הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעות לגבי הפנימייה הצבאית לפיקוד

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
היי חשבתי אולי מישהו פה שמע משהו על הפנימייה הצבאית לפיקוד שבחיפה ליד הריאלי(שעובדים ביחד איתם אגב),מה דעתכם עלייה? קצת פרטים אולי שהם מעדיפים מחוץ לאתר וחוות דעת מכל סוג שהן יתקבלו בברכה:)
תודה:P

למדתי בריאלי, אז אני יכול לתת לך את דעתי.
זה תלוי מה אתה מחפש ואיפה אתה רואה את עצמך בעתיד, בצבא בפרט.

בגדול, אם אתה מעוניין להתפתח בקרבי ואף להיות מפקד ואולי חושב על קריירה צבאית אז זה אדיר. אחרת - לא יודע כמה זה יתן לך ואתה צריך לעשות את השיקולים שלך. אם אתה גר בחור ואין באיזור שלכם בתי ספר טובים אז יש כמובן את היתרון של הריאלי.

תדע שזה המון קריעת תחת, מסעות, תורנויות, סגירות שבת, הקפצות לפעמים, ובחופשים יש כל מיני תרגילים צבאיים כאלה.

גם זה פחות מתאים אם אתה יותר בקטע ריאלי-מדעי. לראות מישהו מהפנימיה ב-5 יח"ל מתמטיקה 5 יח"ל אנגלית, עד כמה שאלו דברים דיי פשוטים, היה מחזה נדיר. החבר'ה מהפנימיה 'משגשגים' מבחינה חברתית, אבל לימודית - לא ממש [אני אגלה לך עוד משהו - עד לשנתיים האחרונות (מחזור צ"א) לא היה כזה דבר 3 יח"ל אנגלית בבית ספר הריאלי. אף אחד לא עשה את זה, כולם היו 4 ומעלה. החל מהמחזור האחרון פתחו אפשרות גם ל-3 יח"ל, בין השאר בגלל חבר'ה מהפנימיה. אני חושב שזה ביזיון].

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני אחד משטופי המוח של צה"ל,אני רוצה להגיע ליחידת עלית ואפילו ס"מ אם אפשר,אבל לא להשאר שם כל החיים שלי,הייתי רוצה לפתח קריירה יותר בתחום הטכנולוגי אחרי שירות בצבא.
ואתה חושב שמישהו עם תעודות עלובות בכיתה ח' ושיפור גדול בכיתה ט' יעזור לי?,כי לפי מה שהבנתי הם מסתכלים על תעודות ח' וט' ומדברםי עם המורים שיהו לי לאורך השנים,מה שדי יכול לדפוק לי :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית