מה נסגר עם השריפה הזאת?

אני חושב שזה יכול לקרות שבן אדם יקפא ככה.
זה נורא אבל זה מה שקורה הוא פשוט מתפחם. יש עוד תמונות כאלה אגב וגם תמונות של הגופות בצד הכביש אחרי שאספו אותם (רואים אותם די מרחוק) וזה נראה אותו הדבר

זה לא נראה לי קשור, נראה לך שגופה של בן אדם זוחל ככה תקפא ותישאר שלמה אחרי שהוא בושל בכמה אלפי מעלות טובות?

גם אם תסתכל על הענף הימיני הוא נראה קצת מצויר

התמונות אמיתיות, בטוקבקים ב-ynet שמו כמה לינקים לאתרי חדשות ערביים שהראו את התמונה הזאת ועוד כמה וזה אותו המקום שאותו צילמו ללא הגופות והראו באתרי חדשות נורמליים. אותה הגופה שנראית זוחלת מופיעה בתמונות אחרות שבהן הגופות כבר סודרו על אלונקות והגופה הספציפית הזאת עדיין נשארה באותה התנוחה רק על הגב.

פעילי שמאל בפייסבוק צוחקים על הארוע

4cfab1426f6eb3e2.jpg

ביננו אתם יודעים למה יש שריפה...
זה בגלל שאנשים לא עומדים על רגל אחת...
שמתם שיש אש רק במקומות שלא עומדים על רגל אחת!

אתמול הייתה כתבה על צלם אסונות שהיה מאחורי האוטובוס. הוא היה בין האוטובוס לבין הניידת של אהובה.
הוא נשלח לצלם את השריפה בהתחלה.
בגדול הוא אמר שמה שהיה זה שהוא נסע. הייתה אש משני הצדדים שלהם.
היו חלקים שלא הייתה אש ותוך שניה הגיעה אש משום מקום.
מה שקרה זה שפשוט תוך כמה שניות הגיעה אש מכל הכיוונים וחסמה את כל הכיוונים שלהם. האוטובוס ניסה להסתובב וניתקע.

הוא אישית לא הבין למה הם לא יצאו מהאוטובס בהתחלה. הם כנראה נכנסו להלם או משהו.

הוא הסתובב ומהאוטובוס יצאו קצינה אחת וקצין שנכנסו לאוטו שלו והוא דפק גז דרך הלהבות ויצא מהטבעת אש שהם היו בתוכה. שאר הסוהרים ניסו לברוח הם קפצו למדרון אבל גם שם הייתה אש כנראה.

זה אולי נשמע קצת ציני אבל באמת, כל מי שהולך לטייל ויש אש ושריפה. בחייכם אל תעשו שטויות. סתובבו אחורה.
כנראה כל מני תסריטים הזויים שרואים רק בסרטים יכולים לקרות עם קצת מזל רע.

פשוט לא יאמן איך האנשים הופכים לאבנים.

זה מוזר השריפה הזאת לא מרגישה אקטואלית בכלל \=
כאילו אני חי בחיפה ואני לא מריח כלום ולא רואה כלום (לא שאני רוצה)
פשוט אומר שזה מוזר..
למרות שהשריפה הזאת מרגישה טיפה כמו מלחמה מההיבט של התקשרות
שרק עליה מדברים.

כי אחרים עושים לך את העבודה.

אני גר בדרום ואתמול התנדבתי - נסעתי לצפון.

היא מורגשת בייחוד האבידה המטורפת של האנשים ושל חצי מהכרמל. תפתח קצת את הראש ואת הלב

לא אמרתי שלא אכפת לי...
התכוונתי שלא רואים אותה פה...

אני איתך.. ביום הראשון עוד ראיתי עשן והרחנו קצת(אני גר 5 דקות נסיעה מהאוניברסיטה)..
אבל אחרי יום כבר לא הרגשתי שיש שריפה חוץ מבחדשות והרעש של המסוקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית