הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה - עזיבת חדר כושר והחזר כספי

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
שמעו חבר'ה אני צריך עזרה, היום אמא שלי הלכה לחדר כושר לבטל את המנוי שלי (בלוג שלי יש את הסיבה) והוא אומר לה שאין כזה דבר והוא לא יכול להביא החזר כספי, שזה המכון שלו ובמכון שלו עושים רק מה שהמאמן אומר ואם הוא רוצה לעבור מכון אז שאני צריך להביא מישהו אחר במקומי.

מה אני יכול לעשות במצב כזה? ראיתי בפורום אחר שמישהו רשם את זה (היום):
ממחר יתחיל לפעול החוק החדש שנותן לצרכן את האפשרות להחזיר מוצר כלשהו ולקבל עבורו החזר כספי , וגם לסיים חוזה בחדר כושר.
ממחר אתם יכולים לסיים את החוזה שלכם בחדר כושר ויחזירו לכם את הכסף היחסי שמגיע לכם על הימים שעוד נישארו למנוי + תצטרכו אולי לשלם מס עזיבה בסך 5% מסך העיסקה או 100 שקל (הנמוך מבין השתיים).

יש לציין שגם יש חוקים בקשר לביטול עיסקת מנוי חדשה שאין לי מושג על התנאים אבל יש תנאים שאם מבטלים ניראה לי בשבועיים הראשונים מקבלים את מלוא הכסף חזרה.

חברים , נגמרו התירוצים , לא מרשים לכם סקוואט כי זה מרסק חוליות בגב ? מאיימים שיתבעו לכם את התחת עם תבצעו עוד חזרה אחת בדדליפט כי זה מוציא צהוב באוזן? לא רוצים שתבצעו סנאצ' כי חדר כושר לטענתם זה לא קרקס!? אתם יכולים לקבל את (רוב) הכסף חזרה , להגיד שלום יפה ולעזוב למקום טוב יותר.

אתם יודעים על זה משהו? זה בדיוק מה שאני צריך, אני צריך רק מקור אמין שזה נכון.

תודה לכל מי שמתכוון לעזור 🙌

קיים והם מחוייבים להחזיר את כסף(ממחר) אבהל אם עברו 15 יום או יותר הם לא חייבים...

אני לא יודע לגבי החוק(אני יודע שהוא קיים, רק לא ידועים לי החוקים לגמרי, כמה זמן והאם מנויי גם נמצא במסגרת הזאת, למרות שיש טלפון שאתה יכול להתקשר ולברר לפי מה שאני יודע), בכל מקרה אם תעשה לו מספיק בלאגן שם יש סיכויי טוב שהוא יחזיר לך, ככה זה בלי צעקות ובלאגנים דברים כאלה לא הולכים, או שפשוט תעשה לו בלאגן במכון, זרוק לו משלקים, אל תחזיר למקום עד שהוא מחזיר לך את הכסף, אם זה מגיע למצב שהוא זורק אותך משם, ולא מחזיר את הכסף אז תגיש תביעה, זה קרה לי בעבר שהתאמנתי במכון מסריח עם בעלים דפוק, ורציתי לעזוב והוא לא רצה להחזיר, אז בסוף שסיימתי לעשות סקוואט, העפתי תמוט עם הסט חימום(100 קילו), לרצפה, אמרתי לו "אופס נפל לי" הוא ישר נתן תכסף רק שאני אלך...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם! שימי בבקשה תביא לי איזה מקור או משהו שהחוק הזה באמת נכון, בבקשה!
ונרשמתי ביום רביעי למכון אז אין בעיה, בתנאי שבאמת קיים חוק כזה.

גם חשבתי להתווכח איתו שיביא לי לעשות סקוואט פרס ודדליפט אבל אין לי עצבים גם במילא זה מכון מטר על מטר בלי כלוב/ראק ואני עושה את הסקוואט מהמקבילים, גם לא נח וגם לא בטיחותי, נראה אולי נעבור למכון יקר יותר (קאנטרי...) או שפשוט נקנה ספה כלוב מוט ופלטות הביתה (יוצא יקר :/ בערך 3000-3500 ש"ח).

גם כולם במכון ליצנים עם היקף יד 30 שכל היום מפמפים בייספס וחופרים לי למה סקוואט פוגע בגדילה ושכל מה שאני קורא באינטרנט לא נכון וזה סתם אנשים בני 40 עם פציעות שרוצים להרוס לאחרים (חיים בסרט).

• פותח/ת השרשור
בטח שאמין!! זה היה בחדשות או משהו? יש מצב לאיזה כתבה/וידאו? או רק להגיד באיזה תכנית זה היה? תודה אתה מלך!

• פותח/ת השרשור
אתה האליל השני שלי (לא אבגוד בריפטו), תודה רבה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית