עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלינה תשמע המחיר כזה בבית מרקחת בגלל שכנראה הוא אמור לעלות ככה(אין הנחות) ותהליך היצור שלו גם לא זול, ואם אתה מתחיל להתעסק אם חומרים כמו של SCIROXX שלא רפואיים אני לא הייתי ממליץ עליהם כי יכול להיות הם לא עברו את תהליכי הטיהור שצריכים להיות(או שהם בכלל UNDERDOSE או OVERDOSE) מה ששמעתי אגב לגביי הדיאנבול של סירוקס שהם לא בכמות המתאימה. אותו הדבר לגביי בריטיש דיספנסרי דיאנבול 5מ"ג ש90% מהם הם זיוף. אף פעם לא חשבתה לעצמך למה אנאבר כזה יקר בבית מרקחת פה ואצל דילרים הוא זול בדרך כלל במאות שקלים? נקודה למחשבה.70% מפארמה שמגיע מחו"ל זה פייק. פארמה-פרמה יש רק מבית מרקחת פה,מחירים לא הגיוניים,אין כמות מספקת . אני נגד.
מבלי להעליב-גיחחתי בציניות. ניסין...👑קלינה תשמע המחיר כזה בבית מרקחת בגלל שכנראה הוא אמור לעלות ככה(אין הנחות) ותהליך היצור שלו גם לא זול, ואם אתה מתחיל להתעסק אם חומרים כמו של SCIROXX שלא רפואיים אני לא הייתי ממליץ עליהם כי יכול להיות הם לא עברו את תהליכי הטיהור שצריכים להיות(או שהם בכלל UNDERDOSE או OVERDOSE) מה ששמעתי אגב לגביי הדיאנבול של סירוקס שהם לא בכמות המתאימה. אותו הדבר לגביי בריטיש דיספנסרי דיאנבול 5מ"ג ש90% מהם הם זיוף. אף פעם לא חשבתה לעצמך למה אנאבר כזה יקר בבית מרקחת פה ואצל דילרים הוא זול בדרך כלל במאות שקלים? נקודה למחשבה.
לפי דעתי החברה הכי טובה זאת ארגנון.
אני על אנטט של סיירוקס כבר 4 שבועות ואין תוצאות, לא כוח לא עלייה במשקל, ולא ספיחת נוזלים כלום :🙁מבלי להעליב-גיחחתי בציניות. ניסין...👑
שמעתי שהאירני ממש חזק והרבה המלצות.יש את אבוריאן האירני. נורמה שרינג וכו.
קלינה תשמע המחיר כזה בבית מרקחת בגלל שכנראה הוא אמור לעלות ככה(אין הנחות) ותהליך היצור שלו גם לא זול, ואם אתה מתחיל להתעסק אם חומרים כמו של SCIROXX שלא רפואיים אני לא הייתי ממליץ עליהם כי יכול להיות הם לא עברו את תהליכי הטיהור שצריכים להיות(או שהם בכלל UNDERDOSE או OVERDOSE) מה ששמעתי אגב לגביי הדיאנבול של סירוקס שהם לא בכמות המתאימה. אותו הדבר לגביי בריטיש דיספנסרי דיאנבול 5מ"ג ש90% מהם הם זיוף. אף פעם לא חשבתה לעצמך למה אנאבר כזה יקר בבית מרקחת פה ואצל דילרים הוא זול בדרך כלל במאות שקלים? נקודה למחשבה.
מבלי להעליב-גיחחתי בציניות. ניסין...👑
קלינה תשמע המחיר כזה בבית מרקחת בגלל שכנראה הוא אמור לעלות ככה(אין הנחות) ותהליך היצור שלו גם לא זול
הוא נפוץ מאוד בהנחה שנפלת על הדבר האמיתי אז הוא יעשה את העבודה זה חומר רפאוי כמו כל חומר רפואי אחר.אני על אנטט של סיירוקס כבר 4 שבועות ואין תוצאות, לא כוח לא עלייה במשקל, ולא ספיחת נוזלים כלום :🙁
גם חבר שנכנס קצת לפני לא מרגיש אותו.. וקנינו מדילר אמין ומוכר בעל מוניטין..
והתפריט תזונה מתוקתק סביב לשעון.. אפילו ספיחת נוזלים אין 😣
זה שקנית מדילר מוכר ואמין לא אומר שגם הוא לא יכול ליפול על באטצ' לא טוב. על כל הכבוד לכל חברות ה UG שיש כמה שמביאות לשוק מוצרים טובים, אין שם בדיוק בקרת איכות על מינון וייצור של החומר אז צריכים להיות ספקניים. אני גם נסיתי את האנטט של סיירוקס. חומר סביר ביותר עושה את העבודה.
---------- התגובה התווספה ב 00:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:48 ----------
שמעתי שהאירני ממש חזק והרבה המלצות.
בזמן אחרון באמת יש די הרבה טענות כלפי UG כזה או אחר,אני רוצה להדגיש פה שווקה נקודה אחרת- הצתרפו למאגור המשתמשים לא מעט חברי צעירים ומתחילים שניזונים מהמידע בפורומים והציפיות שלהם הם בהתאם לפנטזיות שהדילרים עזרו להם לפתח. אין פלאים,אין נסים ואין מוטציות רציניות מבחינתי לא בשנה וחצי ראשונה של שימוש. לא קאטלר ולא קולמן וגם בקושי לא קאלינה לא יוצה על ההתחלה והמקור של החומרים פה משחקים תפקיד זניח.אני על אנטט של סיירוקס כבר 4 שבועות ואין תוצאות, לא כוח לא עלייה במשקל, ולא ספיחת נוזלים כלום :🙁
גם חבר שנכנס קצת לפני לא מרגיש אותו.. וקנינו מדילר אמין ומוכר בעל מוניטין..
ו מתוקתק סביב לשעון.. אפילו ספיחת נוזלים אין 😣
---------- התגובה התווספה ב 00:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:48 ----------
שמעתי שהאירני ממש חזק והרבה המלצות.
אבוריחן גם מקורי,גם פייק שיש בארץ סוף הדרך- ממליץ בחוםלא מסכים בכלל אני השתמתי מלא פעמים בטסט של שרינג ואבוריאן לגטמי לגמרי. כן צריך להיות זהירים כי כן יש הרבה זיופים ופה צריך את הניסיון על מנת לזהות זיוף (זה לא כל כך קשה). מי שיכול להשיג מבית מרקחת שיבושם לו.
👑הוא נפוץ מאוד בהנחה שנפלת על הדבר האמיתי אז הוא יעשה את העבודה זה חומר רפאוי כמו כל חומר רפואי אחר.
קלינה אין לי ציפיות לניסים ונפלאות.. אני לא מצפה להיות מפלצת אחרי סייקל. בסה"כ רוצה לקבל תמורה לכסף שהשקעתי, בנאדם שעבד על הכסף ושילם והשקיע, וקיבל חומר לא טוב מבאסת וקשה מאוד לא רק חור בארנק גם מנטלית, וזה לא צודק..בזמן אחרון באמת יש די הרבה טענות כלפי UG כזה או אחר,אני רוצה להדגיש פה שווקה נקודה אחרת- הצתרפו למאגור המשתמשים לא מעט חברי צעירים ומתחילים שניזונים מהמידע בפורומים והציפיות שלהם הם בהתאם לפנטזיות שהדילרים עזרו להם לפתח. אין פלאים,אין נסים ואין מוטציות רציניות מבחינתי לא בשנה וחצי ראשונה של שימוש. לא קאטלר ולא קולמן וגם בקושי לא קאלינה לא יוצה על ההתחלה והמקור של החומרים פה משחקים תפקיד זניח.
אבוריחן גם מקורי,גם פייק שיש בארץ סוף הדרך- ממליץ בחום
👑
חבר שלי סיים עכשיו סייקל של 10 שבועות , אננטת 500mgs/week סייקל ראשון והוא העלה 14 קילו סה״כ. אני ראיתי אצלו עלייה במשקל כבר אחרי שבוע ( כנראה נוזלים) . אגב למי שמתעניין הוא כבר שבוע 3 בPCT וירד רק 2 קילו מה-14 שהרוויח!*
אתה יכול להסביר קצת את הטענה שלך אני פשוט לא הבנתי.ממש לא נכון, רב הסטרואידים הרפואיים אשר נמכרים בשוק מגיעים מפקיסטן, לא קשה להשיג משמה מהסיבה שהמשכורות שמה מאוד נמוכות ומבחינתם כל רווח של 1-2$ מהווה הכנסה גבוהה.
בתי מרקחת מוכרים שם לשוק השחור כי הרווח הוא יחסית מאוד גבוהה וזה משתלם להםאתה יכול להסביר קצת את הטענה שלך אני פשוט לא הבנתי.