הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום סיירות

תודה

ד"א יש לכם המלצה לנעליים טובות לריצה?

ברוקס\אסיקס\סקוני. לדעתי ברמות האלה זה כבר עניין של מה שהכי מתאים לך, לי היה את שלושתם ועוד כל מיני, עכשיו אני עם אסיקס ואני לא מתכוון להחליף אותם לעולם 😃

דיברתי עם מדור סיירות לפני שבוע. השנה יהיה ביולי אבל "לא פורמלית".
ודיברתי על הריצות עם דירוג, לא על הריצת 2000.
תנסה להשיג דחייה, אם אתה יכול או לא יכול לעשות יום סיירות ביולי עם גיוס נוב' זו שאלה טובה שגם אני מעוניין לדעת את התשובה אליה.

מה זה בדיוק אומר, "לא פורמלית"?
נראה לך שיש אפשרות לדחות מינואר ליולי אם התאריך גיוס שלי הוא מרץ 2012?

ממליץ על אסיקס,יש חנות בראשון שמוכרת נעליים מקצועיות,הכל שם הרבה יותר זול מחנויות ספורט עם שמות,הרבה המליצו לי עליה.
הבאתי אסיקס לריצת שטח ב450.
כשהייתי רץ עם שוקס אחרי 5 ק''מ הגב התחתון היה כואב,התאומים כואבים וכל הרגליים כבר אין בהם כוח.
אתמול רצתי 5 ק''מ אחרי שבוע וחצי שלא רצתי,אולי טיפה התעייפתי מבחינת לב ריאה,אבל בכיף הייתי יכול לעשות 10 ק''מ,הרגליים שלי לא התעייפו בכלל,הפסקתי כי לא רציתי להעמיס אחרי שבוע וחצי.
החנות היא ספורט ליברמן ברשל''צ,היא נמצאת במדרחוב של רוט'שילד

קיבלתי ל2.1, גם אני לא מוכן בשיט ויש לי כאבים ב-shins

ננסה לדחות לאוקטובר

- דיברתי היום עוד פעם עם מדור סיירות ומתברר שאין ביולי. כולם שם קשקשנים כל אחד אומר משהו אחר.

קיבלתי ל2.1, גם אני לא מוכן בשיט ויש לי כאבים ב-shins

ננסה לדחות לאוקטובר

- דיברתי היום עוד פעם עם מדור סיירות ומתברר שאין ביולי. כולם שם קשקשנים כל אחד אומר משהו אחר.

כנ"ל. באתי לרשום בדיוק אותה הודעה, כולל החלק של הכאבים.
אם במקרה לא ראית את השרשור של moo וALX על הshin splints פה בפורום, כדאי לך לעשות חיפוש ולמצוא אותו, אני עוקב אחרי מה שALX רשם שם וזה באמת עוזר בצורה ניכרת.

שאלה לגבי הריצת 2000 בהתחלה - התוצאה בריצה הזאת משנה משהו חוץ מהחלוקה לקבוצות ?
קראתי איזה מאמר לא מזמן על יום סיירות:
תתחילו את ריצת ה2000 - ריצת בר-אור, הריצה מתקיימת על שטח כורכר\חולי , חלקה בעליה וחלקה בירידה, הריצה אינה ארוכה, וזה לא מה שצריך להדאיג אתכם ביום,זהו סך הכל מדד על מנת לחלק אתכם לקבוצות, הייתי ממליץ לתת את כל כולכם בריצה, כיוון שאחריה יש הפסקה ארוכה, של כשעה - שעתיים.

לפי מה שהבנתי - זה אמנם 'רק' חלוקה לקבוצות, אבל לחלוקה לקבוצות יכולה להיות משמעות גדולה.
הריי הקבוצות מחולקות ככה שיש X חזקים, X בינוניים, ו-X חלשים בכל קבוצה, ואם אתה משיג תוצאה טובה אתה תופס מקום של מישהו חזק בקבוצה שלך.

כנ"ל. באתי לרשום בדיוק אותה הודעה, כולל החלק של הכאבים.
אם במקרה לא ראית את השרשור של moo וALX על הshin splints פה בפורום, כדאי לך לעשות חיפוש ולמצוא אותו, אני עוקב אחרי מה שALX רשם שם וזה באמת עוזר בצורה ניכרת.
כן, ראיתי, אבל בזמן כזה קצר... אם אני אפסיק להתאמן ואעשה תרגילי עזר אני לא אשתפר בריצה, ואם אני אבוא לשם וארוץ 2000 ב-11 דקות אין לי שום סיכוי לקבל מטכ"ל.

• פותח/ת השרשור
כנ"ל,אתמול רצתי 5 קילומטר בחצי שעה בערך,אין לי כושר בשיט!

• פותח/ת השרשור
אני עצרתי,בערך אחרי חצי ריצה בגלל שבקושי יכולתי לנשום חחח
ב18 כנראה,במקור זה ב4 אבל דחיתי ל18

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית