הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

project euler

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
רציתי לשתף אתכם באתר נחמד שמכיל בעיות מתמטיות שונות אשר אתם אמורים לפתור ולחשב ע"י תכנות. הבעיות מדורגות ברמת קושי עולה וככל שאתם תצליחו לפתור יותר כך תהיו בעל דירוג גבוה יותר. ההרשמה לאתר היא מיידית וזה לא משנה איך הקוד שלכם, באיזו שפה, האם חישבתם "ידנית" וכ'ו. אתם סה"כ מגיעים לתשובה, מקלידים אותה באתר + קוד נגד ספאם, ומגלים אם התשובה נכונה או לא.

סתם לדוגמא:

"What is the largest prime factor of the number 600851475143 ?"

"What is the 10001
index.php
st
index.php
prime number?"

"Find the last ten digits of the series, 1
index.php
1
index.php
+ 2
index.php
2
index.php
+ 3
index.php
3
index.php
+ ... + 1000
index.php
1000"

וכ'ו, די נחמד.

http://projecteuler.net

זה לא חידות זה סתם חפירות, כל אחד יכול לשלוף דברים כאלה מהכובע-תמצא עצרת של 12, תמצא את המספר הראשוני הכי קרוב ל5000 שסכום הספרות שלו הוא 12, סתם זרקתי עכשיו, אני אישית לא נהנה לפתור דברים כאלה כי זה לא באמת חידות אבל מה שזורם 😃

(יש שדורשים מחשבה ותיחכום אבל עדיין...)

עריכה:אני חוזר בי, בעמודים הבאים זה הרבה יותר קרוב לחידות, רק הקלות נראות משעממות 😃

מישהו הצליח את החידה של 1 עד 1000 בחזקת עצמם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד הצלחתה את השאלה הראשונה אם 3,5?

אתה משתמש באופרטור המודולו כדי לבדוק חלוקה במספר כלשהו.

זה לא חידות זה סתם חפירות, כל אחד יכול לשלוף דברים כאלה מהכובע-תמצא עצרת של 12, תמצא את המספר הראשוני הכי קרוב ל5000 שסכום הספרות שלו הוא 12, סתם זרקתי עכשיו, אני אישית לא נהנה לפתור דברים כאלה כי זה לא באמת חידות אבל מה שזורם 😃

(יש שדורשים מחשבה ותיחכום אבל עדיין...)

עריכה:אני חוזר בי, בעמודים הבאים זה הרבה יותר קרוב לחידות, רק הקלות נראות משעממות 😃

מישהו הצליח את החידה של 1 עד 1000 בחזקת עצמם?

מה מספר הבעיה? וכפי שהבנת, כל האתגר הוא להצליח לכתוב את הקוד שיביא לך את התוצאה. יש שם בעיות ממש ממש קשות.

במקרה גמאני מתעסק בפיתוח תוכנות ופיתוח משחקי מחשב תלת מימדיים, נראה מעניין אציץ בהמשך:victory:

• פותח/ת השרשור
כן שמענו, אתה גם מומחה לפרדוקסים וחידות היגיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית