הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית

• פותח/ת השרשור TLX
  • פורסם בתאריך

TLX

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
-35
57
0
המאמן במכון שלי בנה לי תוכנית ואני איתה שבועיים וחצי אבל אני לא ממש מתלהב ממנה
וגם נתקעתי כבר לפני שבוע ואני לא מתקדם יותר
להחליף?

• פותח/ת השרשור
SS לא בקטע שלי
אני מעדיף בהתאמה בעיקר אני אוהב לבנות לעצמי
ממש בהתלבטות עם להחליף כי אמרו לי שלא טוב להחליף מהר

איך SS לא בקטע שלך? אם אתה רוצה לקבל עזרה תהיה רציני ותיתן סיבות רציניות יותר. אם אתה אוהב לבנות לעצמך לך תבנה לעצמך מה אתה צריך אותנו? אם אתה תשאל לגבי תכנית מומלצת כאן יענו לך בצורה גורפת לעשות SS כי היא התכנית הכי טובה למתחילים.

תהנה.

מזאת אומרת SS לא בקטע שלך?
מה עדיף שאיזה מאמן(שלא יודע כלום מהחיים שלו ודוגל בסקוואט לא מלא) יבנה לך תכנית אימונים בלי שום בסיס ובדרך כלל הם מורידים את כל התרגילים החשובים(סקוואט דדליפט בנץ' בדרך כלל משאירים) בשביל שלא יקרה לך שום דבר וזה יעשה להם רע ואם תתחיל לבנות לעצמך תוכנית אימונים אני מניאק אם לא תתחיל לפמפם יד קידמית כל היום. אני הייתי ממליץ לך על SS כי אתה מתחיל ואם אתה חושב שאתה לא מתחיל ומתאמן שנה בלי תוצאות אתה עדיין נחשב מתחיל. אני בטוח שגם בתוכנית שהמאמן הביא לך אתה תצליח להעלות במסה (אם היה לך מזל)אבל השאלה היא בכמה זמן לעומת SS.
קיצר שורה תחתונה: תעשה SS

ולגביי השאלה של החלפת אימון.
זה תלוי בטכלס בתוכנית אימונים אתה צריך שלא יצא לך מצב כזה שאתה תעבוד על אותו השריר במנוחה שקצרה מ 48 שעות(תלוי כמובן בזמן התאוששות שלך)

תפרט למה אתה לא רוצה SS
אני מנחש

1.שאין בה יד אחורית וקדמית
2.יש בה רק שלושה תרגילים בכל אימון
אתה מפחד מSS

יש בה יד קדמית ואחורית לא באופן ישיר אבל אתה תרגיש את הידיים
שלוש התרגילים האלה באימון A וB משתתפים כל השרירים

סקוואט : פלג גוף תחתון
דדליפט : רגליים וגב תחתון,יד אחורית לדעתי ובייסיפ
בנץ : חזה,יד אחורית,כתפיים
פרס : כתפיים,טרפזים,בייסיפ
בנט אובר : גב,יד אחורית,כתפיים,זוקפי גב

זהו אין לך סיבה לא לעשות SS !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית