ייעוץ אפדרין ארסאן הטורקי VS אפדרין יונקסואו הפקיסטני?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
מה אומרים ? בעד נגד? מישהו פה ניסה את שניהם ויכול להגיד מה הוא העדיף ולמה?
😵‍💫🥊

ניסיתי רק את הארסן ודפק לי אחלה עבודה עם קפאין פרולאב.
שמעתי המון פידבק טוב על היונקסו

• פותח/ת השרשור
אין ארסן בארץ אם נשאר משהו אלו בודדים ממש שנשארו אצל אנשים מלפני חצי שנה - שנה.
צריך לעשות נגיחה לטורקיה
🥷
חחח תאכלס זה שיש מחסור אני יודע אבל זה לא קשור לפוסט סתם מעניין אותי לשמוע מאנשים מה הם חושבים על שתי הסוגים האלו מה ההבדלים עם יש בכלל וכו...
ותגיד למישל שיענה כבר הליצן הזה:s59:

צריך לעשות נגיחה לטורקיה
🥷
חחח תאכלס זה שיש מחסור אני יודע אבל זה לא קשור לפוסט סתם מעניין אותי לשמוע מאנשים מה הם חושבים על שתי הסוגים האלו מה ההבדלים עם יש בכלל וכו...
ותגיד למישל שיענה כבר הליצן הזה:s59:
אין גם בתורכיה, סגרו את המפעל של הארסן אין ולא יהיה יותר ארסן תשכח מהמותג הזה..
בעיקרון יונקסו טוב יותר ורק בגלל שהוא 100% HCL, כאשר לארסן הוסיפו Guaifenesin.
Guaifenesin זה דבר לא ידוע, יש מחקרים שאומרים שהוא מזיק לאשכים, מעלה LDL ומוריד HDL ויש לו עוד תופעות לוואי לא נעימות והחומר פחות נקי מאפדרין ללא תוספת.
אישית עם הארסן השתעלתי הרבה וזו אחת מהתופעות לוואי של ה Guaifenesin לא ממליץ עליו בכל מקרה אם יש אופציה לקחת את החומר הנקי יותר ומה גם שזה יוצא זול יותר ביימנו.

• פותח/ת השרשור
אין גם בתורכיה, סגרו את המפעל של הארסן אין ולא יהיה יותר ארסן תשכח מהמותג הזה..
בעיקרון יונקסו טוב יותר ורק בגלל שהוא 100% HCL, כאשר לארסן הוסיפו Guaifenesin.
Guaifenesin זה דבר לא ידוע, יש מחקרים שאומרים שהוא מזיק לאשכים, מעלה LDL ומוריד HDL ויש לו עוד תופעות לוואי לא נעימות והחומר פחות נקי מאפדרין ללא תוספת.
אישית עם הארסן השתעלתי הרבה וזו אחת מהתופעות לוואי של ה Guaifenesin לא ממליץ עליו בכל מקרה אם יש אופציה לקחת את החומר הנקי יותר ומה גם שזה יוצא זול יותר ביימנו.

לא בדיוק נכון ..בוא נאמר שעם אני נוחת בטורקיה אני יכול להביא כמות אדירה של ארסן אבל עזוב את זה זה לא קשור
מזה הגופינישס הזה? ככה קוראים לזה?בפקיסטני אין?

בפיקסטני אין זה 100% HCL, הGuaifenesin זה תוסף שמוסיפים לשיפור קני הנשימה והזרימת אוויר מהריאות, הרי אפדרין במקור שלו נועד לשיחרור הסינוסים ולחולי אסטמה בין היתר.
ומה שמצחיק זה שאולי תנחת לתורכיה ותרכוש כמה (שגם הן שאריות) השאלה היא איך תחזור לארץ :D

הכדורים קטנים זו תמונה בהגדרה, כל כדור הוא בגודל הציפורן בזרת וחרוט על כל כדור UNEXO כדורים בצבע לבן טיפה בטעם מר עובדים יופי
EfedrinUnexo.jpg

מה גם UNEXO זו חברה בע"מ, יש להם גם אתר מבדיקה קצרצה:
http://www.unexopharma.com/index.php

מה אומרים ? בעד נגד? מישהו פה ניסה את שניהם ויכול להגיד מה הוא העדיף ולמה?
😵‍💫🥊
השתמשתי בשניהם,ושניהם טובים,אבל מבחינת ההרגשה והמרץ באימונים שום דבר לא מתקרב לארסן.
UNEXO גם טובים.

השתמשתי בשניהם,ושניהם טובים,אבל מבחינת ההרגשה והמרץ באימונים שום דבר לא מתקרב לארסן.
UNEXO גם טובים.
איך אתה בכלל יכול להשוות כדור של 50 מ"ג ל כדור של 30 מ"ג מין הסתם שב50 יורגש יותר מה גם שאפדרין פחות נקי יש יותר תופעות לוואי לכן גם מין הסתם אתה תרגיש יותר את הלא נקי, מבחינת איבוד השומן אבל הוא יפעל אומנם באחוזים בודדים פחות טוב מאשר ה100% הנקי.

הכדורים קטנים זו תמונה בהגדרה, כל כדור הוא בגודל הציפורן בזרת וחרוט על כל כדור UNEXO כדורים בצבע לבן טיפה בטעם מר עובדים יופי
EfedrinUnexo.jpg

מה גם UNEXO זו חברה בע"מ, יש להם גם אתר מבדיקה קצרצה:
http://www.unexopharma.com/index.php

נשמע טוב צריך לנסות אותם.
הם באים בתפזורת?

איך אתה בכלל יכול להשוות כדור של 50 מ"ג ל כדור של 30 מ"ג מין הסתם שב50 יורגש יותר מה גם שאפדרין פחות נקי יש יותר תופעות לוואי לכן גם מין הסתם אתה תרגיש יותר את הלא נקי, מבחינת איבוד השומן אבל הוא יפעל אומנם באחוזים בודדים פחות טוב מאשר ה100% הנקי.
מי דיבר על 50 מלגרם? חצי כדור של ארסן (25 מלגרם) בשבילי היה יותר חזק מ-UNEXO 30 מלגרם. ואין שום תופעות לוואי.אם אתה השתעלת אז כנראה אתה רגיש עליו.

UNEXO גם טובים.

מחזק, עם הארסן 50 מ"ג לא הרגשתי את האימונים והייתי דופק אימונים חבל על הזמן.
האונקסו אני מתאמץ ברמה שאני מרגיש שרק שתיתי קפה לפני אימון בלי כלום

• פותח/ת השרשור
וין דיזל ויוני חח ממש ככה אני מרגיש
מה שכן אפשר להגיד לטובת הפקיסטני שלא רואה בזה את הארסן זה שהוא סותם רעב חבל על הזמן!! אני מוצא את אצמי 8-7 שעות לא רעב דוחף אוכל והגוף לא רוצה אותו בארסן בחיים לא היה לי כזה דבר כול הזמן חיפשתי לזלזול:jester:
אבל מבחינת מרץ ו"אטרף" של אימון הארסן עבד עלי יותר חזק

כן, כמו כן היונקסו ביבוא החדש אין יותר את החריטה של ה "UNEXO" על הכדורים אלא פשוט כדורים לבנים קטנים ואפילו פחות מתפוררים מהיבוא הישן יותר (עם החריטה) כנראה ויתרו על העוד אגורה וחצי של החריטה והחליטו לעשות כדורים באיכות נורמאלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית