הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ *סקווט * לחיצת רגליים * וחזה * 12/3

מצב
השרשור נעול

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היום הפצצתי בסירטונים, צילמתי כמה שיותר היום 😃 ואני מקווה מאוד שבלחיצת חזה הטכניקה שלי כבר מה שנקרא 'מושלמת' - או לפחות מספיק טובה כדי להתקדם במשקל, כי בנתיים אני פוחד להתקדם.
בקשר לסקווט, 30ק"ג יוצא לי מצויין, 35 סביר, ו40~50 קשה לי לעלות אחרי הסט השלישי.
בקשר ללחיצת רגליים, אני לא יודע אם עשיתי טוב, מה שכן לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.
אשמח לשמוע תגובות בונות מה לשפר ומה כן טוב!
תודה רבה רבה רבה מראש לכולכם!
נתחיל בסקווט: שימו לב שזה מהמשקלים הגבוהים לנמוכים, ותגידו לי אם הטכניקה יותר טוב במשקלים הנמוכים, ומה צריך לשפר בטכניקה.

נמשיך עם לחיצת חזה:
הכנסתי שכמות פנימה ככה שממש הרגשתי שהם מוכנסות פנימה, הוצאתי חזה כמה שיכולתי, פתחתי רגליים לצדדים ולקחתי אותם קצת אחורה. תגידו לי אתם מה לא בסדר (בהנחה שיש משהו לא בסדר בטכניקה). 30 קילו

ונסיים עם לחיצת רגליים:
לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.

שוב פעם, תודה רבה לעונים.🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חובות ראק? אתה מפגר..? בקשר לסקווט, כל מה שאתה אומר זה לא נכון ולא מקצועי בכלל, אז עדיף שלא תגיב באשכול.

אני לא מפגר - אולי אתה, תגיד שמת לב שאפעם לא רשמת תגובה "חיובית" באשכולות שפתחתי? אז עדיף שלא תגיב באשכולות שאני פותח/אפתח.
אם הסקווט שלי כל כך גרוע, אז מה גרוע בו לדעתך? איפה שהמוט יושב - בסדר גמור, הגובה שאני יורד אליו - מצויין, אני מסתכל נכון, הבעיה היחידה שיש לי זה שהרגליים שלי גולשות.
בקשר ללחיצת חזה - מה לא טוב עשיתי גאון?
בקשר ללחיצת רגליים - זה לא ממש רלוונטי לקטגורייה פה אבל אני אשפר את זה, בסופו של דבר התרגיל ממש פשוט.
אני מבקש שלא תגיב יותר באשכולות שלי - כי אתה פשוט חרא של בנאדם ואני לא יכול/רוצה לקחת לתשומת לבי את התגובות ה"אופטימיות" שלך ואת הוויכוח המגעיל שאתה יוצר באשכולות שלי כל פעם מחדש.

שורה תחתונה, מי שאומר "הסקווט לא מתקרב לסקווט" ו/או דברים בסגנון שישמור את הערות שלו לעצמו ושלא יגיב באשכול.
אתה ילד אידיוט שלא יודע לעשות סקוואט ומכחיש את זה. אין לך מקום בפורום הזה, אתה לא מקבל ביקורת מאנשים מבינים ומתווכח איתם כשאתה בעצמך אפס מאופס בתחום ללא טיפת נסיון. אני ממליץ לך לעזוב את הפורום עד שתתבגר קצת פיזית ונפשית כי אתה פשוט ילדון קטנטן ועלוב.

אני לא מפגר - אולי אתה, תגיד שמת לב שאפעם לא רשמת תגובה "חיובית" באשכולות שפתחתי? אז עדיף שלא תגיב באשכולות שאני פותח/אפתח.
אם הסקווט שלי כל כך גרוע, אז מה גרוע בו לדעתך? איפה שהמוט יושב - בסדר גמור, הגובה שאני יורד אליו - מצויין, אני מסתכל נכון, הבעיה היחידה שיש לי זה שהרגליים שלי גולשות.
בקשר ללחיצת חזה - מה לא טוב עשיתי גאון?
בקשר ללחיצת רגליים - זה לא ממש רלוונטי לקטגורייה פה אבל אני אשפר את זה, בסופו של דבר התרגיל ממש פשוט.
אני מבקש שלא תגיב יותר באשכולות שלי - כי אתה פשוט חרא של בנאדם ואני לא יכול/רוצה לקחת לתשומת לבי את התגובות ה"אופטימיות" שלך ואת הוויכוח המגעיל שאתה יוצר באשכולות שלי כל פעם מחדש.

שורה תחתונה, מי שאומר "הסקווט לא מתקרב לסקווט" ו/או דברים בסגנון שישמור את הערות שלו לעצמו ושלא יגיב באשכול.

שמת לב שאף פעם לא רשמת כאן תגובה ראויה? על מה אני אגיב בחיוב, על זה שאתה מנסה לצאת חכם גדול עם שרשורי חידות ופרדוקסים כשאין לך מושג מה זה פרדוקס? שאתה אומר לכולם לא להשתמש באינטרנט ואתה מביא פיתרון לחידה מהאינטרנט בעצמך ואומר שהפתרון הוא קל? או שאתה מצפה ממני להגיב בחיוב על ההתנשאות שלך על בנאדם עם סקוואט של 190 קילו שמנסה לעזור לך?

כפי ש-max70kg ענה לך, וכפי שאני עניתי לך באחד מהשרשורים שהספמת איתם, אתה פשוט לא עושה סקוואט, אתה רק מתיישב כשהמוט על הגב. אתה צריך להבין תאורטית בצורה כלשהי איך התנועה צריכה להיות ולמה היא אמורה להיות כך ומה זה משרת.

על הלחיצת חזה ענו לך כבר כאן, ובשרשור ששמת לפני כמה ימים, וגם בשרשור לפניו. גם kalina השקיע והביא לך סרטון של סבתא בת 62 שעושה לחיצת חזה במשקלים שלך באופן די מוצלח. אתה יכול ללמוד ממנה למשל.

אתה ילד מקלדת טיפש ואני מבטיח לך שאני אמשיך להגיב בכל שרשור ונושא שאתה מציג בו בורות, התנשאות וטמטום כללי.

אלא אם אתה תבטיח לא להגיב ולכתוב כאן בפורום בצורה שבה היית נוהג עד כה. אם תבטיח זאת, אסלח לך ונהיה חברים טובים ✌️✌️✌️

• פותח/ת השרשור
שמת לב שאף פעם לא רשמת כאן תגובה ראויה? על מה אני אגיב בחיוב, על זה שאתה מנסה לצאת חכם גדול עם שרשורי חידות ופרדוקסים כשאין לך מושג מה זה פרדוקס? שאתה אומר לכולם לא להשתמש באינטרנט ואתה מביא פיתרון לחידה מהאינטרנט בעצמך ואומר שהפתרון הוא קל? או שאתה מצפה ממני להגיב בחיוב על ההתנשאות שלך על בנאדם עם סקוואט של 190 קילו שמנסה לעזור לך?

כפי ש-max70kg ענה לך, וכפי שאני עניתי לך באחד מהשרשורים שהספמת איתם, אתה פשוט לא עושה סקוואט, אתה רק מתיישב כשהמוט על הגב. אתה צריך להבין תאורטית בצורה כלשהי איך התנועה צריכה להיות ולמה היא אמורה להיות כך ומה זה משרת.

על הלחיצת חזה ענו לך כבר כאן, ובשרשור ששמת לפני כמה ימים, וגם בשרשור לפניו. גם kalina השקיע והביא לך סרטון של סבתא בת 62 שעושה לחיצת חזה במשקלים שלך באופן די מוצלח. אתה יכול ללמוד ממנה למשל.

אתה ילד מקלדת טיפש ואני מבטיח לך שאני אמשיך להגיב בכל שרשור ונושא שאתה מציג בו בורות, התנשאות וטמטום כללי.

אלא אם אתה תבטיח לא להגיב ולכתוב כאן בפורום בצורה שבה היית נוהג עד כה. אם תבטיח זאת, אסלח לך ונהיה חברים טובים ✌️✌️✌️
חבר? קראת את ה"דרגה" שלי - ייעוץ אישי.
אני לא באתי לפורום הזה בשביל חברים, באתי לפורום הזה בשביל לחזק את הגוף שלי ולקבל תגובות בונות.
יצאת מושפל אחינו
אחינו? מי מכיר אותך בכלל?

אנרכיסט יקר

כמו שכבר הגיבו לך רב הבעיות שלך בסקוואט נובעות שאתה לא ממש מבין לעומק איך התנועה אמרוה להיות
מבחינה תיאורתית זה עוד לא מסודר לך בראש
וכמו שהמליצו.. גם אני הייתי ממליץ לך לקרוא את הספר של ריפטו Starting strength זה יסדר לך בראש מה אמור להיות ומה לא אמור להיות..
כרגע אתה באמת פשוט עושה לחיצת רגליים בעמידה עם מוט על הגב.. לא סקוואט

אין לך מה להתרגש רובנו עברנו את זה.. ללמוד לבצע סקואוט זה לא עניין של אימון אחד או שניים .. זה תהליך של כמה שבועות אם לא חודשים.. עם המזן והניסיון זה יגיע.. רק תמשיך ללמוד ובאמת להקשיב ולהפנים מה שאומרים לך מבלי להכנס למגננות

מקס ומר CYGNUS היקר צודקים.. אני גם בעל אותה הדעה שיש להם, ואין מה לעשות

באת לחזק את הגוף שלך ולקבל תגובות בונות.. אז למה אתה לא מקבל אותן?
ולא.. אתה לא יכול ללמד בנאדם שעושה 190 קליו סקוואט.. איך לבצע סקוואט.... לפחות לא כרגע

נסכם

תקרא את הספר של ריפטו זה כבר אמור לסדר לך בראש את העסק
תמשיך להתאמן זה יגיע עם הזמן
ואל תחשוב שכולם יוצאים עלייך בכוונה או משהו.. אנחנו באים בראש טוב לעזור ולפעמים זאת הדרך..

אבל אתה מתעלם מהבקשה שלו!

ובכלל הוא יכול ללמד אותך ואת כולם כאן איך לעשות סקוואט!

חבר? קראת את ה"דרגה" שלי - ייעוץ אישי.
אני לא באתי לפורום הזה בשביל חברים, באתי לפורום הזה בשביל לחזק את הגוף שלי ולקבל תגובות בונות.

אז מה דעתך שאתה והדרגה שלך תלכו לפורום ייעוץ אישי במקום לזיין פה את המוח חתיכת מעצבן כפוי טובה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית