הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט מהיום - איך הטכניקה ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א

גלשו לי מעט הברכיים אני רואה (וכן להשאיר שם את המגבת היה מעשה מטומטם למדי).

מה חוץ מזה לדעתכם ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תפסיק לזוז כל כך הרבה זה באמת סתם, צא עם המוט, תעמוד בנקודה המתאימה ותעבוד.
בכלל עושה רושם שאתה לא שולט כל כך בירידה שלך ובגלל זה לפעמים אתה נופל קדימה ואז גולשות לך הברכיים, תרד בצורה יותר מבוקרת ונכונה וזה יסתדר (כמובן תשתדל להשען על העקבים כמה שיותר)
בהצלחה.

הטכניקה שלך 'נהרסת' מכמה דברים:
1. תעמוד כמו סופרמן, לפני שאתה יורד כבר תכין את עצמך (תוציא חזה, תכווץ את ההיפ)
2. אתה זז כל הזמן אחרי החזרה, זה גם מטיש אותך וגם אפשר לראות שאתה סקפטי כזה אם תצליח או לא תצליח, נראה כאילו המשקל גדול אליך.
נסכם:
תוריד את המשקל ל 80ק"ג בערך - הבעיה היא שהמשקל גדול אליך ואחרי החזה השנייה אתה מתחיל פחות להוציא את ההיפ החוצה והטכניקה שלך "מתחרבנת", תנסה לעשות עם משקל נמוך יותר, ותרד עד הסוף בכל החזרות, וכמובן תפסיק לזוז כל כך הרבה. בקשר לתזוזה, כשאתה לוקח את המוט אתה הולך צד אחד אחורה עם רגל ימין, צד אחד אחורה עם רגל שמאל, ואז זז עם רגל שמאל או ימין בכדי שיהיה מספיק מרווח, מרים מרפקים, מסובב את הרגליים ל30 מעלות, מסתכל למטה, ומתיישב עד הסוף.

אז אתה בעצם אומר שטכניקה גרועה תמיד מצביעה על כך שהמשקל גבוה מדי? ואיך עומדים כמו סופרמן? ואיך מכווצים את ההיפ?

• פותח/ת השרשור
אדון אנרכיסט הנכבד - אודה לכבודו אם יועיל להסביר כיצד הגיע למסקנה שהטכניקה "נהרסת".

מצטרף לשאלה של Cygnus על סופרמן וההיפ.

ושאלות נוספות על ה"טיפ" שלך בסוף:

1. אולי עליך המשקל הזה גדול - בפועל המשקל הזה ירד למטה ועלה חזרה למעלה ככה שהוא לא גדול.
2. כדאי שתסתכל עוד פעם - התזוזות היו אחרי החזרה הראשונה לצורך הגדלה קלה של הפישוק והגדלת הזווית בכפות הרגליים וזה התברר כפרודקטיבי בהחלט.
3. לדקלם את הפרוצדורה של unracking גם אני יודע לעשות - איך זה תורם לדיון ולבעיה ?

הדבר היחיד שאני מסכים איתך בו זה התזוזות.

יום טוב.

אדון אנרכיסט הנכבד - אודה לכבודו אם יועיל להסביר כיצד הגיע למסקנה שהטכניקה "נהרסת".

מצטרף לשאלה של Cygnus על סופרמן וההיפ.

ושאלות נוספות על ה"טיפ" שלך בסוף:

1. אולי עליך המשקל הזה גדול - בפועל המשקל הזה ירד למטה ועלה חזרה למעלה ככה שהוא לא גדול.
2. כדאי שתסתכל עוד פעם - התזוזות היו אחרי החזרה הראשונה לצורך הגדלה קלה של הפישוק והגדלת הזווית בכפות הרגליים וזה התברר כפרודקטיבי בהחלט.
3. לדקלם את הפרוצדורה של unracking גם אני יודע לעשות - איך זה תורם לדיון ולבעיה ?

הדבר היחיד שאני מסכים איתך בו זה התזוזות.

יום טוב.

הוא חרטטן. או שהוא ימשיך לחרטט או שהוא יגיד שלהתווכח איתך זה כמו להתווכח עם קיר, ואז הוא ינטוש את הנושא. או שהוא כבר נטש את הנושא.

אני חושב ש-dave grohl נתן לך ביקורת טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית