הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניקוי במדיח של השייקר עם הכדור

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
איך בדיוק לשים את השייקר במדיח? עם הכדור בתוכו והמכסה סגור? או לפרק הכל ולשים במדיח? נראה לי לא משהו לתת לכדור ברזל הזה לשוטט במדיח כשהוא פועל..

חחחח "לשוטט" איזה מילה חזקה כמה זמן לא שמעתי אותה..
ולעניינינו:
אם תשאר את הכדור בשייקר סגור אז אני לא חושב שהוא ינקה משהו והאמת שגם אם תשים אותו שהוא ישוטט במדיח זה ניראה לי בלאגן כי יש את הכנף המסתובבת.
הכי טוב פשוט כלי אחד תשתוף ידני לא 😃
זה כל כך אירוני שבן אדם קורע תתחת כל יום באימונים מזיע עם דופק של 200 אבל לשטוף כלי אין לו כח חחח

שים את הכדור ומעליו תניח את הכלי עצמו חח ככה הוא לא ייברח 🤡

אגב אני לא מבין מה ההתלהבות מהשייקר הזה, לא שמתי לב כמעט להבדל בין אם אני שם את הכדור ובין אם לא, ולא מספיק לשתוף אותו עם מים ורק מדי פעם ממש עם סבון, צריך כל פעם לשטוף אותו עם סבון אחרת נשאר בו ריח. (לפני זה היה לי שייקר גנרי רגיל ששטיפה במים הייתה מוציאה את הריח)

שים את הכדור ומעליו תניח את הכלי עצמו חח ככה הוא לא ייברח 🤡

אגב אני לא מבין מה ההתלהבות מהשייקר הזה, לא שמתי לב כמעט להבדל בין אם אני שם את הכדור ובין אם לא, ולא מספיק לשתוף אותו עם מים ורק מדי פעם ממש עם סבון, צריך כל פעם לשטוף אותו עם סבון אחרת נשאר בו ריח. (לפני זה היה לי שייקר גנרי רגיל ששטיפה במים הייתה מוציאה את הריח)

תלוי אם אתה משתמש באפקת חלבון או גיינר, בחלבון באמת אין בו צורך, אבל מנת הגשה של גיינר היא יותר גדולה(גם סקופ יותר גדול וגם יותר סקופים למה שנקרא מנת הגשה).

שאתה שם הרבה אפקה כמו בגיינר זה יותר בעייתי לערבב בשקשוק, בשביל זה יש את הכדור

תלוי אם אתה משתמש באפקת חלבון או גיינר, בחלבון באמת אין בו צורך, אבל מנת הגשה של גיינר היא יותר גדולה(גם סקופ יותר גדול וגם יותר סקופים למה שנקרא מנת הגשה).

שאתה שם הרבה אפקה כמו בגיינר זה יותר בעייתי לערבב בשקשוק, בשביל זה יש את הכדור

יכול להיות, אני משתמש רק באפקות חלבון

אם אתה תשים את השייקר סגור איך המדיח אמור לנקות אותו? תשים את הכדור בתוך התא הזה לסכו"ם ואת השייקר המפורק תשים במדף של הכוסות למעלה.

Cygnus באמת משתמש כבוד.
טוב שהוא לא אמר לך גם על כמה מעלות וכמה המינונים של החומר למדיח LOL

אני שם את הכדור על אחד השפיצים במדיח (לא יודע איזה מדיח יש לך, אבל כל מדיח נורמאלי צריכים להיות כמו שפיצים כאלו לכוסות אז תלביש אותו על אחד מהם)

לשים שייקר סגור במדיח זה מצחיק 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית