ההיסטוריה היו אחוות סודיות שרצו לשלוט על העולם.
והם קיימים גם היום.
הם עובדי אלילים. מאמינים בלוציפר. כמה אלים מבחינתם זה אותו אל.
בגלל שהם עובדי אלילים הם מאמינים בכוח של סימבוליות. לכן הם זורקים את הסמלים שלהם בכל מקום.

הסמל על הדולר בגדול מראה פרמידה ואת העין של הורוס. הם מאמינים באל הזה, הוא כמו לוציפר. הוא סוג של ארכיטקט, והוא רואה הכל. כתוב שם משהו בלטינית. לא זוכר מה כתוב למעלה. למטה כתוב הסדר העולמי העתיק, משהו כזה. היום קוראים לזה NEW WORLD ORDER.
יש על הדולר עוד סמלים. כמו נשר, יש ינשוף שבקושי אפשר לראות אותו הוא נמצא למעלה בצד ימין. יש לכל סמל מבחינתם משמעות. את האמת כבר שכחתי מה כל דבר אומר.

אפשר למצוא משמעות בכול סמל, אפשר גם להגיד שהעין זה הוכחה שחייזרים מסתכלים עלינו כול הזמן ואנחנו חלק מהגן חיות שלהם.

עזבו ויכוחים עכשיו 😃 אולי הסופר טאנקר הזה שבדרך לישראל עכשיו יציל את המצב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בנוסף מה שמיוחד במטוס הזה שבניגוד לשאר המטוסים שהגיעו לסייע,המטוס הזה יוכל לפעול גם בשעות החשיכה.

אני זוכר ביום חמישי כשהודכנתי שיש שריפה בכרמל אמרתי נו אז מה אפשר לחשוב, כולה שריפה
אני בא הביתה חצי הכרמל דלוקה 😲

😵 DAMN

צירוף מיקרים או כוח שמימי?

כח שמימי!

61063.jpg

ע"י מי!!?

הממשל? הקוראינים? ישות רוחנית לא מוחשית נגלתה לאורן זריף בחלום? מנכ"ל טוייס-אר-אס?

מה אתה צוחק אלירן.. יש לו 220 סקוואט ל 8 חזרות... :nono:

ה220 ל-8 היה עם טכניקה גרועה היית רק הכנה כדיי שהוא יחתזק עכשיו יש לו 250 ל-10 🤡

ע"י מי!!?

הממשל? הקוראינים? ישות רוחנית לא מוחשית נגלתה לאורן זריף בחלום? מנכ"ל טוייס-אר-אס?

מה אתה צוחק אלירן.. יש לו 220 סקוואט ל 8 חזרות... :nono:

יש דברים בעולם שהאדם לא מסוגל להבין.
בשביל זה יש ישיבות,והישיבות האלה מפענחות קונספירציות בין בני אדם ובין האדם לאלוהים.🤫

זה לא נראה לי קשור, נראה לך שגופה של בן אדם זוחל ככה תקפא ותישאר שלמה אחרי שהוא בושל בכמה אלפי מעלות טובות?

גם אם תסתכל על הענף הימיני הוא נראה קצת מצויר

נערך לאחרונה:
זה לא נראה לי קשור, נראה לך שגופה של בן אדם זוחל ככה תקפא ותישאר שלמה אחרי שהוא בושל בכמה אלפי מעלות טובות?

נהפך לגחל. תשמע הראו תמקום הזה בדיוק (אחד על אחד) והאיש מד"א שמצא אותם הסביר שמשהו כמו 10 איש נמצא במקום ההזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית