הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נרשמתי למכון כושר אבל אין לי מושג מה התוכנית אימונים שלי

• פותח/ת השרשור taz
  • פורסם בתאריך

taz

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היום הלכתי בפעם הראשונה למכון כושר, המאמן הראה לי כמה מכשירים לעבוד אליהם
משהו כמו 3-4 מכשירים
לפניהם עשיתי הליכון
אף אחד מהם לא לרגליים ו\או לחזה + יש את האזור שיש שם את כל המשקולות - אני רואה עוד חבר'ה בגילי(18) מתאמנים שם ואני רק על מכשירים.

יש סיבה כולשהי? - בגלל שזה הפעם הראשונה שלי במכון? כי אני באמת לא מבין למה אני לא עובד על המשקולות ושאר הדברים.
חשוב לציין שנרשמתי לשלושה חודשים בלבד(בינתיים) מכיוון שאני מתגייס במרץ. אולי אחרי הטירונות אני אמשיך - נראה מה יהיה עד אז.

תודה.

בחודש הראשון אתה צריך להרגיל את הגוף לעבודה עם משקולות, אתה מוזמן לעלות את התוכנית שהמדריך רשם לך וננסה לשפר אותה עד כמה שניתן, בעוד חודש של אימונים בערך תתחיל להוסיף ולשנות תרגילים.

• פותח/ת השרשור
בחודש הראשון אתה צריך להרגיל את הגוף לעבודה עם משקולות, אתה מוזמן לעלות את התוכנית שהמדריך רשם לך וננסה לשפר אותה עד כמה שניתן, בעוד חודש של אימונים בערך תתחיל להוסיף ולשנות תרגילים.

זהו שאין תוכנית משמה הוא אמר לי להתחיל על ההליכון לאחר מכן הסביר לי על עוד 3-4 מכשירים
בסוף שכיבות שמיכה(או זה כפיפות בטן?) ופה נגמר האימון.

בגלל זה פתחתי את הנושא האם זה נורמלי, ככה צריך להתחיל אחרי זה הוא יביא לי תוכנית?

זהו שאין תוכנית משמה הוא אמר לי להתחיל על ההליכון לאחר מכן הסביר לי על עוד 3-4 מכשירים
בסוף שכיבות שמיכה(או זה כפיפות בטן?) ופה נגמר האימון.

בגלל זה פתחתי את הנושא האם זה נורמלי, ככה צריך להתחיל אחרי זה הוא יביא לי תוכנית?
יש לך פה המון תוכניות אימונים בסיסיות ביותר - אתה יכול לאמץ לך אחת כזו.
ד"א ה SS שכולם פה מזכירים הכוונה לזה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=552

אם אתם באמת רוצים שאחד המתחילים באמת הישתמשו ב ss כדאי לך לתת להם קצת יותר פרוט כמו לדוגמה איך עושים כול דבר או לירשום את השמות לשהם בעיברית כי מישהו שהוא מתחיל אני לא מאמין שידע מזה דידלפט או מה שזה לא יהיה..(אני אישית רציתי לקחת את ה ss אבל לא הבנתי כלום אז וויתרתי..)

אם אתם באמת רוצים שאחד המתחילים באמת הישתמשו ב ss כדאי לך לתת להם קצת יותר פרוט כמו לדוגמה איך עושים כול דבר או לירשום את השמות לשהם בעיברית כי מישהו שהוא מתחיל אני לא מאמין שידע מזה דידלפט או מה שזה לא יהיה..(אני אישית רציתי לקחת את ה ss אבל לא הבנתי כלום אז וויתרתי..)
בשביל זה קיימים גוגל ויוטיוב...

אולי כדאי לקרוא את הספר 😣

מי שמתחיל או לא יודע, לא אמור לכתוב בפורומים מה לעשות, הכל כבר רשום, צריך רק לקרוא
ואם לא מקסימום יש את גוגל
אלה סך הכל מה שצריך.

כמה % מה RM אמורים לעבוד ב SS? (אל תגידו לי להריץ חיפוש-הרצתי ולא מצאתי)
ובכללי זה נכון שהתכנית כתובה,אבל השיטה של הקצב התקדמות "קצת" מסובכת..
חוץ מזה יש שם דדליפט,סקוואט פאור קלין וכל מיני תרגילים כאלה איך מתחיל אמור לדעת לבצע דברים כאלה?
ותומר אמר פעם שאי אפשר ללמוד פאור קלין לבד כי ב 99% מהמקרים הטכניקה לא נכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית