הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני מאמין שלמאמן שלכם זה לא קרה!!!

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
http://www.local.co.il/ashdod/iton_article.asp?articleId=5225
זה הבעלים של המכון שלי והוא היה בא לשם כל יום מ-3 בצהרים עד 11 בלילה, אני מכיר אותו מעל 3 שנים בצורה דיי טובה (לפחות בקטע שיצא לי לדבר איתו דיי הרבה על אימונים בשנים האחרונות, הוא היה חופר לי כל הזמן על זה שמיליטרי פרס מורידים עד האף), פשוט לא יאמן...
ממליץ לכם לקרוא עד הסוף.

אני הכרתי את אולג קרוב ל-5 שנים,באותה תקופה האינו מתאמנים ביחד באוזייל.
קצת הפתיע כל הסיפור הזה מתי שזה צץ אחוצה ליפני כ-שבועיים,הוא יקבל כמה שנים טובות בכלא..
כך זה כסף קל=מזל רע..😵

קראתי הכל, אני משוכנע שהוא ידע שזה יכול להיכשל בגלל הנעליים שלו. ממש טיפש!

• פותח/ת השרשור
אני הכרתי את אולג קרוב ל-5 שנים,באותה תקופה האינו מתאמנים ביחד באוזייל.
קצת הפתיע כל הסיפור הזה מתי שזה צץ אחוצה ליפני כ-שבועיים,הוא יקבל כמה שנים טובות בכלא..
כך זה כסף קל=מזל רע..😵

מי אתה? יש מצב אני מכיר אותך?

קראתי הכל, אני משוכנע שהוא ידע שזה יכול להיכשל בגלל הנעליים שלו. ממש טיפש!

אני מכיר אותו ואני בטוח ב-100% שהוא לא היה מודע לזה... עצוב לי לחשוב שבדיוק לפני חודש נכנסתי למכון ולחצתי לו יד...

• פותח/ת השרשור
אותי אתה בטוח מכיר 😃..אני מתאמן בסווט כרגע.
מצטער, אני לא מצליח להבין מי אתה מהתמונה הקטנה ששמת בפרופיל. בכל מקרה אם עברת לסווט לפני יותר מ-3 שנים רוב הסיכויים שאני לא מכיר אותך

מצטער, אני לא מצליח להבין מי אתה מהתמונה הקטנה ששמת בפרופיל. בכל מקרה אם עברת לסווט לפני יותר מ-3 שנים רוב הסיכויים שאני לא מכיר אותך

זה אלכס מספורט פארם.

בונא איזה מאמן טיפש חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית